Akvizice ApF HU Shop roku

XD Bobby lopásgátló fekete 15.6"

Termékkatalógus
XD Bobby lopásgátló fekete 15.6"
4,8 30 értékelés
Laptop hátizsák - maximális képátló: 15,6", anyaga: poliészter, állítható vállpántok, anatómiailag formált hátrész, fényvisszaverő elemek, vízálló, légkeringés a hátrészben, rejtett zseb az értéktárgyaknak, USB csatlakozó és hátsó bemenet, kapacitása: 13 l, színe: fekete
Kód:  PFDE71a Termékszám:  P705.541 Gyártó honlapja:

XD Bobby lopásgátló fekete 15.6"

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Szeretné megvédeni a hátizsákja tartalmát az utcákon és a  tömegközlekedés eszközein a tolvajok ellen? Minden nap, világszerte több mint 400.000 esetben történik zsebtolvajlás. Ennek elkerülése érdekében, próbálja ki ezt az intelligens XD Bobby lopásgátló hátizsákot.

A főbb előnyök

  • Minőségi hátizsák rendkívül tartós anyagból
  • A felület vágás-biztos és ellenáll a külső behatásoknak 
  • Rejtett cipzárral és zsebekkel
  • Alkalmas 15,6"-os laptop és 10"-es tablet számára
  • Fényvisszaverő elemek
  • USB töltő csatlakozás
  • Nagyon kényelmes és lélegző hátsó párnázás

Védelmező és biztonságos

Ennek a hátizsáknak a felületén egyszerűen lehetetlen sérülést okozni. Tartós és kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csak víztaszító, hanem ellenáll a vágásoknak és a külső behatásoknak is. A zsebek és cipzárak jól el vannak rejtve, így az esetleges tolvajok nem találhatják meg. A belső rész jól párnázott és nagyon hatékony, szervezett kialakítású. Alkalmas akár 15,6"-os notebook és 10"-es tablet tárolására is. Természetesen minden tartozék számára rendelkezik még zsebekkel, az írószer és egyéb szükséges dolgok tárolására. 

A töltés még soha nem volt ilyen könnyű 

Az újratölthető USB töltőcsatlakozó a táska egy rendkívül értékes tulajdonsága. Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a belül található akkumulátorba, amellyel mindig kéznél lesz a töltő, ha szükséges. A bankkártya vagy bármilyen más típusú igazolvány, kártya tárolására használja az erre a célra speciálisan kialakított szíjban található zsebet.

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Anyag
Poliészter Kész!
Zsebek
Laptopzseb, Értékmegőrző zseb Kész!
Hozzáférés
Hátulról Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb, Értékmegőrző zseb Kész!
Hozzáférés
Hátulról Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, USB csatlakozó Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XD Bobby lopásgátló fekete 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Bobby Rucksack mit Diebstahlschutz 15.6" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Bobby Rucksack mit Diebstahlschutz 15.6" schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ