AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Xtorm Portable Power Socket 100W

Termékkatalógus
Xtorm Portable Power Socket 100W
Power bank 25600 mAh - teljes teljesítmény 100 W, 4 vagy több kimenet:, USB-A, USB-C és 230 V-os csatlakozó, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 230 V, tömege 1065 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPICd50 Termékszám:  XR210
Xtorm Portable Power Socket 100W 80 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xtorm Portable Power Socket 100W

Energiaforrás minden kalandhoz

Ha úton vagy, mindig legyen kéznél egy tartalék áramforrás, amely nem hagy cserben. Az Xtorm Portable Power Socket 100W powerbank kiemelkedő 25 600 mAh kapacitással rendelkezik, és megtalálható rajta az összes olyan port, amelyre szükséged lehet okostelefonod, tableted, kamerád, fejhallgatód és más elektronikai eszközeid töltéséhez. Fő előnye a 100 W-os váltakozó áramú kimenet. A powerbankot elsősorban laptopok és kisebb készülékek áramellátására használhatod utazásokon vagy kempingezés közben. A 100 W-os aljzatot használaton kívül egy robusztus fedél védi a szennyeződésektől és a nedvességtől. Az Xtorm Portable Power Socket powerbank 60 W-os PD bemeneti/kimeneti porttal és 18 W-os USB-A és USB-C portokkal rendelkezik.

Az Xtorm Portable Power Socket 100W kompakt, mégis nagy teljesítményű

A gyártó úgy tervezte a powerbankot, hogy könnyen hordozható legyen, mégis elegendő kapacitással rendelkezzen az összes eszköz zökkenőmentes töltéséhez. A 92Wh (25 600 mAh) kapacitással éppen a légi közlekedésre vonatkozó határérték alatt van. Az apró kijelző mindig az Xtorm Portable Power Socket 100W eszköz aktuális kapacitását mutatja. A powerbank teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe a nagy teljesítményű 60 W-os USB-C PD portnak köszönhetően.

Aljzat mindig biztonságosan elérhető közelségben

A kompakt Xtorm Portable Power Socket egy praktikus hordtáskát is kapott. Az aljzat biztonságban van egy burkolat alatt, amely használaton kívül megvédi a szennyeződéstől és a nedvességtől.

Fejlett biztonsági funkciók a problémamentes használatért

A könnyen hordozható Xtorm Portable Power Socket 100W powerbank számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztonságos és problémamentes használatot tesznek lehetővé. A rövidzárlat-, túltöltés- és hővédelmi mechanizmusok biztosítják, hogy az eszközök töltése teljesen biztonságos legyen. Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket 100 W-os konnektor USB-C és USB-A portokkal is rendelkezik, így számos eszköz töltését lehetővé teszi.

Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket kibővíti kedvenc eszközeid használati idejét

Ha a hagyományos konnektor nem elérhető, és laptopodat vagy készülékedet 100 W-ig kell táplálnod, az Xtorm Portable Power Sockettel nem lesz gondod. Egyszerűen csatlakoztasd az adaptert a tápegységhez, és élvezd a többórás, problémamentes használatot. Egyszerre akár 4 eszköz is tölthető.

Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket 100W powerbank aktív hűtéssel rendelkezik

A készülék Active AirFlow hűtőrendszerrel rendelkezik, amely stabilabb és biztonságosabb működést biztosít az eszközök töltése közben.

FSC papír csomagolás

Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket 100W hálózati csatlakozót FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező papírcsomagolásban kapod meg. Hasonlóképpen, a műanyag kampó újrahasznosításra kerül.

Újrahasznosított anyagok

A készülék kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú és problémamentes használat érdekében. A powerbank újrahasznosított anyagokat is tartalmaz a zöldebb használat érdekében.

Az Xtorm Portable Power Socket 100W powerbank biztonsági jellemzői

Hőmérséklet-szabályozó chip

Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket hordozható hálózati aljzat olyan chippel van felszerelve, amely figyeli és szabályozza a hőmérsékletet a túlmelegedés megelőzése érdekében.

Túltöltés elleni védelem

A készülék folyamatosan védi a beépített akkumulátort és a csatlakoztatott eszköz akkumulátorát a túltöltéstől.

Kiválasztja a megfelelő teljesítményt

Az Xtorm Portable powerbank automatikusan kiválasztja a megfelelő töltési sebességet és elosztja az energiát a csatlakoztatott eszközök között.

Túláram érzékelés

A tápegység automatikusan megszakítja az áramkört, ha túláramot észlel. Ez védi a csatlakoztatott eszközöket és az Xtorm hordozható hálózati aljzatot.

Minőségi akkumulátor cellák

Az Xtorm Xtorm Portable Power Socket 100W powerbank kiváló minőségű akkumulátorcellával rendelkezik, amely biztosítja a gyorstöltést és megfelel a biztonsági követelményeknek.

Hatékony készüléktöltés

Úgy tervezték, hogy a lehető leghatékonyabban táplálja készüléket. Így biztosítja a lehető legkisebb energiaveszteséget a töltés során.
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Kapacitás
25 600 mAh Kész!
Kimenetek
USB-A, USB-C, 230 V-os aljzat Kész!
Kimenetek száma összesen
4+ Kész!
Töltési teljesítmény
100 W Kész!
Max. kimeneti áram
3 A Kész!

Kapacitás

Kapacitás
25 600 mAh Kész!

Kimenetek

Kimenetek
USB-A, USB-C, 230 V-os aljzat Kész!
Kimenetek száma összesen
4+ Kész!

Teljesítmény és töltés

Töltési teljesítmény
100 W Kész!
Max. kimeneti áram
3 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
230 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
Gyors töltés Kész!
Szín
Szürke Kész!

Rendeltetése

Felhasználási terület
Telefon/tablet, Laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
1 065 g Kész!

Méret

Szélesség
80 mm (8 cm) Kész!
Magasság
210 mm (21 cm) Kész!
Mélység
80 mm (8 cm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xtorm Portable Power Socket 100W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm Portable Power Socket 100W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xtorm Portable Power Socket 100 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm Portable Power Socket 100W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm Portable Power Socket 100W.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ