AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Yale Linus L2, ezüst

Termékkatalógus
Yale Linus L2, ezüst
4,4 5 értékelés
Okos zár - WiFi 5 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Google Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES128 titkosítás, szabványos betét csatlakozóval, helymeghatározás, felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés) és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  YALE24_002 Termékszám:  5052847131343 Gyártó honlapja:
Yale Linus L2, ezüst 93 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

126 580 Ft
Szett megvásárlása

Yale Linus L2, ezüst

A Yale Linus L2 okos zár megbízhatóan helyettesíti a hagyományos kulcsokat

A hagyományos kulcsok gyakran problémásak, és ha bezárod őket a lakásba/házba, akkor költséges lehet pótlásuk. Használd ki a modern technológia előnyeit a Yale Linus L2 okos zárral, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót egy NFC-vel rendelkező okostelefon vagy egy alkalmazás segítségével nyithasd ki. A Yale Linus L2 okos zár automatikusan kinyit, ha érzékeli, hogy a közelében vagy, illetve beállíthatod egy előre beállított időpontban történő nyitásra is. A készülék újratölthető Li-Ion akkumulátorral és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik.

A Yale Linus L2 okos zár legfontosabb jellemzői, ezüst

  • Az okos zárral könnyen ellenőrizheted, hogy az ajtó be van-e csukva és zárva van-e
  • Egyszerű feloldás alkalmazással vagy Bluetooth-on/NFC tagen keresztül
  • Az alkalmazásban pontos statisztikákat láthatsz az érkezésekről és indulásokról
  • Könnyű telepítés
  • Kiváló minőségű újratölthető Li-Ion akkumulátor a kényelmes használathoz
  • Az ajtó bárhonnan kinyitható
  • Az okos zár kiterjeszti az okosotthon lehetőségeit
  • A feloldás/zárás automatikáját is beállíthatod
  • Széleskörű csatlakozási lehetőségek és együttműködés a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Philips Hue rendszerekkel
  • A Yale Linus L2 Bluetooth Low Energy (BLE) és AES-128 titkosítást használ

Az okos zár megkönnyíti az életed

A Yale Linus L2 okos zár használata esetén nem kell attól tartanod, hogy a lakásba zárod a kulcsod, hiszen nem is kell magaddal vinned. Ugyanakkor nem fogod érezni azt a bizonytalanságot, hogy nem tudod biztosra, valóban bezártad-e az ajtót. További előnye, hogy ha egy ismerős váratlanul látogatóba, vagy a megbeszélt időpontnál korábban érkezik, a Yale Home alkalmazáson keresztül távolról megnyomhatod a feloldás gombot.

Robusztus fémház csendes motorral

Az okos zár továbbfejlesztett kialakítással büszkélkedhet a még jobb teljesítmény érdekében. A Yale Linus L2 egy robusztus fémházzal rendelkezik, amelyben egy csendes, 2,5 Nm nyomatékú motor található, így zökkenőmentes, megbízható és gyors zárásra/nyitásra számíthatsz. Az okos zár nagy kapacitású újratölthető Li-Ion akkumulátorral van felszerelve a hosszútávú kulcs nélküli hozzáférés érdekében.

Az okos zár egyszerű telepítése

A Yale Linus L2 okos zárat akár saját magad is beszerelheted, mivel úgy tervezték, hogy minimális szerszámmal és az ajtószerkezetbe vagy a meglévő vezetékezésbe történő beavatkozás nélkül telepíthető legyen. Minden szükséges eszköz megtalálható a csomagban, és az alkalmazásban lépésről lépésre útmutatót találsz a Yale Linus L2 telepítéséhez.

Kényelmes vezérlés alkalmazáson keresztül

Telepítsd a Yale Home alkalmazást okostelefonodra, és zárd vagy nyisd az ajtót a világ bármely pontjáról. A DoorSense technológiának köszönhetően biztosan nem fogod elfelejteni bezárni. A Yale Linus L2 okos zár felismeri, hogyaz ajtó csukva, illetve zárva van, és figyelmeztet rá, ha esetleg nyitva maradt volna. Az ajtó zárását érzékelő szenzor a csomag részét képezi.Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a Yale Linus L2 okos zárat, hogy a nap kiválasztott időpontjában automatikusan zárjon és nyisson. Az alkalmazásban ezután megjelenik a tevékenységek listája, hogy mikor nyitották/zárták az ajtót, és egyúttal felismeri az ajtó nyitását. Ennek köszönhetően azonnali értesítéseket kaphatsz minden tevékenységről.

A Yale Linus L2 nagyszerűen működik a Yale Dot NFC taggel

Ne keresgélj a zsebedben vagy a táskádban a kulcsok után, hanem használd az okostelefonodat a feloldáshoz amelyet a Yale Dot NFC taghez rögzíthetsz, (tartozék) és anélkül oldhatod fel a zárat, hogy el kellene indítanod az alkalmazást. A Yale Dot tag bárhol elhelyezhető az otthonodban vagy az irodádban, így könnyen elérhetővé válik a gyors otthoni biztonság. Egyszerre akár 5 Yale Dots NFC taget használhatsz, amelyek bárhol elhelyezhetők, ahol szükség van rájuk. Az ajtókat Bluetooth-on keresztül is kényelmesen lehet nyitni/zárni.

A Yale Linus L2 okos zár más intelligens eszközökkel is működik

A Yale Linus L2 zökkenőmentesen működik a Google Home vagy az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Kompatibilis a modern Philips Hue intelligens világítási rendszerrel is, így nagyobb biztonságot és használati kényelmet élvezhetsz.

Paraméterek

Összehasonlít
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Működés
Önállóan Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes, USB-s Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Tulajdonságok

Speciális funkciók
Helymeghatározás, Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) Kész!
Titkosítás
AES128 Kész!
Elem típusa
Akkumulátor Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter

További változatok Yale Linus L2, ezüst termékhez:

Yale Linus L2, fekete

Okos zár - WiFi 5 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Google Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES128 titkosítás, szabványos betét csatlakozóval, helymeghatározás, felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés) és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
Kosárba
93 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yale Linus L2, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yale Linus L2, stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yale Linus L2, strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yale Linus L2, silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yale Linus L2, silber.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ