Shop roku Akvizice ApF HU

ZOTAC ZBOX nano Plus CI545

Termékkatalógus
ZOTAC ZBOX nano Plus CI545
Mini PC Intel Core i5-6300U, 520 HD Graphics, 4GB SO-DIMM DDR3L, 120 gigabájt 2.5 "SSD, 2x USB 3.1 Type-C, 3x USB 3.0, ac Wi-Fi, BT 4.1, GLAN, HDMI, DisplayPort, SDXC kártyaolvasó, passzív hűtés, nélkül OS
Kód:  AZ110h9a Termékszám:  ZBOX-CI545-P-U

ZOTAC ZBOX nano Plus CI545

Mini PC ZBOX nano Plus CI545 származó ZOTAC jellemző az alacsony energia, elég erő irodai és multimédiás használja köszönhetően passzív hűtés és nagyon csendes működést.Összekapcsolása LCD TV Nano Plus CI545 lehet HDMI digitális interfész nagy felbontású, ami az egyik oka annak, hogy ez a szerelvény alkalmas, mint egy otthoni multimédiás központ. Mini leszállított számítógép operációs rendszer nélkül.

legfontosabb jellemzői

  • kompakt méretek
  • Alkalmas eszközök multimédia központ
  • Választható sebészeti operációs rendszer csak rajtad
  • Integrált WiFi és Bluetooth 4.1 802.11ab
  • Abszolút csendes működés, köszönhetően a passzív hűtés

Hatékony processzor csendes működés

A feldolgozási teljesítmény biztosítja a magas minőségű és rendkívül hatékony kétmagos processzor Intel Core i5 6300, ami veri a magas frekvenciája 2,4 GHz. Díky pokročilé technologii procesor nepotřebuje chladit vzduchem, ale stačí mu pasivní chlazení a počítač tak má absolutně tichý chod. A processzor is büszkélkedhet integrált grafikus Intel HD Graphics 520 gazdaságos üzemeltetés és támogatja a DirectX 11.2 és OpenGL 3.4 Így kezeli, és videókat HD felbontásban.Belül két előkészített nyílások elhelyezésére SO-DIMM memória típusa DDR3L kapacitású 4 GB

csatlakozó készlet

Támogatói digitális fényképek vagy a mobil eszközök értékelni fogják a beépített memóriakártya-olvasó 3in1 (SD / SDHC / SDXC). Ellenőrző perifériák és egyéb kiegészítők keresztül csatlakoztatott hét USB port - 3 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 és 2 x USB 3.1  Természetesen van hálózati kapcsolat gigabites hálózati kártya vagy vezeték nélküli WiFi. Része a számítógép is egy készlet praktikus VESA hátoldalán a monitor vagy a televízió, így egy csomó helyet.

A csomag tartalma:
1 x ZOTAC ZBOX nano Plus CI454
1 x WiFi antenna
1 db hálózati kábel
1 x Power Adapter
1 x Manual
1 x Gyors telepítési útmutató
1 × optikai lemez és a flash disk meghajtó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZOTAC ZBOX nano Plus CI545
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX Nano Plus CI545. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZOTAC ZBOX nano Plus CI545. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano Plus-CI545. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano Plus-CI545.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ