Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA YSP-1600 ezüst

Termékkatalógus
YAMAHA YSP-1600 ezüst
SoundBar - 5.1 csatornás, 80 W, 2x beépített mélynyomó, Cinema DSP, Dolby Digital, AirPlay, Bluetooth, Wi-Fi, MusicCast, 1x HDMI bemenet, 1x HDMI kimenet, optikai bemenet, analóg bemenet, LAN, RCA, falra szerelhető, távirányító
Kód:  YM610a42b Termékszám:  AYSP1600SI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YSP-1600 ezüst

A Yamaha hangprojektora nyolc darab hangszórójával és két darab mélysugárzójával bármilyen TV-s élményhez gazdag mélységű, letisztult minőséget nyújt. Ha mégis kevesellnéd a basszust, nincs semmi gond, ugyanis lehetőség van a rendszer bővítésére külső mélysugárzók által. Az YSP-1600 Soundbar teljessé teszi a tévézés, mozizás vagy a játék nyújtotta élményt.

Nem csak tévékhez

A tableteden vagy a telefonodon keresztül akár vezeték nélkül is hallgathatod kedvenc zenéidet. A Bluetooth technológiának köszönhetően akkor is könnyedén váltogathatsz a számok között, ha több méterre is ülsz a hangszórótól. A tv-hez való kapcsolódás optikai kábelen keresztül lehetséges, míg a többi audio eszközhöz analóg audio bemenet áll rendelkezésre.

Legfontosabb jellemzők

  • 5.1-es térhatású hang egyetlen hangszóróból
  • Tiszta hangzás és gazdag mélység
  • Zeneszámok átvitele Bluetooth vagy AirPlay segítségével
  • 4K (60 fps) videók támogatása a legújabb 4K TV-khez
  • Apple iOS és az Android vezérlő alkalmazások
  • Vezeték nélküli többzónás hangzás (MusicCast)

Még a legújabb TV-khez is

Az eszköz még a legújabb HDMI szabványt is támogatja, így alkalmas 4K videók lejátszására 60 fps-en is (pass-through), ezáltal a legmagasabb képminőséget élvezheted, ami csak el tudsz képzelni. Ezen kívül 3D Video és Audi Return Channel alkalmazás kezelésére is képes, amely egy HDMI kábelen keresztül továbbítja a hangot a TV-ből. A soundbart még HDCP 2.2-es HDMI lapkával is ellátták, így összhangban van a legújabb szabvánnyal a szerzői jogok védelmére.

Modern rendszer

A MusicCast támogatásnak hála a hangrendszer többzónás, vezeték nélküli rendszerré alakítható. A MusicCast egy olyan rendszer, amely kiterjeszti az audiót minden szegletbe, hogy a lefedettsége megfeleljen az igényeidnek. Kezdj egy darab MusicCast hangszóróval, majd idővel bővítsd a rendszert például AV receiver-rel vagy más MusicCast-re alkalmas termékekkel. A mobiltelefonról való vezérelhetőségnek köszönhetően bárhonnan kezelheted a teljes hangrendszeredet - irányíthatod a hangszóró beállításait, kiválaszthatod a forrást, és vezérelheted a zenelejátszást.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA YSP-1600 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YSP-1600 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YSP-1600 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SoundBar Yamaha YSP-1600 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoundBar Yamaha YSP-1600 silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ