A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Windows Server Standard Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Windows Server Standard Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - MS Windows Server, 1 készülék számára, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  SWLM0010 Termékszám:  9EM-00652 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Windows Server Standard Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic (elektronikus licenc) Megszűnt

Windows Server Standard Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Három év várakozás után a Microsoft a szerverekre szánt operációs rendzserének egy új, remekül átdolgozott változatát mutatja be. A legújabb verzió alapját a 2016-os kiadás képezi, legnagyobb előnyei az Azure hibrid platformon való használhatóság, a modern alkalmazások platformjának fejlesztései és a hiperkonvergens infrastruktúra. A teljes operációs rendszer biztonságát magasabb szintre emelték, képes kezelni a natív felhőalapú alkalmazásokat és körszerűsíteni a hagyományos alkalmazásokat konténerek és mikroszolgáltatások használatával.

A Windows Server Standard 2019 operációs rendszer előnyei

  • Elektronikus licenc legfeljebb 16 magos szerverhez
  • Maximum 2 virtuális gép
  • Újratervezett biztonsági szint
  • Védett virtuális eszközök
  • Azure hibrid platform támogatás
  • Integrált HCl
  • Proaktív védelem és felderítés a támadásokkal szemben
  • Szerver válasz felhasználása
  • Biztonság hálózati titkosítás segítségével
  • Módosítva a modern alkalmazásokhoz

Operációs rendszer magasabb biztonsági szinttel

A 2016-os változatban bevezetésre került a virtuális eszközök védelmi technológiája, amely a 2019-es kiadásban további fejlesztéseken ment át. Az új virtuális eszköz Linux alatt is futtatható. A virtuális eszközök védelmi funkciója természetesen fokozza a rendszergazdák hozzáférése feletti ellenőrzést is. A VMConnect még hatékonyabban képes kiküszöbölni mindkét rendszer hibáit, ráadásul a hálózati titkosításnak köszönhetően egy kattintással bevédheted a teljes hálózatot. A Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) proaktív védelmet biztosít, észleli a támadásokat és a potenciálisan sérülékeny biztonsági réseket. A technológia lehetővé teszi a szerver válaszok felhasználását, összességében véve pedig számottevően fokozza a biztonságot.

Fejlett megoldások hibrid platformhoz

A hibrid használat  teljes mérétkben lehetővé teszi a Linux rendszerekkel való összehangolást. A "Windows Subsystem for Linux" (WSL) egyszerű, Windowsba történő kódátvitelt kínál, támogatja az OpenSSH, Curl és Tar iparági szabványokat. A Windows Server 2019 képes együttműködni a Kubernetes klaszter komponenseivel is, amely célra szintén fel lett javítva. A gyártó nem feledkezett meg a hiperkonvergált infrastruktúráról (HCI) sem, amelynek köszönhetően az operációs rendzser legújabb 2019-es kiadása sokkal szélesebb skálázhatóságot biztosít, mint a korábbi verziók. Végül, de nem utolsósorban, lényegesen megbízhatóbb és hatékonyabb.

SNGL OLP NL elektronikus mennyiségi licencszerződés

A Microsoft Windows Server 2019 elektronikus licencként kapható az új Open License (SNGL OLP) formában. Ez egy olyan Open Business no level (NL) mennyiségi licencelési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy beszerezze az adott elektronikus licenceket vagy az Assurance szoftvert. Ez a csomag legfeljebb 16 maggal és 2 virtuális géppel rendelkező Windows szerverek licencét foglalja magába.

Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!
Több paraméter

Telepítés menete:

  • Kattints erre a linkre, és kövesd az utasításokat a termék letöltéséhez és aktiválásához: https://signup.microsoft.com/productkeystart

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ