Shop roku AP+ plus nový vizuál

XGIMI AURA

Termékkatalógus
XGIMI AURA
4,3 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2400 ANSI lm, HDMI 1.4, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  XGI00m7 Termékszám:  XM03A Gyártó honlapja:

Akciós szettek

977 770 Ft
Szett megvásárlása
977 580 Ft
Szett megvásárlása

XGIMI AURA

A prémium kategóriás XGIMI Aura lézerprojektor tökéletes 4K moziélményt biztosít

Az XGIMI Aura DLP projektor tökéletes vetítést biztosít natív 4K felbontásban, akár 150" képátlóig. A projektor a számos csúcstechnológia mellett sokoldalú és egyszerű működéssel büszkélkedhet. Az XGIMI Aura például automatikusan, intelligens módon igazítja a képet, beállítja a fényerőt, illetve korrigálja a torzulást is. A HDR10 és HLG támogatás nagyszerű színvisszaadásról és kiváló kontrasztról gondoskodik. A minőségi hangzás érdekében az XGIMI Aura projektor négy 15 W-os Harman Kardon hangszóróval rendelkezik, továbbá rengeteg csatlakozót kínál más eszközök és tárhelyek csatlakoztatásához. Hatalmas előnye a rendkívül rövid, mindössze 44 cm-es vetítési távolság. 

A XGIMI Aura projektor legfontosabb jellemzői

  • Natív 4K (3840×2160) felbontás
  • Maximálisan támogatott 4K felbontás (4096×2160) 60 Hz-en
  • Az XGIMI Aura 2400 ANSI lm-es lézerfényforrást használ 25 000 órás élettartammal
  • OS Android TV 10.0, Chromecast, Google Asszisztens
  • Ultrarövid, mindössze 44 cm-es vetítési távolság
  • Automatikus fókuszálás
  • Az XGIMI Aura HDR 10, HLG, MEMC technológiákat használ
  • A projektor négy 15 W-os Harman Kardon hangszórót tartalmaz Dolby Audio támogatással
  • 3× HDMI, 3× USB, 1× LAN, 1× 3,5 mm-es jack, kétsávos WiFi 2,4/5 GHz, Bluetooth 5.0, optikai hangkimenet, Mini USB

Az XGIMI Aura projektor csomag tartalma

  • XGIMI Aura projektor
  • 1× hálózati adapter
  • 1× Bluetooth távirányító

Az XGIMI Aura projektor lenyűgöző képekkel büszkélkedhet, akár 150" képátlójú natív 4K felbontással

Az XGIMI Aura projektor a natív 4K felbontásnak köszönhetően igazán tiszta, kiváló minőségű képet kínál. Az XGIMI Aura projektor átlós mérete akár a csodálatos 150"-t is elérheti, ennek köszönhetően nemcsak a filmek, tévéműsorok és videók megtekintését élvezheted, hanem a játékokat is.

XGIMI Aura DLP projektor ragyogó vetítéssel

Az XGIMI Aura az egyik legragyogóbb képet kínáló projektor a kategóriájában. Ezért ha vetíteni szeretnél, nem kell a körülményeket átalakítanod, vagy átmenned más helyiségekbe, ahol sötét van. Az XGIMI Aura bármilyen tartalmat képes kivetíteni nappal vagy fényes környezetben egyaránt. A projektor fénykibocsátása 2400 ANSI lumen.

Az XGIMI projektor példátlan kivetítést kínál, nagyon rövid távolságból is

A mindennapi használat során garantáltan értékelni fogod az automata korrekciós technológiát, amely a vetített képet vízszintesen és függőlegesen a képernyőhöz vagy a falhoz igazítja, miközben megtartja a megfelelő képarányt.A piac legfejlettebb Ultra Short Throw (UST) technológiájának köszönhetően az XGIMI Aura luxus kivetítést kínál különböző méretekben, anélkül, hogy bonyolult mennyezeti elhelyezésre lenne szükség. Csak helyezd a projektort mindössze 44 cm-re bármelyik fal elé.

Nem csak 4K felbontásban, hanem 3D-ben is élvezheted a multimédiás tartalmakat

Az XGIMI Aura készen áll a legjobb multimédiás tartalmak mindennapos megtekintésére, és támogatja az áhított 4K felbontást, illetve a kissé elhanyagolt 3D-t is. Változtass bármelyik falat fényűző 150″-es mozivászonná, és élvezd a lenyűgöző 3D tartalmakat lenyűgöző 4K felbontásban, bármilyen szögből vetítve.

Mesterséges intelligencia vezérli az XGIMI Aura projektor fényerő beállításait

Az XGIMI Aura lézerprojektor beépített optikai érzékelővel rendelkezik, amely a mesterséges intelligenciával együttműködve nem csak a szobában lévő fény mennyiségét, hanem az XGIMI Aura projektor útjában lévő tárgyakat is érzékeli. Ennek alapján a kivetítő automatikusan beállítja a fényerőt, hogy a nap bármely szakában a lehető legjobb képminőséget nyújtsa.

Az XGIMI Aura nagy kontrasztarányt kínál

A HDR10 segítségével mind világos, mind sötét környezetben is láthatod a legapróbb részleteket. A HLG (Hybrid Log Gamma) műsorszórási szabvány támogatásával minden csatornán tökéletes képet élvezhetsz.

Képinterpoláció MEMC-vel

Az XGIMI Aura projektor alacsony késleltetéssel működik, így a lehető legkevésbé lesz homályos a kép. Mindezt az MEMC képinterpolációs technológia is segíti, amely speciális algoritmust használ a kép elmosódásának megakadályozására. Különösen akkor fogod értékelni, ha sportot, vagy akciófilmeket nézel, illetve játékokat játszol.

Egyedi X-VUE 2.0 képalkotó rendszer

Az élethű színvisszaadást, a fényerőt és a dinamikus képeket az X-VUE 2.0 képmotor biztosítja. Az XGIMI Aura projektor képminőségét sokkal fényesebbé és simábbá teszi, így a tiszta és valósághű színek teljesen az akció közepébe varázsolnak.

Az XGIMI Aura lézerprojektor nagyszerű hangzást biztosít a Harman Kardon hangszórókkal

Az XGIMI Aura projektor a Harman Kardon neves gyártó hangszóróit használja a kiváló minőségű hangrendszer biztosításához. A tökéletes hangzás két 8 W-os 45 mm-es hangszóróból érkezik. Teljes hangtartomány, nagyszerű egyensúly, minimális torzítás és magas dinamikus válasz jellemzi. A DTS Studio Sound technológiával az XGIMI Aura virtualizált térhatású hangzást biztosít, továbbfejlesztett basszusokkal és párbeszédekkel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközt csatlakoztass az XGIMI Aura projektorhoz, és azt Bluetooth hangszóróként használhasd.

Android 10

Az XGIMI Aura egy sor népszerű Google-alkalmazással működik együtt. Mindez tökéletes kontrollt biztosít a környezeteddel, így mindig kapcsolatban maradhatsz.

Kiváló szórakozás az XGIMI Aurával

A Google Play Store integrációval az XGIMI Aura több, mint 5000 alkalmazáshoz biztosít hozzáférést, beleértve a YouTube-ot, a Showtime-ot és az HBO-t is. Az XGIMI Aura projektorral biztosan nem fogsz unatkozni.

Hangvezérlés asszisztensen keresztül

Nyomd meg az XGIMI Aura távirányító gombját, hogy azonnal hozzáférj a hangalapú asszisztenshez.

Beépített Chromecast

A beépített Chromecast segítségével egyszerűen oszthatsz meg tartalmakat okoseszközeidről az XGIMI Aura projektorral. A telefonodról videókat, zenét, fényképeket vagy játékokat játszhatsz le a projektor nagy képernyőjén.

A projektor a széles körű csatlakoztathatóság terén is kiemelkedik

Az XGIMI Aura DLP projektor három HDMI- és USB-porttal bármilyen eszközhöz csatlakoztatható. A projektort a LAN hálózati csatlakozón keresztül vagy a vezeték nélküli Wi-Fi 2.4/5G kapcsolat segítségével is csatlakoztathatod az internethez. Az okoseszközök vagy a soundbarok például Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatók.

Az XGIMI Auro projektorlámpa hosszú élettartammal rendelkezik

Az XGIMI továbbra is fenntartja a vállalat elkötelezettségét a felhasználók és a környezet iránt. Ezért az XGIMI Aura projektor kiváló minőségű LED-es fényforrással rendelkezik, amely éles és tiszta képet biztosít a teljes, akár 25 000 órás élettartama alatt. Ezáltal az XGIMI Aura projektor napi 4 órás használat mellett akár 17 évig is kitart.


Paraméterek

Összehasonlít
Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,11 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,44 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,11 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,44 m Kész!
Minimális képátló
203,2 cm (80 ") Kész!
Maximális képátló
381 cm (150 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Lézer Kész!
Fényerő
2 400 ANSI lm (1 920 ISO lm) Kész!
Élettartam
25 000 óra (1 041,67 nap) Kész!
Zajszint
32 dB Kész!
Maximális fogyasztás
200 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
HDMI
3 db Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi, Bluetooth Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, LAN, Bluetooth Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra, Földre Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Belső memória, Távirányító, Bluetooth, HDR Kész!

Méretek

Szélesség
60,6 cm Kész!
Magasság
13,95 cm Kész!
Mélység
40,1 cm Kész!
Tömeg
14,93 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XGIMI AURA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI AURA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XGIMI AURA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI AURA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI AURA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ