AD květen univerzal Effaclar

Zsebkönyv SurfPad4 M

Termékkatalógus
Zsebkönyv SurfPad4 M
4,3 6 értékelés
Tablet Octa-Core 1.7GHz, érintse 7,85 "2049x1536 IPS, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, microSD akár 2 TB, Wi-Fi, 3G modem, Bluetooth 4.0, GPS, 8 megapixeles kamera 2x + 2 MP, microUSB, 4000 mAh akkumulátor, a Google Android 4.4 KitKat
Kód:  MD050i916 Termékszám:  PBS4-785-D-WW Gyártó honlapja:

Zsebkönyv SurfPad4 M

Felejtsd zasekané, nehézkesen reagáló tablettát. Stílusos Zsebkönyv SurfPad 4M rendkívül magas élettartam nagy teljesítményű processzorral, amely biztosítja a gyors működés, és a gyors választ. Hála a kettős Wi-Fi kapcsolatot az interneten bárhol, bármikor, valamint a technológiai Miracastot Plus, akkor lehetővé teszi a vezeték nélküli átvitel a legigényesebb audio-vizuális tartalom. 


Internet filmek és játékok - sima, dadog-mentes

PocketBook SURFpad 4 M tökéletes dolgozó multimédiás és internetes böngészés. Kijelző átlója 7,85 hüvelyk, a felbontás 2049 x 1536 px, és a képarány 4: 3 munkák nagy, mint amikor a szörfözés az interneten, és miközben nézi a HD videókat. Filmrajongók örömére sztereó hangszórók az előlapon két oldalán látható. Velük lesz minden film élményt még emlékezetesebbé.

Grafikus processzor értékelik a rajongók a legújabb PC-s játékok. A zsebkönyv nem kell aggódnia, hogy a kedvenc játék harap a legérdekesebb pillanat. 

Gyors választ, köszönhetően a gazdasági osmijádru

Energiahatékony nyolcmagos processzor 1,7 GHz-es és 2 GB RAM gyors működés, tabletta és villámgyors választ. Sorozat Tablet PocketBook SURFpad 4 felügyelete alatt működik a legújabb operációs rendszer Android 4.4 KitKat. A belső memória kapacitása 16 GB bővíthető, SDHC és SDXC kártyákat. Felejtsd el a gondokat egy lemezterület hiánya!
 

Kommunikáció szerint a saját ízlése

Tablet PocketBook SURFpad 4 kettős Wi-Fi, microSIM kártya 3G internet kapcsolat és Bluetooth 4.0. A felhasználók online bárhol, bármikor és ingyen szerint a saját ízlése.

PocketBook SURFpad 4 támogat Miracastot. Ez biztosítja a problémamentes vezeték nélküli átvitele minden audió és videó tartalmak más eszközökkel pillanatok alatt.


Egyéb egyedi jellemzőit

  • Képek és videó a nagy felbontású

Hátsó kamera (8 megapixel), autofókuszos lehetővé teszi, hogy képeket nagy felbontásban, míg az első (2 megapixel) ideális végrehajtásához videohívások.

  • egyszerű navigáció

GPS-szenzor megváltoztatja a tablettát egy teljes értékű asszisztens navigálni. Gyakorlati 3G modem segítségével a torlódás.

  • Surf a hullámok és az FM internet nélkül

Dallam a kedvenc rádióállomás. Beépített FM tuner erre a célra nem szükséges internet.

  • A nagy kapacitású akkumulátor

PocketBook SURFpad 4 M fel van szerelve egy nagy kapacitású akkumulátor 4000 mAh. Ez több mint elegendő ahhoz, hogy ne kelljen felkelni a legizgalmasabb pillanatok a filmben, számítógépes játék, vagy megszakítják egy érdekes online beszélgetés.

  • stílusos design

Tělo tabletu z vysoce kvalitní eloxované slitiny kovů a se světlými soft-touch výplněmi potěší příznivce neotřele stylového designu.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zsebkönyv SurfPad4 M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pocketbook SurfPad4 M . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pocketbook SurfPad4 M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pocket SurfPad4 M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pocket SurfPad4 M.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ