Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Zyxel NSG50

Termékkatalógus
Zyxel NSG50
Tűzfal - desktopba, 5× RJ-45, 1× SFP, VPN és Cloud platform
Kód:  VD071p Termékszám:  NSG50-ZZ0101F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zyxel NSG50

A Zyxel NSG50 megvásárlásával átfogó, felhőalapú védelmet kapsz. A tűzfal nagy előnye, hogy szinte nem kell beállítani, ezáltal a Zyxel Nebula átjáró gyorsan és egyszerűen telepíthető távoli helyeken. A felhőből automatikusan importálja a beállításokat, a különböző konfigurációkat, a firmware vagy a biztonsági aláírások frissítéseit - így problémamentesen és egy szakértő fizikai segítsége nélkül üzemel.

A Zyxel NSG50 tűzfal legfontosabb jellemzői

  • Felhőalapú Nebula biztonsági átjáró  
  • Egyszerű beállítás és könnyű kezelés
  • Egyszerű VPN kapcsolat
  • Rendkívül hatékony hálózati védelem
  • Alkalmazásbiztonság

A tűzfal biztonságossá teszi az egész hálózatot

A felhőalapú Nebula interfésznek köszönhetően teljes körű irányítást szerezhetsz az egész hálózat felett. Még az eszközökhöz való hozzáférés nélkül is áttekintést kaphatsz az eseményekről, és figyelemmel kísérheted a protokollokat, statisztikákat, illetve szabályozhatod a sávszélesség használatát, a hálózati ügyfeleket és az egyes alkalmazásokat. Többé nem jelent problémát a biztonságos VPN kapcsolat létrehozása az egyes vállalatokkal, mivel mindent kényelmesen és mindössze néhány kattintással beállíthatsz a Nebula Control Center vezérlőközpontban - még a site-to-site és hub-and-spoke VPN-eket is.

A Zyxel NSG50 támogatja az objektum alapú kezelést és az összes házirend egységes konfigurációját, így felhasználóként könnyen alkalmazhatod az összes kritériumot a biztonsági jellemzőkre. Ez gyorsabbá, könnyebbé és jobbá teszi a tűzfal beállításait. Biztosan értékelni fogod, hogy a vezérlőközpontban beállított konfiguráció automatikusan importálható az összes csatlakoztatott átjáróba.

A Zyxel NSG50 tökéletesen megvéd

A behatolások észlelésére és megelőzésére, valamint a több réteg (protokollok) ellenőrzésére szolgáló integrált rendszer megkeresi azokat a gyenge pontokat, amelyeket más versenyképes tűzfal nem talál meg. A Zyxel NSG50 a Deep Packet Inspection (DPI) technológiát használja, amely a vírusdefiníciós adatbázison keresztül kiküszöböli az ellenőrzési hibákat, hogy hatékony védelmet nyújtson a nemkívánatos behatolások ellen.


Paraméterek

Szélesség
216 mm Kész!
Magasság
143 mm Kész!
Mélység
33 mm Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!

Méret

Szélesség
216 mm Kész!
Magasság
143 mm Kész!
Mélység
33 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
Cloud platform, VPN Kész!

Tömeg

Tömeg
1 040 g Kész!

Portok

RJ-45
5 db Kész!
SFP
1 db Kész!
USB 2.0
1db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zyxel NSG50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel NSG50. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zyxel NSG50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel NSG50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel NSG50.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ