30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval
Hűtőszekrény - 189 cm, A+++, hűtő/fagyasztó űrtartalom 234/104 l, zajszint 37 dB, FreshLock 6. érzék technológia, NoFrost, Multiflow rendszer, FreshBox 0°, tárolási idő 17 óra, fagyasztási kapacitás 10 kg/24 óra, rozsdamentes acél, tükör felülettel, 195x70x75,5 cm
Kód:  WHCHL022 Termékszám:  859991549780 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval Megszűnt

WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval



KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool WTNF83ZMXH

A Whirlpool szabadon álló WTNF83ZMXH kombinált hűtőszekrénye ideális választás azoknak, akik olyan energiatakarékos készüléket keresnek, amely az A +++ energiaosztályba esik, és évente mindössze 181 kWh energiát igényel. A 338 l teljes felhasználható kapacitásával nagyobb háztartások számára is ideális. A modern technológia is jellemző rá, mint a kiváló Total NoFrost fagyálló rendszere . Az élelmiszerek tökéletes áttekinthetőségéről a praktikus LED megvilágítás gondoskodik. A készülék összes funkciójának beállítása a felső ajtó elején található éles kijelzőn történik. El kell ismernünk, hogy a rozsdamentes acél változat valóban remekül sikerült, és a kecses vonalainak hála a készülék bármelyik modern konyha ékköve lehet. A Whirlpool WTNF83ZMXH valóban nagyszerű választás.


Főbb jellemzők
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A+++ energiaosztály
  • Hangjelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék
  • Csendes hűtés és fagyasztás
  • Áramkimaradás esetén is állandó hőmérsékletet tart

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Védelem áramkimaradáskor

A hűtő kiváló védelemmel rendelkezik áramkimaradások esetén. A jó minőségű ajtószigeteléseknek és egyéb technológiáknak hála, akár 17 órán át képes tartani az ideális hőfokot áramkimaradáskor. A hűtőben személyre szabható kialakítású italtárolók vannak. A szimmetriájuknak hála az ajtó balról és jobbról is nyitható.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A +++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A+++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

A TESTRESZABÁS SZABADSÁGA
Minden felhasználónak ideális

Több hely kell az italoknak nyáron? Hűtened kell a karácsonyi vacsora maradékát? Használd az állítható polcokat, szabd személyre Whirlpool hűtődet úgy, ahogy neked ideális.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

FRESH BOX
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges, FRESH BOX felirattal ellátott tárolórekeszben ideális a hőmérséklet húsok, halak, friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. A hűtő garantálja, hogy ebben a hőmérséklet 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig).

NOFROST
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA
Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A NoFrost rendszer nélküli készülékeknél a hűtő és fagyasztó rekeszek falán jég képződik, amelyeket egy idő után el kell távolítani. Ehhez az egész készülék kiürítése, kikapcsolása, a jég elvátolítása és a hűtőszekrény, illetve  a fagyasztó kiolvasztása szükséges. Nem csak nagyon kényelmetlen és hosszadalmas munka ez, de energiaigényes is - a készülék ismételt bekapcsolásakor a teljes belső teret újra le kell hűteni, ami energiát fogyaszt. A Total NoFrost hűtőszekrények és fagyasztók esetében azonban nem kell az ilyen kellemetlenségek miatt aggódnod. A NoFrost megakadályozza a jégképződést, hiszen olyan ventilátort használ, amely egyenletesen osztja el a száraz levegőt a készülékben. A száraz levegő a fő oka, hogy nincs jégképződés, mert nedvesség nélkül nem jön létre jégréteg. Továbbá ez hűti is az ételeket, így tovább maradnak frissek. 



Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai
Kijelző, LED világítás Kész!
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása
Szuper hűtés, Szuper fagyasztás Kész!
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása
igen Kész!
Hűtőszekrény nyitási iránya
Választható nyitási irány Kész!
Hűtőszekrény klímaosztály
SN, T Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
10 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
189 cm Kész!

Megjelenés

A hűtő megjelenése
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WTNF83ZMXH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WTNF83ZMXH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ