0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

YAMAHA RX-A870 titan

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A870 titan
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x 160 W, 8+2 HDMI, HDCP 2.2, BT.2020, WiFi/LAN, Bluetooth, USB, Dolby ATMOS, DTS:X, Dolby TrueHD a DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, DLNA 1.5, AirPlay, vTuner, 4K + analog upscaling, FM tuner + RDS, Zona 2, ECO mode, AL panel
Kód:  YM100j63d Termékszám:  ARXA870TI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A870 titan

Ez a Yamaha AV vevőerősítő kiválóan alkalmas azon háztartások számára, ahol a minőségi hanglejátszást komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat úgy lett megtervezve, hogy a zenefájlok tökéleter reprodukciójával szolgálhasson, illetve, hogy a legújabb formátumú DTS:X és Dolby ATMOS filmeffektusokat azok tökéletes minőségében adja vissza számodra. Az új mozitermes hanghatás újabb szintre emeli az otthoni filmezések élményét. Kiválóan megérti magát a legújabb videószabványokkal, mint például a látványos HDR-rel is, ahol semmiről sem maradsz le még a legfényesebb és legsötétebb jelenetrészeknél sem. Ez a titán YAMAHA RX-A870 vevőerősítő a firmware frissítése után még a HLG és a Dolby Vision képpel is kompatibilis.

A titán YAMAHA RX-A870 vevőerősítő főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás, nagyteljesítményű 7.2 csatornás hang (7x 160 W!)
  • A legújabb csúcsminőségű források lejátszása, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-t is
  • Csúcskategóriás szerkezet a lehető legjobb minőségű hangzás érdekében (Total Purity Concept)
  • Továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kaibráció a helyiség akusztikájának függvényében
  • Spotify, Pandora, Napster, SiriusXM, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE internetes rádiók
  • NAC-ről és PC-ről történő streamelés
  • DAB/DAB+ általi digitális rádióvétel
  • Fejlett grafikai interfész a televízión és az USB/NAS-on keresztül
  • Kompatibilis: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és BT.2020 gamut
  • A csatlakozógarnitúrájával kiszolgál mindenféle audiokészüléket (lemezjátszó-bemenet)
  • Vezeték nélküli zeneszétosztás a háztartáson belül (MusicCast)

Hangzás, mint még sehol máshol az A.R.T.-nak és a YPAO R.S.C.-nek köszönhetően

A YAMAHA RX-A870 vevőerősítő számos modern és hatékony technológiával rendelkezik, illetve olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy valódi élmény lehessen a kedvenc zeneszámaid hallgatása és a kedvenc filmjeid hanghatásai, amelyek gyakorlatilag magukkal rántanak Téged a történések közepébe. Mindez pedig mindenféle zavaróhatások nélkül. Erről az Anti-Resonance Technology (A.R.T.) technológia gondoskodik, amely a középen elhelyezett speciális éknek köszönhetően mindenféle berezgést elnyom, amelyeket a készülék okozhatna. A továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kalibráció automatikusan analizálja a helyiség akusztikáját, és rendkívül pontosan beállítja a hangszórók optimális paramétereit.

Az otthoni multimédiás szórakozás központja HDMI 2.0-val és HDR-rel

A HDMI 2.0 megbirkózik még a 3D képpel és az Ultra HD felbontással is, az audiocsatorna pedig még magának a televíziónak a hangját is képes átvinni. Ez annyit jelent, hogy nem kell többé egy extra kábel a televízióhoz, még a 4K képet is átviheted, amellyel a kép felbontása eléri az Ultra HD felbontást. Támogatja a 4K-t 60 fps mellett, és biztosítja a kompatibilitást a legújabb videóformátumokkal rendkívül magas felbontásban. Az USB csatlakozó kiváló szolgálatot tesz az Apple iPod és iPhone, illetve a tabletek és androidos mobiltelefonok csatlakoztatásához. A YAMAHA RX-A870 vevőerősítő hálózati funkciók egész sorával büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy több forráshoz is hozzáférhess. Az AirPlay lehetővé teszi számodra a zene vezeték nélküli streamelését közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad készülékedből.

A MusicCast-on keresztül további Multiroom komponensekkel is összedolgozik

Ha tényleg a zene a mindened, akkor a YAMAHA RX-A870 vevőerősítő új szintre emeli a zenehallgatásod. A MusicCast integrációval a vevőerősítő a Multiroom környezet részévé válik. Ez annyit jelent, hogy további Multiroom komponensekkel képes összekapcsolódni, mint például a hordozható hangszórókkal, a soundbarokkal és a kis HiFi rendszerekkel. Mindemellett pedig lehetőséged adódik a Multiroom minden egységének a lejátszását egyetlen helyről (MusicCast CONTROLLER az iOS és az Android számára) vezérelni úgy, hogy akár minden helyiségben is ugyanaz a zene szólhat, vagy akár mindenben különböző.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,2 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,2 kg Kész!

Szín

Szín
Titánium Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A870 titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A870 titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A870 titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 Titan.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ