Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval
4,5 2 értékelés
Hűtőszekrény - A++, hűtő/fagyasztó űrtartalom 234/104 l, zajszint 41 dB, NoFrost fagyálló technológia, Activ 0° csatlakozó, Multiflow rendszer, ventilátor a hűtőtérben, 1889 mm magas, 60 cm széles, rozsdamentes acél
Kód:  WHCHL011 Termékszám:  WNF8T2OX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval Megszűnt

WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool WNF8 T20 X H 

Energiatakarékos hűtőszekrényt/fagyasztót keresel? A WHIRLPOOL WNF8 T2O X tökéletes, A ++ energiaosztályba eső választás. A fagyasztóval kombinált hűtőszekrény összesen 338 l hasznos tárolókapacitást kínál. A készülék továbbfejlesztett Total NoFrost fagyálló rendszerrel rendelkezik, így nem kell többé aggódnod a kényelmetlen leolvasztás miatt, elég a normál karbantartás. A NoFrost technológia mellett a készülék Multiflow rendszerrel, amely egyenletesen osztja el a levegőt és a nedvességet a teljes hűtőtérben, ventilátorral, elektronikus vezérléssel és lágy LED megvilágítással érkezik. Ebben a nagyszerű, rozsdamentes változatban nem egy hűtőszekrény-fagyasztó készüléket kapsz, hanem a modern konyhád nagyszerű kiegészítőjét. 


FŐBB JELLEMZŐK
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A++ energiaosztály
  • Nyaralás mód - csökkentett energiafogyasztás 
  • Vizuális jelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék 
  • NoFrost technológia és rekesz húsoknak

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Az ajtónyílás megfordítható

A hűtőszekrény ajtajának nyílása könnyedén megfordítható. Ha átalakítod otthonod és szeretnéd megfordítani a hűtő ajtajának nyílását, azt könnyedén megteheted. Továbbá az összes rekesz szimmetrikus, így nem veszítesz tárolókapacitást.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

Active 0°
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges,  Active 0° tárolórekeszben ideális a hőmérséklet és nedvesség a húsok és tárolására. Két érzékelő, ventilátorrendszer és külön vezérlőegység garantálja, hogy ebben a hőmérséklet mindig 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig) legyen.

No Frost
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA
Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A NoFrost rendszer nélküli készülékeknél a hűtő és fagyasztó rekeszek falán jég képződik, amelyeket egy idő után el kell távolítani. Ehhez az egész készülék kiürítése, kikapcsolása, a jég letörése és a hűtőszekrény, illetve  a fagyasztó kiolvasztása szükséges. Nem csak  nagyon kényelmetlen és hosszadalmas munka ez, de energiaigényes is- a készülék ismételt bekapcsolásakor a teljes belső teret újra le kell hűteni, ami energiát fogyaszt. A Total NoFrost hűtőszekrények és fagyasztók esetében azonban nem kell az ilyen kellemetlenségek miatt aggódnod. A NoFrost megakadályozza a jégképződést, hiszen olyan ventilátort használ, amely egyenletesen osztja el a száraz levegőt a készülékben. A száraz levegő a fő oka, hogy nincs jégképződés, mert nedvesség nélkül nem jön létre jégréteg. Továbbá ez hűti az ételeket, így tovább maradnak frissek.

Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
10× Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
10 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
189 cm Kész!

Megjelenés

A hűtő megjelenése
Rozsdamentes acél Kész!

Tömeg

Tömeg
65 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WNF8 T2O X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WNF8 T2O X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ