Shop roku AP+ plus nový vizuál

Elektromos fűtés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(357)
Fűtőventilátor
(51)
Konvektor
(69)
Infravörös
(53)
Gáz
(8)
Halogén
(8)
Anyag
(50)
Fém
(82)
Acéllemez
(19)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(150)
Elektronikus vezérlés
(100)
LED kijelző
(99)
Gyerekzár
(51)
Fűtési teljesítmény
40 W
45000 W
-
Befűthető légtér
0,01 m3
1000 m3
-
Szűrés

Elektromos fűtés mellett döntöttél, és szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább, ha szeretnéd megismerni, mit kínál az elektromos fűtés, mik az előnyei és hátrányai, továbbá milyen típusokkal találkozhatsz a piacon. Segítünk kiválasztani a neked megfelelő opciót széles elektromos fűtés választékunkból.

Tovább

Elektromos fűtés: korszerű és kényelmes

Az elektromos fűtés, legyen szó akár radiátorról, akár közvetlen üzemű fűtőberendezésről, első pillantásra nagy kiadásnak tűnhet, azonban ennek az ellenkezője igaz. Az elektromos fűtés számos előnnyel jár, és nem is kerül túl sokba.

  • A konnektoros fűtőberendezés kiemelkedően nagy hatékonyságú.
  • Gazdaságos, környezetbarát megoldás.
  • Az elektromos fűtőtestek nem bocsátanak ki füstöt vagy más, kellemetlen szagokat, és nem keltenek párát.
  • Elektromos fűtés alkalmazásával alacsonyabb beruházási költségekkel számolhatsz.
  • Modern, elegáns és stílusos darabokat találhatsz.
  • Az otthoni elektromos fűtés könnyedén karbantartható és működtethető.

Mire kell figyelni elektromos fűtés vásárlása előtt?

Az elektromos fűtés tökéletesen helyettesíti a gázfűtést. Mielőtt kiválasztanál egy fűtőtestet, vedd figyelembe az alábbi szempontokat:

  • Az elektromos fűtőtesteket a helyiség méretének és szigeteltségének megfelelően válaszd ki.
  • Gondold át, hogy alkalmi használatú vagy egész évben használható készüléket szeretnél vásárolni.
  • Ne feledkezz meg a megjelenésről sem – az elektromos fűtőtestnek illeszkednie kell a környezetébe.
  • Az allergiás és asztmás betegek kerüljék az olyan elektromos fűtőtesteket, amelyek felkavarják a port.

Csak alkalmanként kell fűteni a helyiségeket? Válassz elektromos fűtőtestet Milyen fűtőkészüléket vegyek? cikkünk segítségével.

Elektromos fűtés és típusai

Elektromos fűtés számos változatban kapható. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, továbbá valamilyen módon mindegyik speciális. Ismerd meg a legjobb elektromos fűtőberendezéseinket!


Elektromos fűtés

Az elektromos fűtés választékban olyan stílusos dizájndarabokat is találhatsz, amelyekről alig mondható meg, hogy fűtőtestek. Ne feledd azonban, hogy a választás során a legfontosabb paraméter az elektromos fűtőberendezés energiafogyasztása.

Radiátorok, mint központi elektromos fűtőtestek

A radiátor olyan elektromos fűtés, amely olajjal töltött lamellákkal rendelkeznek. Ezek felmelegednek és hőt adnak le. A radiátorok jól működnek központi fűtésként. Nem keltenek zajt és nem kavarják fel a port, és a lamellák kikapcsolás után még egy darabig melegek maradnak. Valószínű azonban, hogy nem találsz alacsony energiafogyasztású elektromos radiátort a kínálatban.

Meleglevegős elektromos fűtés

A hősugárzók közvetlenül hővé alakítják a villamos energiát, és bekapcsolás után azonnal beindulnak. Hatékony készüléket kap alacsony áron. Problémát jelenthet azonban a készülék zajszintje és a kikapcsolást követő gyors lehűlés. A hősugárzók allergiás betegek számára sem ideálisak, mivel felverik a port. Jól használhatók azonban kiegészítő elektromos fűtőberendezésként.

i

Melyik a megfelelő elektromos fűtőtest a fürdőszobába?

Vannak, akik a törölközőszárítós radiátorokat részesítik előnyben, amelyekre nedves törölközőket lehet akasztani, mások pedig a klasszikus radiátorokat választják. Az elektromos padlófűtés is remek lehetőség, amely nemcsak a fürdőszobában, hanem a nappaliban is használható.

Konvektor - az első számú elektromos fűtés választás az otthonokban

A konvektorok beszívják a talaj közeli hideg levegőt, és a már felmelegített levegőt a készülék tetején bocsátják ki. Csendesek, könnyűek és az áruk is kedvező. Eltart egy ideig ugyan, amíg beindulnak, és a meleglevegős elektromos fűtőberendezésekhez hasonlóan ezek a készülékek is felkavarják a port. A konvektorokat például helyiségek extra fűtésére érdemes használni.

Fűtőpanel: gazdaságos elektromos fűtés

A fűtőpanelek olyan berendezések, amelyek elektromos áram segítségével intenzív hőt bocsátanak ki, és azt magas sugárzó hőhullámokká alakítják át. A fűtőpanelek használatának számos előnye van, például a nagy teljesítmény, az alacsony fogyasztás vagy a csendes működés, ráadásul a port sem kavarják fel. Ugyanakkor fűtőpanelek vásárlása során magasabb beszerzési költségekkel kell számolnod.

Szeretnél elektromos fali fűtőtestet felszerelni? Erre a célra a fűtőpanelek vagy a konvektorok alkalmasak.

Az infrapanelek hatékony elektromos fűtőberendezések

Az infravörös melegítők olyan berendezések, amelyek erős rövidhullámú hő segítségével gyorsan és intenzíven melegítik fel a tárgyakat és az embereket. Csendesek, bekapcsolást követően azonnal fűtenek, és az áruk is kedvező. Vásárlásuktól eltántoríthat a magas energiafogyasztás és az a tény, hogy kikapcsolás után azonnal lehűlnek. Alkalmasak fürdőszobák fűtéséhez.

Kandallók, mint elektromos fűtőberendezések a kellemes otthonért

Az elektromos fűtés eszközei közé tartoznak az elektromos kandallók is. Ezek hőt sugároznak, amelyet izzást imitáló hamis lángok egészítenek ki. Romantikus megjelenésük és az általuk sugárzott melegség hangulatos otthont varázsol. Az elektromos kandallók azonban viszonylag drágák és zajosak.

i

Elektromos fűtés autóba

A motor kímélése és üzemanyagmegtakarítás érdekében a járművek belsejét is fűtheted elektromosan, legyen szó személygépkocsiról vagy lakóautóról. Lakókocsikhoz például kis, praktikus elektromos fűtőberendezést ajánlunk.

Elektromos fűtés nem lakáscélú helyiségek számára

Ha a lakótereken kívül más helyiségeket is fűteni szeretnél, az elektromos fűtőberendezéseknek csupán a kábelek és a hálózati csatlakozók szabnak határt. Építkezéshez válassz ventilátorral ellátott készüléket, amely nagyobb légcserét tesz lehetővé. Ha egy irodát szeretnél fűteni, a hagyományos radiátor, meleglevegős fűtőtest vagy konvektor a megfelelő választás.

Elektromos fűtés termosztáttal és egyéb készülékekkel

A termosztáttal felszerelt elektromos radiátor lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet a saját igényeid szerint szabályozhasd. Azonban nem ez az elektromos fűtőberendezések egyetlen praktikus tulajdonsága:

  • A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy az elektromos fűtőberendezés akkor se sérüljön meg, amikor teljes teljesítménnyel üzemel.
  • A felborulás elleni védelem kikapcsolja a készüléket, ha az felborulna.
  • A távirányító lehetővé teszi, hogy az ágy kényelméből szabályozd a fűtést.
  • A hideg elleni védelem automatikusan bekapcsolja a fűtőberendezést, ha a helyiség hőmérséklete alacsonyabb a megengedettnél.
  • Az elektromos fűtőtest vízhatlansága megvédi a készüléket a nedvességtől és a víztől.
  • Az időzítő az általad megadott időpontban kapcsolja be és ki a fűtőberendezést.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda Szállításra kész > 5 db
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
33 490 Ft

2.
Ardes 4F09 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft

3.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft

Még több
398 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 30×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Tesla Smart Heater HTR300
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre és asztalra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, ventilátor és WiFi, 20 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 70 × 23 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKO078
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés, rezgéscsillapító lábak, túlterhelés elleni védelem és hőmérséklet érzékelő, időzítő, beállított hőmérséklet fenntartása, magassága 70 cm, 23 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 900 m³/h légáramlás, 5 sebességfokozat, 75°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,4 30×
SENCOR SFH 7057WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
SENCOR SFH 6020BL - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 31×
SENCOR SFH 6020BL
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl72
4,3 49×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,3 28×
TRISTAR KA-5061
Ventilátoros hősugárzó - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
4,4 17×
Siguro HC-P200W Oryx
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HC_P200W
4,7 16×
SENCOR SFH 8050SL
Ventilátoros hősugárzó - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTT297
SENCOR SFH 6021RD - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 31×
SENCOR SFH 6021RD
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
5 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl96
4,7
Cattara Álló infravörös hősugárzó 1000 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 64 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1312
4,4 11×
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELIET415
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn01
CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W - Olajradiátor
Típusok
4,8 24×
CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W
Olajradiátor - 7 fűtőelem, 3 teljesítményszint, a kívánt hőmérséklet beállítása a termosztáton
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONERA567
2,3
Solight IR01 1200 W
Infra hősugárzó - alkalmas fürdőszobába, pergolához, irodába és hálószobába, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér mérete 50 m³, mérete 52 × 28 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOLinf15
AENO GH2S - Hősugárzó Típusok
4,4 17×
AENO GH2S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fekete
73 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET264
4,7 31×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
3,0
Guzzanti GZ 409BT
Olajradiátor - lakásba és házba, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő és termosztát, anyaga fém, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 65 × 40 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZER689
4,2
Tristar KA-5819 WiFi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4000
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,6 22×
ETA 1624 90000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43 × 64 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
Szuper ár
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKO501

Elektromos fűtés

Elektromos fűtés

A Elektromos fűtés kategóriában összesen 398 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fűtés Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fűtés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos fűtés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos fűtés vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ