AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE
Sütő és főzőlap szett -sütő: A+ energiaosztály, 73 l kapacitás, puha ajtózárás és gyermekbiztonsági zár, pirolitikus sütőtisztítás, Mérete 59,5 x 59,5 x 56,4 cm, fekete és rozsdamentes acél + Főzőlap: indukció, főzőzónák száma 4, időzítő, gyermekbiztonsági zár, érintőképernyős vezérlés, flexi zóna, emlékeztető és maradékhő jelző, keret nélkül, fekete üveg kialakítással, üveg felülettel, csatlakozás 220 - 240 V, VaxSzéxMé: 5,2 x 59 x 51 cm, fekete szín
Kód:  WHSET013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE Megszűnt

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE

Szerezd be ezt a kényelmes WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE háztartási gép készletet, és szereld fel konyhádat valóban modern eszközökkel, amelyek még a legmagasabb igényeknek is megfelelnek. A készlet tartalma: beépített, forrólevegős sütő, valamint energiatakarékos indukciós főzőlap. A termékek ötvözik a fekete és az elegáns dizájnt, amely minden konyhában jól mutat. Mindkét készülék a legmodernebb technológiával rendelkezik, és tökéletesen kiegészítik egymást. Ezzel a készlettel időt és pénzt takarítasz meg, és az ételek elkészítését is kellemesebbé és a lehető legegyszerűbbé teszi.

A WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE háztartásigép készlet főbb jellemzői

  • Kényelmes készlet modern és gazdaságos Whirlpool konyhai eszközökből
  • Elegáns fekete kivitel
  • Beépített sütő 73 l W7 OM5 4S P
  • Fekete-fehér 3,5"-es kijelző a kényelmes és átlátható működés érdekében
  • Modern 6. érzék technológia - akár 30% energiát takaríthat meg
  • Pirolitikus öntisztító rendszer
  • Gyermekbiztonsági biztosíték a nagyobb biztonság érdekében
  • A SMC 604F/NE főzőlap kényelmes érintésvezérléssel működtethető
  • Négy indukciós főzőzóna a gyors és energiatakarékos főzéshez
  • Indukciós főzőlap fejlett biztonsággal
  • Időzítő bármelyik főzési zónához

Egyedülálló Whirlpool technológia a konyhához

A beépített 73 literes WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P süllyesztett sütő rozsdamentes acél kivitelének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden konyhába. A hűtőszekrény A + energiaosztályba tartozik, és sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a konyhai munkát. A sütő pirolitikus öntisztítóval és teljes üveggel rendelkezik a SmartClean ajtón belül. A jól átlátható, fekete-fehér, 3,5 hüvelykes képernyő is jól fog jönni, megkönnyítve a sütő vezérlését. További előny például az iXelium rozsdamentes acél felület, a SoftClosing a nagyon csendes ajtók bezárásához vagy a gyermekbiztonsági zár a nagyobb biztonság érdekében.

Főzz modern és gazdaságos  Whirlpool indukciós főzőlappal

A WHIRLPOOL SMC 604F/NE beépített indukciós főzőlap a 7 400 W teljesítményen működik, és négy eltérő teljesítményű főzőzónával rendelkezik, indukciós kezeléssel, lehetővé téve az elkészítendő étel típusának megfelelő főzési intenzitást. A főzőlap első pillantásra le fog nyűgözni elegáns és letisztult fekete kivitelével. Ezenkívül a sima felületet nagyon könnyű tisztán tartani, és a készülék mindig újszerűnek látszik majd. Az SMC 604F/NE az elülső érintőképernyő segítségével működtethető, így könnyű beállítani a teljesítményt és a kényelmes időzítőt. Az időzítővel beállíthatod nemcsak a napszakot, hanem az percre történő visszaszámlálást is. A biztonsági funkciókat a gyermekzár, a maradék hő kijelzés és bekapcsolt állapot jelzés jelenléte képviseli.

További információk a sütőről:

Sütő típusa:
Forró levegő

Energiaosztály:
A +

Maximális sütőteljesítmény :
3650 W

Kapacitás:
73 l

Méretek (H x Sz x D):
595 × 595 × 564 mm

Súly:
40,5 kg

Ajtó típusa:
Teljes üveg belső - SMART-CLEAN

Kiegészítő információk a főzőlapról:

főzőlap típus:
Elektromos-induktív

A főzőlap maximális energiafogyasztása:
7400 W

Méretek (H x Sz x D):
52 x 590 x 510 mm

Súly:
12,7 kg


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ