Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Termékkatalógus
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
4,8 35 értékelés
Mobiltelefon - 6,57"-es kijelző, 2400 × 1080, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 765G processzor, 6 GB RAM, 48 Mpx felbontású (f/1,79) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, IrDA, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, 4160 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  XI217ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi 10 Lite 5G

A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A négy kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. A memória kapacitása 6 GB. Teljesítőképessége szempontjából a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G okostelefont nagy teljesítményű 4160 mAh akksi működteti. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták. A gyors internet a mániád? Akkor ez az 5G-t támogató telefon neked való. A(z) Xiaomi telefonja MIUI kiegészítést is kapott.

A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 765G processzor és 6 GB memória
  • GPU: Adreno 620
  • Az NFC interfész lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera max. felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés hatásfoka: 20 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • A(z) Xiaomi telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G mobil képernyője és kamerája

átmérőjű kijelző csepp alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy AMOLED technológiára épül, amely nagyon éles színeket biztosít minimális energiaigény mellett. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G okostelefon négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,79) módfelett elégedett leszel. Videók készítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz pontos és hatékony, ami számottevően leegyszerűsiti a fényképezést. Egy praktikus kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető. A(z) Xiaomi Mi 10 Lite 5G okostelefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi 10 Lite 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi 10 Lite 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi 10 Lite 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 10 Lite 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 10 Lite 5G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ