A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Induction Heating Rice
4,8 22 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Intelligens indukciós rizsfőző

A fejlett elektromágneses indukciónak köszönhetően az elegáns Xiaomi Mi Induction Heating Rice rizsfőző egyenletes főzést biztosít, miközben megőrzi az ételben található összes fontos tápanyagot. A legjobb eredmény elérése érdekében a Xiaomi rizsfőző kiváló minőségű öntött vas edénnyel lett ellátva, amely egyedülállóhőstabilitással és mágneses áteresztőképességgel rendelkezik.


A Xiaomi Mi Induction Heating Rice rizsfőző legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen elkészített rizs kiváló ízzel és illattal
  • Nyomás alatti főzés és mágneses indukció
  • Lehetőség mobilalkalmazással történő párosításra
  • Lassú főzéshez is alkalmas
  • Egyenletes főzés
  • A Xiaomi rizsfőző tökéletesen alkalmazkodik a különféle rizstípusokhoz 
  • Tapadásmentes, szürke öntött vasból készült belső edény
  • Páratlan hőstabilitás és áteresztőképesség
  • Egyszerű tisztítás és hordozás

Elektromágneses indukció

Többé nem kell aggódnod az odaégett vagy főtlen rizs miatt! Az egyenetlenül felmelegedő főzőlapokat használó, hagyományos rizsfőzőkhöz képest a Xiaomi Mi Induction Heating innovatív mikronyomásos főzőtechnológiával és mágneses indukcióval büszkélkedhet, amely precíz hőszabályzást és egyenletes főzést biztosít minden egyesrizsszem számára.


Szürke öntött vas edény

A Mi Induction Heating rizsfőző szürke öntött vasból készült belső edénye kiváló indukciós jellemzőkkel és hosszú hőtartással büszkélkedhet. Ez gondoskodik arról, hogy a rizs egyenletesebben főjön, kiváló ízzel és illattal. A speciális tapadásmentes PFA réteg a japán Daikin-tól rendkívül egyszerű tisztítás, továbbá kiválóellenállást és abszolút tapadásmentességet biztosít.


Okos mobilalkalmazás

A kényelmes, távolról vezérelt főzés érdekében csatlakoztasd a Xiaomi rizsfőzőt a mobilalkalmazáshoz, amely előre elkészíti az ételt vacsorára.


Multifunkciós használat

A nyomás alatti főzésnek köszönhetően nem kell kizárólag a rizsfőzésre korlátozódnod. A Xiaomi Mi Induction Heating sokkal többre is képes! A mobilalkalmazásban számos kiváló receptet és elkészítési módot fogsz találni, amellyel ízletes húsokat, zöldségeket, tápanyagban dús kásákat, stb. készíthetsz, hogy kiegyensúlyozottétrendet követhess.

Rizskészítés a saját ízlésednek megfelelően

Az ízlésednek megfelelő elkészítési módot főzés közben is kiválaszthatod a mobilalkalmazásban, az edény pedig automatikusan ehhez igazítja a főzési hőmérsékletet. Ez nem nem az elkészült rizs textúrájára, de annak tapadására és keménységére is hatással lesz. Az okos rizsfőző fejlesztése során a Xiaomi nagy mennyiségű adatotgyűjtött össze, hogy a rizsfőzés több, mint 2 000 módját kínálja. Az edény a megadott feltételek szerint pontosan tudni fogja, hogy mikor kell elkezdenie a víz melegítését, mikor kell csökkentenie a hőmérsékletet, és mekkora nyomásra lesz szükség.



Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A termék EU kábellel érkezik?

mekkorra űrtartalmú?

A termék gombjain a felirat angolul van?

Azt szeretném megkérdezni hogy a készüléken kínai írásjelek vannak, tehát csak az appal tudja vezérelni aki azokat nem érti? :)

Tisztelt Cím! Engem a kapacitása érdekel. 1,6L vagy 3L a főzőedény kapacitása?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Induction Heating Rice
Kiegészítők: Xiaomi Mi Induction Heating Rice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Induction Heating Rice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Induction Heating Rice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Induktionserwärmung Reis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Induktionserwärmung Reis.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ