30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen

Termékkatalógus
Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen
Kamerarendszer 1TB 3.5 "SATA HDD, LAN, VGA + HDMI, H.264, vízálló IP kamera éjjellátó akár 20m felbontás FullHD 1080p, 4x Ethernet kábel, egér, mobil alikace Remote Monitoring
Kód:  QL500n

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen Megszűnt

Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen

Kamerarendszer kínál négy IP kamerák gondos ellenőrzése beltéri és kültéri helyet. DVR lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az összes kamerát, és még talán nem is olyan informatikai szakember, mert a készlet, hogy készen rendkívül egyszerű és gyors. Ráadás szoftver könnyen veszi mellett figyelemmel kísérésére és rögzítésére a különböző funkciók, többek között a mozgás észlelésére és nyomon követésére a mobil eszközök. Állítsa előre telepített merevlemez kapacitása 1 TB.

legfontosabb jellemzői

  • Komplett készlet a telepítés CCTV
  • Protection nappali és éjszakai
  • kamerák időjárásálló
  • Maximális minőségű felvétel 1080p
  • Számos lehetőség ellenőrző kamerák
  • Mozgásérzékelés riasztások e-mail
  • multitasking
  • P2P protokoll nélkül egy nyilvános IP-címet
  • Cseh lokalizáció
  • egyszerű telepítés

Hozzáférés a rekord sehol

DVR szerver támogatja a P2P protokollt, így a telepítés nagyon egyszerű, és mindenki tudja használni. Nincs szükség bonyolult halmaza port a router, vagy tudja a nyilvános IP-címet. A felhasználó több lehetőség áll ellenőrző kamerák. A legokosabb a mobil alkalmazások Zsight, amely a rendelkezésre álló népszerű operációs rendszerek Android és iOS. A felhasználók számára a Windows asztali kész Zviewer program, amely különösen hasznos, ha egy helyi hálózaton. Az utolsó lehetőség a felhő szolgáltatás Meshare.com, amely lehetővé teszi a felügyeleti kamerák az interneten bármely számítógépről.

Festés figyelmet a részletekre

All-in-one rendszer lehetővé teszi az összes kamera pár percen belül. 1080p felbontású képet nyújt kiváló rozeznáním minden részletet. A kép sokkal szélesebb és torzulásmentesen, így nem jelent problémát is fel lehet használni a kereskedelmi területeken. LED kamerák kiváló láthatóságot akár 20 méter, akár teljes sötétségben, vagy gyengén megvilágított területeken. Kamerák vannak zárva egy fém test, ők így ellenáll a víznek és a rossz időjárási körülmények között, és teljesen védett a portól és esőtől.

Az univerzális rendszere több felhasználó

multitasking, amely része az operációs rendszer CCTV szett, a lépéshossz jelenít több műveletre egyszerre, beleértve a felvétel, lejátszás, mentés, a hozzáférést a smartphone és hasonlók. A rendszer különböző engedélyeket állíthat be, összesen 16 felhasználók. Nyugalmat kapsz mozgásérzékelés funkció, amely akár lehet kapcsolni bármely fényképezőgép mozgást vagy egy meghatározott területen a nagyobb pontosság érdekében. Ha a mozgás a megfigyelt területen, a rendszer azonnal küld egy képet egy figyelmeztetés, hogy a felhasználó előre e-mailben.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-Recorder NVR + 4x 1080P IR-IP-Kamera mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-Recorder NVR + 4x 1080P IR-IP-Kamera mit PoE 2.Gen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ