AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Zhiyun Smooth 3

Termékkatalógus
Zhiyun Smooth 3
Stabilizátor - 3-tengelyes, mobiltelefonokhoz, akár 14 órás üzemidő
Kód:  ZHYb02 Termékszám:  Smooth 3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zhiyun Smooth 3

Alakítsd át a telefonodat egy valódi filmes eszközzé! A Zhiyun-Tech Smooth 3 egy kézi háromtengelyes stabilizátor a maximum 6" méretű okostelefonok és a GoPro HERO 3/4/5 kamerák számára. A nagy forgónyomatékkal rendelkező motor és az Instune 5. generéciós speciális algoritmus válaszsebessége lehetővé teszi az akár 260 grammos maximális terhelést is. Ez azt jelenti, hogy a telefont különböző kiegészítőkkel együtt is használhatod, például extra objektívvel, világítással vagy mikrofonnal. Emellett a Smooth 3 stabilizátor képes zavartalanul dolgozni egy feltöltéssel akár 14 órán át. A gazdag energiaellátást a mobiltelefonnal is meg tudja osztani USB-n keresztül. Rögzítsd Te is a kalandot! 

A Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • 3 tengelyes kézi stabilizátor 360 ° -os forgatással, valamint 320 ° -os dőléssel és elfordítással
  • Akár 6"  méretű okostelefon vagy GoPro HERO 3/4/5 (max. 260 g) számára is alkalmas
  • A stabilizátor és a rögzítési paraméterek rendkívül egyszerű vezérlése a fogantyún
  • Speciális funkciók és beállítások a ZY Play mobilalkalmazáson keresztül
  • Akár 14 órás üzemidő, kb. 2,5 óra töltéssel
  • Lehetőség a telefon újratöltésére USB kimeneten keresztül (1 A)
  • Állványra szerelhető 1/4" menet

Tekerős vezérlés a kamera gyors és pontos beállításához

A Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizátor és a telefon fényképezőgépének pontos vezérlése közvetlenül a fogantyún található. A stabilizátor egyedülálló kettő az egyben tekerővel és joystick-akal van ellátva vezérlőpulton, amely a közvetlen hozzáféréssel gyors beállítást kínál, például az expozíció kompenzáció, a fókusz, az ISO, a fehéregyensúly, vagy pedig a zársebesség esetében is.

ZY Play alkalmazás intelligens funkciókkal

A modern ZY Play alkalmazással teljes mértékben kihasználhatod a Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizáló funkcióit. Testreszabhatod a fotó- és videófelvételi lehetőségeit, beleértve az expozíció kompenzáció finomhangolását, az ISO-t, a fehéregyensúlyt, és a szűrőket is. Emellett intelligens funkciókat is kínál, például time-lapse üzemmódot, hosszú expozíciót, panorámaképet és még sok mást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zhiyun Smooth 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zhiyun Smooth 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth 3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ