AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Wilson halmozott Tech Tee Granny M

Termékkatalógus
Wilson halmozott Tech Tee Granny M
Póló Férfi tenisz, ettől gyorsan száradó anyagból, M méret
Kód:  SPT10922 Termékszám:  97512224871
Wilson halmozott Tech Tee Granny M Megszűnt

Wilson halmozott Tech Tee Granny M

Minden jó sportoló tudja, milyen fontos az, hogy úgy érzi, a teljesítmény a fizikai aktivitás kényelmesen és kellemesen. Ez magában foglalja a szárazság érzetét. És, hogy együtt hosszantartó frissesség és különféle speciális modulokat, Wilson kínál egy teljesen új modell formájában funkcionális póló kifejezetten tenisz. Fogadjon rá, és megnyerje mérkőzés az izzadságtól. Nem fogja megbánni.

legfontosabb jellemzői

  • Hosszantartó kényelmet
  • A legjobb minőség a jól ismert márka
  • Minden igényt kielégítő funkcionális ruházat

nanoWik - frissesség és tisztaság minden mozdulat

Izzadsággal foltok a hónalj és nedves hátán a múltban. Felejtsd el a nedves és hideg. Szárazság és hoség. A modern design póló díszített grafikai jel gyártó a mellkasban, akkor játszani egész nap, és még mindig úgy érzi, mint az elején. Speciális technológiával nanoWik nedvességet a bőrtől, ezáltal biztosítva kényelmet és a szárazság órákig tartó. Remekül kiegészíti a felhasznált anyagok ing, ami 100% poliészter. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Stacked Tech Tee Granny M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson Stacked Tech Tee Granny, M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wilson Stacked Tech T Granny M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wilson Stacked Tech T Granny M.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ