30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék

Termékkatalógus
ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék
- Tritan by Dupont® anyagból készült, hurok a fellógatáshoz, BPA-mentes, mosogatógépben mosható, duplafalú kupak, tisztítása egyszerű, környezetbarát
Kód:  CEDR021 Termékszám:  0085-0870

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék

A ZAK konyhai eszközöket élénk és megnyerő színükről ismerheted fel. A ZAK megpróbál egy kis mókát vinni a háztartásba. A legújabb divatirányzatokat követve fiatalos konyhai edényeket gyártanak, amelyeket az egész család megszeret. Ez a kék ZAK ivópalack hosszú időn át hidegen tartja az italt. Űrtartalma 500 ml, és egy szívószálat is kapsz hozzá.

A ZAK palack főbb tulajdonságai

  • Az italt hosszú időn keresztül hidegen tartja
  • Kiváló minőségű Tritan anyagból készült
  • Praktikus hurok, amelynél fogva felakaszthatod
  • Szívószál jár hozzá
  • 500 ml-es
  • Tetszetős kék színben
  • Mosogatógépben mosható
  • Környezetbarát

A ZAK palack hidegen tartja az italt

A ZAK ivópalack a DuPont cég kiváló minőségű Tritan anyagából készült. Kettős falának köszönhetően melegen tartja az italodat, ezen kívül a kupakja is duplafalú. Az ergonómikus kialakítás miatt a palackot könnyű kézben tartani, és nem csúszik ki a kezedből. Ezt a kék palackot a praktikus hurok miatt is szeretni fogod. A ZAK palack tisztítása igen egyszerű, a minőségi anyagból készült belseje könnyen elmosható. Nem kell különösebb figyelmet fordítanod rá, egyszerűen csak tedd be a mosogatógépbe.

Környezetbarát

A ZAK palack további előnye az, hogy a valamennyi előírásnak megfelelő, kiváló minőségű palackot kedvező áron kapod meg. A ZAK edényei tesztek sorozatán mennek keresztül, így érik el az, hogy ezek az edények kiváló minőségűek legyenek. A gyermekek egészségére is odafigyelnek, a palack BPA-mentes. A ZAK-nak a környezetvédelem is fontos. Megnyugodhatsz, mert ez a kék ZAK palack nem fogja terhelni a környezetet.

Paraméterek

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Tulajdonságok
BPA-mentes Kész!
Anyag
Tritan Kész!
Szín
Kék Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,5 l Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
BPA-mentes Kész!

Anyag

Anyag
Tritan Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAK Láhev na studený nápoj 500ml, modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAK Fľaša na studený nápoj 500 ml, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAK Flasche für kalte Getränke 500 ml, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAK Flasche für kalte Getränke 500 ml, blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ