Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit

Termékkatalógus
Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit
Kamera - és szelfi bot bluetooth-os távvezérléssel, 1080 p Full HD, támogatja a mikro SD kártyákat (max. 64 GB), Bluetooth 4.0, zajcsökkentés, beépített mikrofon
Kód:  XIAcamc03 Termékszám:  88009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit Megszűnt

Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit

A sikeres kínai márka fehér zsebkamerája kiváló Full HD felbontású videókkal, szelfi bottal és Bluetooth vezérlővel büszkélkedhet. Természetes szép fényképeket is készíthetsz, vagy kihasználhatod az extra széles látószögű objektív 155°-os látómezejét kiváló panoráma felvételekhez. Biztosan értékelni fogod a beépített, modern Wi-Fi és Bluetooth technológiát. Támogatja a nagy kapacitású microSD kártyákat és fekete vagy fehér változatban áll rendelkezésre.

Mivel ragad meg a Xiaomi YI Action Camera white?

  • Kiváló Full HD felbontású videó
  • Nagyon jó, 16 Mpx felbontású képek
  • Szelfi bot és Bluetooth vezérlő a csomagban (Travel Kit)
  • Cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor,
  • 155°-os látómező
  • Támogatja a MicroSD kártyákat akár 64 GB-ig
  • Elegáns fehér kivitel
  • Integrált WiFi és Bluetooth

Hogyan kell vezérelni a Xiaomi YI Action Camera white-ot?

Az akció kamera vezérlése nagyon egyszerű,  egyetlen gomb megnyomásával fényképezhetsz vagy elindíthatod a videó felvételét. A legkényelmesebb adatátvitelért a kamerát ellátták WiFi-vel, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan feltölthesd az elkészített anyagot a számítógépre. A videók és fényképek így azonnal készek lesznek a  megosztásra. A Bluetooth technológiával összekapcsolhatod a kamerát az okostelefonoddal, amelyből távvezérelt kioldó lesz, így nem lesz probléma a távolról készített szelfi.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Action Camera White Travel Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ