Shop roku AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Air Purifier 3H
4,9 16 értékelés
Légtisztító - 380 m3/óra légtisztító teljesítmény, 38 W fogyasztás, 126 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 64 dB(A) maximális zajszint, 33 dB(A) minimális zajszint, hepa, formaldehid és antibakteriális szűrő, légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és automatikus üzemmód
Kód:  XIAMI117 Termékszám:  473708 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Élvezd a tisztább, egészségesebb levegőt otthonodban

A nagy teljesítményű Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító egyetlen óra alatt képes 380 m3 levegő megtisztítására egy maximum 126 m2-es helyiségben. Rendkívül hatékony, háromszintű szűrőrendszerrel büszkélkedhet, amely a por- és pollenrészecskék 99,9%-át kiszűri a levegőben. Emellett ez a modell egy olyan intelligens lézeres szennyezés-érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan növeli a tisztítás teljesítményét, amikor a helyiség porszintje meghalad egy adott szintet. Az eredmény pedigtökéletesen tiszta és egészséges levegő, amelyet az allergiában szenvedők és az arra érzékeny emberek kifejezetten nagyra értékelnek majd.


A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító főbb jellemzői

  • Óránként akár 126 m2-t is megtisztít
  • Háromszintű True HEPA szűrő
  • Eltávolítja a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,97% -át
  • Maximális zajszint 64 dB
  • Nagy felbontású OLED érintőképernyő
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Teljesítményszabályozás
  • Éjszakai mód
  • Távirányító
  • MiHome mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazásokkal

360°-os szűrőrendszer

A különleges, 360°-os szűrőrendszernek hála a készülék maradéktalanul távolít el minden káros részecskét még a szoba sarkaiból is. A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító ideális választás a nagyobb helyiségek levegőjének megtisztításához is, hiszen bárhol elhelyezheted a szobában anélkül, hogy az megzavarná a szűrés hatékonyságát.


A hatékony szűrő begyűjti a káros részecskék akár 99,9%-át

A Mi Air Purifier 3H készülék egy nagy hatékonyságú True HEPA 360°-os szűrővel érkezik, amely kiszűri a levegőben található részecskék 99,9%-át, ez magában foglalja a baktériumokat, pollent, port, penészt és atkákat is. Egy aktív karbon szűrővel szünteti meg a kellemetlen szagokat és más, a szemnek láthatatlan káros hatóanyagokat, például a formaldehidet stb. A szűrő élettartama 6-12 hónapig terjed, az időszak leteltével ajánljuk a szűrő cseréjét.

OLED érintőkijelző

A légtisztító elején egy fényerejét automatikusan szabályozó OLED kijelző helyezkedik el, megjeleníti a Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító alapvető beállításait. A kijelző körül egy olyan fényjelző található, amely három színben valós időben tájékoztat a levegő minőségéről a helyiségben. A távirányító segítségével a készüléket akár távolról is vezérelheted, emellett rendelkezésedre áll a MiHome mobilalkalmazás, illetve a Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek is.

Teljesítményszabályozás és éjszakai üzemmód

Elérhető az automatikus üzemmód, az éjszakai mód és 3 különböző teljesítményszint is (Low / Medium / High). Az éjszakai mód esetén a Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajszintje csupán 33 dB, így annak működése biztosan nem lesz zavaró számodra. Továbbá a készülék működése igazán gazdaságos, így a megnövekedett villanyszámla miatt sem szükséges aggódnod.

MiHome mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H készülékét csatlakoztathatod a MiHome mobilalkalmazáshoz, így kényelmesen szabályozhatod a légtisztító fejlett funkcióit is távolról az okostelefonod segítségével. Ezentúl lehetőséged van valós időben nyomon követni a légtisztító működését, csak úgy, mint a levegő aktuális minőségét a helyiségben. Megváltoztathatod a légtisztító működésének ütemtervét vagy beállíthatod az automatikus figyelmeztetőt is, amikor elérkezett a szűrő cseréjének itt az ideje.



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
38 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
380 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
126 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
38 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
380 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
126 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
33 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző, Távirányító Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Formaldehid, Antibakteriális Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék, hogy a készülék párásítani is tud e vagy csak a levegőt tisztítja? A páratartalmat figyeli, tudja szabályozni a lakásban? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék a készülékkel kapcsolatban, hogy Xiaomi készülék nélkül is üzemeltethető?

Üdvözlöm, árulnak külön szűrőt a termékhez? Köszönöm.

Szép napot! A termék szűrőt tartalmaz?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Kiegészítők: Xiaomi Mi Air Purifier 3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 3H.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ