AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Yurbuds Focus 400 Női Lila

Termékkatalógus
Yurbuds Focus 400 Női Lila
Fej-/fülhallgató 12,2 mm-es dinamikus meghajtó, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, ellenáll a verejték, Twistlock rendszer, mágneses, mikrofon Universal Driver
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ093p1 Termékszám:  6925281905988 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Focus 400 Női Lila

Szigorítják a képzés női Focus sorozat fejhallgatót kifejezetten ergonomikus szabott kisebb női fül. Az egyedülálló, fülbe illeszkedő kialakítás, amely a technológia Twistlock a szoros illeszkedés a fülbe tervezték minden sportok szerelmeseinek. Universal Driver Y alakú van egy mikrofon és egy távirányító rendszer, amelyen keresztül zökkenőmentesen változó pálya, fogadhat hívásokat, és állítsa be a hangerőt. Amíg a fejhallgató felhasználásra tervezett Apple termékek, nagy szolgálja és a felhasználók más intelligens készülékek.

Egy másik hasznos utóbbi funkció neve Gyors Kattintson a mágneseket helyezünk minden fülpárnák, hogy szállítás közben összekapcsolja fülhallgatók magának, és ezért a gubanc és felkészülnek. Képzés a nehéz körülmények között nem jelent problémát, mivel a fejhallgató izzadság-és vízálló.

kiváló hangzás

Minőségi reprodukciója felelősek 12,2 mm átalakító nagy érzékenységgel. A maximális kényelem érdekében a hosszabb hallgatás garantálja ergonomikus kiterjesztés FlexSoft. Ezek készült orvosi, hajlékony szilikon, és nagyon lágy. A csomag is megtalálja a 2-es méret lila fülpárnákkal a könnyű alkalmazkodás a füléhez.

Paraméterek

Szín
Lila Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yurbuds Focus 400 Női Lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Focus 400 for Women fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yurbuds Focus 400 for Women fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 für Frauen Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 für Frauen Lila.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ