Lombfúvók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fújás sebessége
100 km/h
352,8 km/h
-
Akkumulátor
Igen
(18)
Nem
(22)
Szűrés

A lombfúvó egy hasznos eszköz minden lelkes kertész számára. A lombfúvók arra szolgálnak, hogy a lehullott leveleket könnyedén egy kupacba fújhasd, és így könnyebben összetakaríthatóak legyenek a levélkupacok. A lombfúvó gyakran porszívóval vagy akár aprítóval is fel van szerelve. Hogyan válassz olyan lombfúvót, amely minden elvárásodnak megfelel? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Fedezd fel a hatékony lombfúvó típusokat

A lombfúvó egy elengedhetetlen kerti szerszám, amelynek két alapvető típusa van. Az első típus a klasszikus lombfúvó, a második pedig a lombszívó funkcióval rendelkező változat, amely még hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. A megfelelő típus kiválasztásával és használatával maximalizálhatod a lombfúvók teljesítményét, és a velük végzett munka gyerekjáték lesz.

A klasszikus lombfúvó megkönnyíti a munkát

Amint a neve is sugallja, a lombfúvó feladata a levelek precíz elfújása. Az erős légáram egyszerűen megbirkózik a kertedben lévő ágakkal és egyéb szennyeződésekkel, továbbá segít azokat könnyen kezelhető kupacba fújni. A klasszikus lombfúvó tehát ideális segítőtárs bármilyen kicsi vagy nagy kertben, ahol nincs kedv, idő vagy energia órákon át gereblyézni.

Lombfúvó és lombszívó egyben

A lombfúvók lombszívós változatai a levelek fújása mellett a szennyeződéseket is felszívják, ami megkönnyíti a kupacok eltakarítását. Ezek a speciális lombszívók egy nagy zsákba gyűjtik a leveleket, amely a géphez van rögzítve. Ha nagy kerted van, és nem zavar a magasabb árfekvés, akkor a lombszívó jobb választás lehet a lombfúvónál. Egyes lombfúvó modellek mulcsozási funkcióval is rendelkeznek, amely a felszívott leveleket felaprítja, így helyet takarít meg a gyűjtőzsákban és növeli a hatékonyságot.

A lombszívókat a zsák űrtartalma alapján válaszd ki. A standard zsákok leggyakrabban 45–50 l kapacitásúak, ami bőségesen elegendő bármely nagy kerthez. A cserélhető zsákok akár 75 l űrtartalmúak is lehetnek, amelyeket főleg tartalékként használhatsz.

Lombfúvó kiegészítők - cserélhető fejek

A lombfúvó kiegészítői javíthatják a szerszám sokoldalúságát és funkcionalitását. Sok modellhez vásárolhatsz alapvető kiegészítőket, például tartalék fúvókákat vagy nagyobb gyűjtőzsákokat a lombszívók esetében. Egy másik hasznos kiegészítő a vállpánt, amely növeli a kényelmet a hosszú távú használat során.

Klasszikus lombfúvó
Klasszikus lombfúvó

Lombfúvó – Lombszívó
Lombfúvó - lombszívó zsákkal

Lombfúvó – Kiegészítők
Lombfúvó kiegészítők

i

Hogyan válassz a lombfúvók közül?

A lombfúvó segít a kerted takarításában. A lombfúvó típusának kiválasztása mellett fontos figyelembe venni néhány tényezőt, mint például a légáramlás, a lombfúvó típusa, speciális tulajdonságok és a meghajtás típusa. A megfelelő modell megtalálása nem egyszerű, de ha figyelembe veszed és átgondolod az összes fontos paramétert, biztosan megtalálod a számodra ideális lombfúvót.

Milyen meghajtású a lombfúvó?

Ahogy más kerti szerszámok esetében, a lombfúvó is háromféle meghajtással működhet: akkumulátorral, benzines motorral és az elektromos hálózatról. Minden meghajtás különböző előnyöket kínál és esetlegesen hátrányokkal is rendelkezik. Nézd meg, melyik típusú meghajtás felel meg leginkább az igényeidnek és a lehetőségeidnek.

Az akkumulátoros lombfúvó szabad mozgást biztosít

Az akkumulátoros lombfúvó páratlan előnyt nyújt könnyű kialakításával és a kábel nélküli mozgás szabadságával. Az akkumulátorral működő készülékek ideálisak a közepes és a nagyobb kertekbe, ahol nincs elérhető áramforrás. További előnyük a csendes működés, a mobilitás és a könnyebb tárolás.

  • Hátrányaik közé tartozik a korlátozott működési idő, amely az akkumulátor kapacitásától függ. Az akkumulátort gyakorlatilag minden használat után tölteni kell.

A benzines lombfúvó a legerősebb teljesítményt nyújtja

A benzines lombfúvó elsősorban a nagy teljesítményéről és a hosszú működési idejéről ismert. Az ilyen típusú modelleket főként kereskedelmi területeken, parkokban és nagy kertekben használják, ahol több órán át tartó munka zajlik akár szünet nélkül is. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően könnyen eltávolítják az ágakat, leveleket és egyéb szennyeződéseket. Minden motoros lombfúvó független az elektromos hálózattól.

  • Hátrányaik közé tartozik a nagyobb zaj, a nagyobb tömeg és a motor rendszeres karbantartásának szükségessége. Lakott területeken történő használatkor ne feledkezz meg a károsanyag-kibocsátásról sem.

Az akkumulátoros és benzines lombfúvókat a kapacitásuk alapján válaszd – minél nagyobb a kapacitás, annál hosszabb ideig tudsz dolgozni egy töltéssel.

A mindennapi takarításban segít az elektromos lombfúvó

Az elektromos lombfúvó a legjobban kis vagy közepes méretű kertekben használható. Nemcsak korlátlan működési időt kínál, amíg a hálózathoz van csatlakoztatva, de nagyon kedvező árú is. Az elektromos lombfúvók könnyűek és csendesek, emellett könnyen kezelhetőek, így hatékony eszközök a mindennapi takarítás során.

  • Hátrányuk a korlátozottság a kábel hossza miatt. Fontos figyelembe venni az otthonodban lévő konnektorok elhelyezkedését is.
Lombfúvó

Lombfúvó akkumulátor élettartam kijelzővel.

i

A lombfúvó karbantartása

A lombfúvó ápolása, tisztítása magában foglalja az összes alkatrész rendszeres karbantartását. Az alapvető lépés mindig a maradék levelek, ágak és szennyeződések eltávolítása a csőből és a ventilátorból. Az akkumulátoros modelleknél rendszeresen ellenőrizd az akkumulátort, a motoros lombfúvókat töltsd fel üzemanyaggal, és az elektromos modelleknél mindig ellenőrizd a kábeleket. A lombfúvó tárolása száraz és tiszta helyen történjen, szezonban és azon kívül is. A rozsda minden kertész legnagyobb ellensége.

A minőségi teljesítmény fontos a lombfúvónál is

A lombfúvók különböző sebességekkel rendelkeznek, amelyeket leggyakrabban km/h-ban adnak meg, és meghatározzák a ventilátor hatékonyságát, ami azt jelenti, hogy a magasabb értékkel nagyobb teljesítményre számíthatsz.

  • Alap lombfúvó: körülbelül 150 km/h sebességet ér el, és tökéletesen alkalmas a teraszok vagy kisebb kertek takarítására, ahol kevesebb levél van.
  • Közepes teljesítményű lombfúvók: 200–300 km/h teljesítményűek, és elsősorban kisebb vagy közepes méretű kertekhez alkalmasak.
  • Legnagyobb teljesítményű lombfúvó: akár 400 km/h sebességet is elérhet, amit különösen a szakemberek és a nagy kertek tulajdonosai értékelnek, akik meg akarják könnyíteni a munkát.

Milyen anyagokból készül a lombfúvó?

A lombfúvó minden része más anyagból készül, hogy biztosítsa a kiegyensúlyozottságot és a jobb kezelhetőséget. A ventilátorok leggyakrabban kemény műanyagból vagy fémből készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az egyszerű kezelhetőség érdekében a lombfúvók teste általában könnyű, de erős műanyagból készül. A fogantyúk ergonomikus kialakításúak és gumírozott felületűek, hogy a hosszú használat után se fájjon a kezed. A választás során figyelj a hatékonyságra és a lombfúvó tömegére is.

A lombfúvó tömege befolyásolja a teljesítményét

A lombfúvó nem a legkönnyebb kerti szerszám. A ventilátor teljesítménye befolyásolja a súlyát és az anyagát is. A könnyű lombfúvók általában műanyag ventilátorokkal vannak felszerelve, amelyek élettartama sokkal rövidebb, mint a nehezebb fém változatoké. Az anyag különösen fontos a kombinált lombfúvóknál, amelyek szíváskor akár köveket is felszívhatnak, ezek pedig könnyen károsíthatják a gyenge ventilátort. Az anyag és a tömeg kéz a kézben jár a lombfúvó hatékonyságával és teljesítményével.

Az ár alapján orientálódsz? Az olcsó lombfúvók kategóriája kiváló kerti szerszámokat kínál kedvező áron.

Használd a megfelelő csövet a lombfúvóhoz

A lombfúvó különböző méretű csövekkel/kiegészítőkkel rendelkezhet. A széles modellek gyorsabban tisztítják meg a nagyobb területeket, de nagy teljesítményre van szükségük a hatékony használathoz. Ezzel szemben a keskeny lombfúvók kisebb területekre alkalmasak, ahol nincs szükség magas teljesítményre. Ha azonban szívófunkcióval használod, könnyen eltömődhetnek. Egyes lombfúvó modellekhez állítható fúvókákat is vásárolhatsz, amelyek segítenek a légáram jobb irányításában, így javítva a kezelhetőséget.

Mire használható még a lombfúvó? Autó és járda tisztítására is tökéletes

A lombfúvó az autó tisztítására is használható. Ideális kisebb szennyeződések és por eltávolítására a szőnyegekről, a szívófunkcióval pedig a belső tér takarítására is használható. Alkalmazható például járdák, teraszok vagy garázsok takarítására is, ahol a hagyományos porszívók teljesítménye nem elegendő.

i

A lombfúvó télen is hasznos lehet. Elsősorban akkor, amikor néhány centiméter friss havat kell elfújni, vagy a tetőn lévő havat eltávolítani.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch GBL 18V-120 Professional Raktáron > 5 db
Lombfúvó - akkumulátoros, 270 km/h fújási sebesség, tömege 1,1 kg,
30 990 Ft

2.
Lombfúvó - akkumulátoros, 250 km/h fújási sebesség, tömege 1,3 kg,
21 290 Ft

3.
Lombfúvó - akkumulátoros, 200 km/h fújási sebesség, tömege 2,16 kg,
32 790 Ft

Még több
51 termék
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető szűkített fúvóka, ergonomikus, csúszásgátló fogantyú, 12000 fordulat/perc, légsebesség: 190 km/h, légáram: 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, méretek: 80,6 × 15 × 17 cm, tömeg: 1,2 kg + 20 V-os akku, 2 Ah kapacitás és 2,4 A-es töltő, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
31 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT022
4,2 10×
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető kúpos fúvóka, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, 12 000 fordulat/perc. /min, légsebesség 190 km/h, légáram 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 80,6 × 15 × 17 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
14 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT022
4,7 10×
Bosch GBL 18V-120 Professional
Lombfúvó - akkumulátoros, 270 km/h fújási sebesség, tömege 1,1 kg,
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9a10
5,0
Einhell Akkus lombfúvó GP-LB 18/200 Li E-Solo
Lombfúvó - akkumulátoros, 200 km/h fújási sebesség, tömege 2,16 kg,
32 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOFE049
4,6
Einhell Akkus lombfúvó GE-UB 18/250 Li E-Solo
Lombfúvó - akkumulátoros, 250 km/h fújási sebesség, tömege 1,3 kg,
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE048
4,4 60×
FIELDMANN FZF 4030-E
Lombszívó - elektronikus, 3000 W, 45 l-es levélfogó, fúvó funkcióval és zúzással, tömege: 2,8 kg
Szuper ár
16 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOD125c1
4,7
Einhell GE-CL 18/1 Li E-Solo
Lombfúvó - akkumulátoros, 210 km/h fújási sebesség, tömege 1,33 kg,
16 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF304
3,9
Einhell GE-CL 18 Li E Solo Expert AKU
Lombfúvó - akkumulátoros, 210 km/h fújási sebesség, tömege 1,33 kg,
14 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF188
5,0
BOSCH UniversalLeafBlower 18V-130 (1x2,5 Ah)
Lombfúvó - akkumulátoros, 245 km/h fújási sebesség, tömege 1,6 kg, akkumulátor mellékelve
Leárazás -9 %
54 090 Ft 59 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0662
4,5 13×
POWERPLUS POWEG9013
Lombfúvó - elektronikus, 3300 W, 270 km/h fújási sebesség, tömege 2,7 kg,
16 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP164
5,0
BOSCH UniversalLeafBlower 18V-130 (akku nélkül)
Lombfúvó - akkumulátoros, 245 km/h fújási sebesség, tömege 1,6 kg,
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 33 390 Ft
Leárazás -5 %
26 590 Ft 27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0663
Einhell GE-LB 36/210 Li E-Solo
Lombfúvó - akkumulátoros, 210 km/h fújási sebesség, tömege 3,6 kg,
+Ajándék Töltő és pótakkumulátor Einhell melynek értéke 10 290 Ft
Szuper ár
45 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF305
Gardena PowerJet 18V P4A Lombfúvó - készlet
Lombfúvó - akkumulátoros, 100 km/h fújási sebesség, tömege 2,5 kg, akkumulátor mellékelve
58 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD543
Gardena PowerJet 18V P4A Lombfúvó
Lombfúvó - akkumulátoros, 100 km/h fújási sebesség, tömege 1,8 kg, akkumulátor mellékelve
37 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD544
Black+Decker BCBL200L 2 Ah Li-ion
Lombszívó - akkumulátoros, 0 l-es levélfogó, fúvó funkcióval, tömege: 2,8 kg
45 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BODK332
5,0
Black+Decker BCBL200L25 2,5 Ah Li-ion
Lombszívó - akkumulátoros, 0 l-es levélfogó, fúvó funkcióval, tömege: 2,8 kg
43 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BODK331
5,0
BOSCH UniversalLeafBlower 18V-130 (1x2,5 Ah)
Lombfúvó - akkumulátoros, 245 km/h fújási sebesség, tömege 1,6 kg, akkumulátor mellékelve
51 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOCh0662
5,0
Bosch AdvancedLeafBlower 36V-750 (1x2,0 Ah) 0.600.8C6.000
Lombfúvó - akkumulátoros, 200 km/h fújási sebesség, tömege 3,5 kg, akkumulátor mellékelve
92 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0664
3,7
EXTOL PREMIUM 8891876 2in1 Akkus lombszívó, fúvó, Share20V, 20 V, Li-ion, 2000 mAh
Lombfúvó - akkumulátoros, 228,6 km/h fújási sebesség, tömege 1,8 kg,
42 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ769
4,2 10×
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető kúpos fúvóka, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, 12 000 fordulat/perc. /min, légsebesség 190 km/h, légáram 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 80,6 × 15 × 17 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
13 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT022
4,5 13×
POWERPLUS POWEG9013
Lombfúvó - elektronikus, 3300 W, 270 km/h fújási sebesség, tömege 2,7 kg,
15 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP164
5,0
BOSCH UniversalLeafBlower 18V-130 (akku nélkül)
Lombfúvó - akkumulátoros, 245 km/h fújási sebesség, tömege 1,6 kg,
22 590 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0663
Gardena PowerJet 18V P4A Lombfúvó - készlet
Lombfúvó - akkumulátoros, 100 km/h fújási sebesség, tömege 2,5 kg, akkumulátor mellékelve
55 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD543
Black+Decker BCBL200L 2 Ah Li-ion
Lombszívó - akkumulátoros, 0 l-es levélfogó, fúvó funkcióval, tömege: 2,8 kg
38 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BODK332

Lombfúvók

A Lombfúvók kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lombfúvók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lombfúvók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lombfúvók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lombfúvók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ