Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yankee YSP 3003GN fekete/camo

Termékkatalógus
Yankee YSP 3003GN fekete/camo
Bluetooth hangszóró - vízálló, ütésálló, 600 mAh akkumulátor, AUX, támogatja a microSD (max. 32 GB), hívások fogadása
Kód:  YEE033a2 Termékszám:  YSP 3003GN Gyártó honlapja:

Yankee YSP 3003GN fekete/camo

Vigyél magaddal!

Vesd bele magad a szórakozásba, és vigyél engem is magaddal! Én vagyok a Yenkee YSP 3003 hangszóró, egy olyan vezeték nélküli bluetoothos hangszóró, amelyet aztán végképp nem kell féltened. Ellenálló vagyok a fröccsenő vízzel szemben, és az olyan apró részecskék sem okoznak gondot számomra, mint a por vagy épp a homok. Szeretnél a barátaiddal egy egész napon keresztül zenét hallgatni? Nagykapacitású akkumulátor van bennem, amelynek köszönhetően akár 8 órán át is képes vagyok a zene lejátszására. Oda csatlakoztatsz engem, ahova csak szeretnél. Egy jó erős karabinerrel és egy félméteres kötéllel is el vagyok látva. Hosszú kirándulásokra, szabadtéri sportokhoz, vagy csak úgy a természetbe? Vigyél magaddal, bárhova is menj! 

Légy Te a DJ!

Nagyteljesítményű (3 W) hangszóróval vagyok megáldva, amely mindenhol megtölti a teret a jó hanggal és hangulattal körülötted. Csatlakoztass akár a hagyományos AUX kimeneten keresztül (3,5 mm-es jack), MicroSD memóriakártyával (akár 32 GB-os kapacitásig), vagy vezeték nélkül a Bluetoothon keresztül, én mindegyiken képes leszek a zene lejátszására! 

Vannak ám tartozékaim

A csomagolásban nemcsak engem fogsz ott találni, hanem még egy extrém strapabíró karabinert is, amellyel aztán bárhova felfogathatsz, egy kültéri kötelet, amelyet még a hegymászók is megirigyelnek majd, egy sztereó audiokábelt 3,5 mm-es jack csatlakozóval, hogy bárhol és bármikor csatlakoztatni tudj engem, egy microUSB töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet is.  

Készíts velem egy szelfit!

A testemen egy intuitív, négygombos vezérlőpanel is helyet foglal, nehogy mindig az okostelefonod kelljen előkapkodni a kedvenc zeneszámaid váltogaásához. Kapcsolgathatod rajtam a zeneszámokat, állítgathatod rajtam a hangerőt, sőt még a hívást is fogadhatod rajtam keresztül, de legfőképp: egy bluetooth fényképezős önkioldó is elhelyezésre került rajtam. Innentől kezdve többé már nem kell nyakatekert módon tartanod az okostelefonod a szelfikészítés során, elég csupán megnyomni a kioldógombot az én kis testemen. 

YENKEE 3003BE

Ez a hordozható Yenkee 3003BE hangszóró elsősorban a teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. Hála a nagykapacaitású akkumulátorának, képes akár 8 órán keresztüli szakadatlan zenelejátszásra. Az IP44 tanúsítvány biztosítja a csepp- és porállóságot. A csomagolása tartalmaz még egy masszív karabinert és egy 50 cm hosszú kötelet is. 

Legfontosabb jellemzők:

  • 8 óra non-stop zenelejátszás
  • Bluetooth által bármiféle eszközhöz csatlakoztatható
  • Hagyományos AUX bemenet
  • MicroSD slot akár 32 GB kapacitásig
  • Intuitiv vezérlőpanel
  • Magasfokú ellenállóság a vízzel és idegen tárgyakkal szemben
  • Távkioldó funkció az okostelefon kamerájához
  • A tartozékok között egy fém karabiner és egy kültéri kötél is megtalálható

Készülj fel!

A hangszóró vázán egy négygombos vezérlőpanel is megtalálható, amelyek által lehet a zeneszámok között váltogatni, hangerőn változtatni, hívást fogadni és távkioldani az okostelefon kameráját. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yankee YSP 3003GN fekete/camo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YSP 3003GN černý/camo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yenkee YSP 3003GN čierny/camo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YSP 3003GN schwarz / camo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YSP 3003GN schwarz / camo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ