Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ZAK duplafalú ICE műanyag pohár SMILEY 490 ml fukszia

Termékkatalógus
ZAK duplafalú ICE műanyag pohár SMILEY 490 ml fukszia
- 1 darab egy csomagban, kézzel fújt, dupla termo falak, mosogatógépben mosható, boroszilikát üveg
Kód:  CEDR047 Termékszám:  6187-0851

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAK duplafalú ICE műanyag pohár SMILEY 490 ml fukszia Megszűnt

ZAK duplafalú ICE műanyag pohár SMILEY 490 ml fukszia

A ZAK termékek jellemzője az erőteljes szín, amely biztosan megragadja majd a figyelmét. A ZAK megpróbál egy kis szórakozást csempészni minden háztartásba. Követi a legújabb tálalási trendeket, így modern edényeket gyárt, amelyek nagyon szerethetőek. Ez a fukszia, SMILEY kiadású ZAK pohár tökéletesen passzol a hideg italokhoz.

A SMILEY kiadású ZAK poharak legfőbb tulajdonságai

  • az italt hosszabb ideig hidegen tartja
  • minőségi műanyagból és boroszilikát üvegből készültek
  • kézzel fújt kialakítás
  • 490 ml térfogatú
  • kellemes fukszia design
  • mosogatógépben mosható
  • környezetbarát

A ZAK poharak tovább hidegen tartják az italt 

A ZAK ivásra alkalmas poharai minőségi műanyagból és boroszilikát üvegből készültek. Kézzel fújtak. A duplafalú kialakításnak köszönhetően az italt tovább hidegen tartják. A karbantartása roppant egyszerű. A belső tér kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen mosható. A szokásos edényekkel szemben gyakorlatilag nem igényel különös figyelmet, a mosogatógépben könnyedén mosható.

Környezetbarát

A ZAK poharak legnagyobb előnye a tény, hogy olyan palackra tehet szert, amely megfelel minden igényének és az ára kedvező. A ZAK termékek jelentős mennyiségű teszten esnek át, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosítsák és még a gyermekek egészségére is hangsúlyt fektessenek - nem ártalmas a gyermekek egészségére. A ZAK cég nagyon elkötelezett a környezet védelme érdekében, még a jogszabályi előírásokat is túlszárnyalva. Teljesen biztos lehet benne, hogy a SMILEY kiadású, ZAK pohár megvásárlásával nem fogja szennyezni a környezetet.

Paraméterek

Űrtartalom
490 ml Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
490 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAK Dvoustěnná ICE plastová sklenice SMILEY 490ml fuchsia. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAK Dvojstenný ICE plastový pohár SMILEY 490ml fuchsia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAK Doppelwandiges ICE Plastikglas SMILEY 490 ml fuchsie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAK Doppelwandiges ICE Plastikglas SMILEY 490 ml fuchsie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ