Masszázsmedencék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Szilárd
(1)
Felfújható
(21)
Fúvócsövek száma
108
170
-
Személyek száma
4
6
-
Alak
Négyzet
(7)
Kör
(12)
Nyolcszög
(3)
Szűrő
Papírszűrős vízforgató
(11)
Szűrőszivattyú
(9)
Térfogat
600 l
1098 l
-
Átmérő
1,73 m
2,18 m
-
Szűrés

Csábít a gondolat, hogy otthonod kényelmében élvezd a forró masszázsfürdőt? A masszázsmedencék ma már sokkal megfizethetőbbek, így te is beszerezhetsz egyet! Kínálatunkban számos lehetőség közül választhatsz. Szeretnéd tudni, hogyan válaszd ki a megfelelő masszázsmedence típust otthonodba? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Masszázsmedencék – kényelmes és hasznos eszközök

Talán meglepő lehet, de az masszázsmedence már az ókori Egyiptom óta ismert. Akkoriban még csak földbe ásott pezsgőfürdő formájában lézetett, és nem voltak különböző fúvókák benne, de még így is jótékony hatással voltak a szervezetre. Miben segíthetnek a masszázsmedencék?

  • A masszázsmedence jótékony hatással van a testre és az elmére.
  • Lazítja a merev izmokat és ízületeket.
  • Csökkenti a magas vérnyomást és javítja a vérkeringést.
  • Segít például az izom- és ízületi betegségek kezelésében is.

Masszázsmedence kültéri vagy beltéri használatra?

A masszázsmedencék a kényelem pillanatait nyújtják kint és bent egyaránt. A választáskor azonban figyelembe kell venni a konkrét felhasználási módot. Nem minden masszázsmedence használható mindkét helyen. A kültéri változatok gyakran erős és tartós anyagokból készülnek, ami elméletileg nem akadályozhatja meg a beltéri használatot. Az ilyen masszázsmedencék azonban túlságosan terjedelmesek lehetnek a kifejezetten beltéri használatra tervezettekhez képest.

Mekkora legyen a masszázsmedence térfogata?

A masszázsmedencék maximális kapacitása valószínűleg meghatározza, hogy mekkora pezsgőfürdő alkalmas számodra. Természetesen ebben az esetben is fontos, hogy a jakuzzi mekkora vízmennyiséget tud befogadni. Ez nemcsak a vízfogyasztást határozza meg a töltéskor, hanem a fűtési sebességet is. 550 l és kb. 1 500 l közötti térfogatok közül választhatsz.

i

Ha összehasonlítod az emberek befogadóképességét és a masszázsmedence vízmennyiségét, láthatod, hogy egy személyre mennyi víz áll rendelkezésre. Így képet kaphatsz arról, hogy mekkora kényelem és hely áll majd rendelkezésre, ha az megtelik.

Masszázsmedencék - több lehetőség közül választhatsz

Bár a felfújható masszázsmedence a jobb elérhetőségének köszönhetően jelenleg trend, más típusú modellek és más alternatívák is léteznek a pihentető forró fürdőzéshez. Ebben az esetben valószínűleg a hely, a tárolás és a masszázsmedencék mozgatásának szükségessége tekintetében fennálló korlátok a legfontosabb tényezők.

  • Az akril masszázsmedence rögzített változat, gyakran épített keretbe van helyezve, és nem mozgatható utólag.
  • A felfújható masszázsmedence praktikus, hordozható és megfizethetőbb változat. Az akrilhoz képest azonban kevesebb lehetőséget és kevesebb fúvókát kínál.
  • A hordók és kádak a hagyományosabb technológiák kedvelői számára meglehetősen egyszerűbb megoldást jelentenek. Itt a vizet a kád alatt tűz segítségével melegítik fel.

Akril masszázsmedence
Akril masszázsmedencék

Felfújható masszázsmedence
Felfújható masszázsmedencék

Fürdőhordó
Fürdőhordó

A masszázsmedencék méretei

Egy masszázsmedence természetesen nem kis dolog - elegendő helyet kell biztosítani a telepítéshez, akár kültéren, akár beltéren. Vásárlás előtt ezért fontos, hogy mindent alaposan mérj fel, és olyan terméket válassz, amelynek méretei megfelelnek az igényeidnek.

  • A szélesség és magasság alapvető információkat nyújt a masszázsmedencék méretéről. Ugyanilyen fontos a mélység, a hossz és az átmérő is.
  • Az alak befolyásolja a fúvókák elhelyezését és az üléshelyzeteket.
  • A vízmélység ugyanolyan fontos, mint a masszázsmedencék mélysége. Bár ez mély lehet, a víznek nem kell a széléig érnie.

Műszaki adatok – masszázsmedencék szakszerűen

Ha igazán alapos akarsz lenni a választás során, szinte minden masszázsmedence rendelkezik néhány műszaki specifikációval, amelyek segítenek tisztázni az alkalmasságot, vagy összehasonlítani az egyes modelleket az igényeiddel. Az első és legfontosabb a teljesítmény, a hőmérséklet-szabályozás és egyéb beállítások, amelyekkel a masszázsmedencék rendelkezhetnek.

  • A vízmelegítés sebessége azt jelzi, hogy 1 óra alatt hány °C-kal melegszik fel a víz (például 3 °C/h).
  • A minimális vízhőmérséklet a lehető legalacsonyabb hőmérséklet, amelyet a masszázsmedence stabilan képes fenntartani.
  • A maximális vízhőmérséklet azt a legmagasabb hőmérsékletet jelzi, amelyre a készülék felmelegíthető.
  • A vízmelegítési teljesítmény a felmelegítendő víz mennyiségétől függ, és így befolyásolja a masszázsmedencék felmelegítéséhez szükséges sebességet és teljesítményt.

Milyen felszereléssel rendelkezik egy masszázsmedence?

A masszázsmedencék működéséhez természetesen további tartozékokra van szükség. Ezek egy részét már a vásárláskor tartalmazza a csomag. Gyakori tartozék lehet például a víztömlő vagy a masszázsmedence sérülését megakadályozó szőnyeg. Ezeken kívül a vásárlók gyakran találkozhatnak fejtámlákkal, nyugágyakkal vagy LED-világítással, amelyek még hangulatosabbá teszik a masszázsmedencék használatát.

A csomag tartalma az egyes modellek vagy gyártók szerint változik. Ezért ajánlatos a vásárlás előtt ellenőrizni, mi jár a masszázsmedence mellé, és hogy kell-e valamit pluszban vásárolni a megfelelő működéséhez.

Rendelkezhet egy masszázsmedence különleges tulajdonságokkal is?

A modern termékek esetében gyakran előfordul, hogy tele vannak technológiával, és ez alól a masszázsmedencék sem kivételek. A legmodernebbeket egy mobilalkalmazáshoz csatlakoztathatod, és megbízhatóan szabályozhatod vele a hőmérsékletet. Egyes masszázsmedencék lehetővé teszik azt is, hogy a vezérlőpanelen ütemezd a vízmelegítést.

i

A téli hónapokban ki kell üríteni a masszázsmedence vizét?

Annak érdekében, hogy a víz ne fagyjon be és ne károsítsa a masszázsmedencék anyagát, célszerű a vizet leengedni, mielőtt lehűlne, vagy olyan típust választani, amely fagyásvédelemmel rendelkezik, és amely rendszeresen felmelegíti a vizet. Beltéri használat esetén ez nyilvánvalóan nem lehetséges.

A masszázsmedence működéséhez további tartozékok vásárlása is szükséges?

A masszázsmedencék gyakran különleges gondoskodást igényelnek, ami a kémiai készítményeknek köszönhetően érhető el. Ezek megakadályozzák például az algák megjelenését, vagy nagyon hasznosak a készülék tisztítása során. A megfelelő vegyszerek kiválasztásával tisztán és higiénikusan tartható a masszázsmedence, így gondtalanul élvezheted a gyógyfürdőt.

  • A masszázsmedence vegyszerek megkönnyítik a készülék és a benne lévő víz gondozását.
  • A szűrőbetéteket ki kell cserélni, ha a vizet külső szűrőn keresztül szűri meg.
  • A masszázsmedence tartozékok, mint például az alátétek vagy a csereburkolatok, az eredeti darabok sérülése esetén tesznek jó szolgálatot.

i

Olcsó masszázsmedencék érdekelnének?

A masszázsmedencék egyesek számára drága mulatságot jelenthetnek. Ebben az esetben érdemes megnézni ár szerint rendezett masszázsmedence kínálatunkat, ahol gyakran találhatsz megfelelő terméket alacsonyabb áron. Ha nem bánod a használt termékek vásárlását sem, nézz körül
masszázsmedence outlet kínálatunkban is. Itt felbontott, újszerű vagy használt árukat találhatsz, amelyek még mindig jó választás lehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 650 l, fagy elleni védelem, vízmélység 0,68 m, 108 fúvócső, négyzet alakú, cső a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,68 × 1,18 × 1,18 m (Ma×Sz×H)
180 190 Ft

2.
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1098 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 140 fúvócső, nyolcszög alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 2,18 × 0,71 m (átmérő × magasság)
409 790 Ft

3.
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1098 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 140 fúvócső, négyzet alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 0,71 × 1,95 × 1,95 m (Ma×Sz×H)
311 390 Ft

Még több
22 termék
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS 6 - Intex 28462EX - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS 6 - Intex 28462EX
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1098 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 140 fúvócső, nyolcszög alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 2,18 × 0,71 m (átmérő × magasság)
409 790 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: MARSA184
4,4 18×
Intex Felfújható Pure Spa - Bubble HWS Intex 28404/28426EX
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, egész éves, térfogata 795 l, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 120 fúvócső, kör alakú, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 20 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, mérete 1,96 × 0,7 m (átmérő × magasság)
196 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARBA027
4,8
MSPA Masszázsmedence MSPA Ottoman C-OM061
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 930 l, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 138 fúvócső, kör alakú, cső és ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 2,04 × 0,7 m (átmérő × magasság)
212 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MRMV18091
4,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 6 - Intex 28442
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1098 l, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 170 fúvócső, kör alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, szűrőszivattyú, mérete 2,16 × 0,71 m (átmérő × magasság)
270 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA181
4,7
Intex Felfújható masszázsmedence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 4 - Intex 28440
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 795 l, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 140 fúvócső, kör alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 1,96 × 0,71 m (átmérő × magasság)
245 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA180
MSPA Tekapo pezsgőfürdő C-TE042
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 650 l, fagy elleni védelem, vízmélység 0,68 m, 108 fúvócső, négyzet alakú, cső a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,68 × 1,18 × 1,18 m (Ma×Sz×H)
180 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MSPvir005
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,7
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1098 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 140 fúvócső, négyzet alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 0,71 × 1,95 × 1,95 m (Ma×Sz×H)
311 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA186
3,7
MARIMEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 4 AP
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 795 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, négyzet alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 0,71 × 1,75 × 1,75 m (Ma×Sz×H)
278 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA187
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
2,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, szezonális, térfogata 795 l, mobilalkalmazás, anyaga PVC, vízmélység 0,7 m, 120 fúvócső, nyolcszög alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 10 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, mérete 2,01 × 0,71 m (átmérő × magasság)
376 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA183
MARIMEX AQUAMAR 4002
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 600 l, vízmélység 0,65 m, 110 fúvócső, négyzet alakú, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 20 - 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,8 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,65 × 1,54 × 1,54 m (Ma×Sz×H)
163 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MARvir001
BeneoSpa 4 személyes, barna-fehér
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 800 l, anyaga PVC, vízmélység 0,65 m, 130 fúvócső, kör alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, papírszűrős vízforgató, átmérője 1,8 m
163 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: BENEO006
BeneoSpa 6 személyes, fekete
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1000 l, anyaga PVC, vízmélység 0,65 m, 130 fúvócső, kör alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, papírszűrős vízforgató, mérete 2,08 × 0,65 m (átmérő × magasság)
180 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BENEO008
4,0
BeneoSpa 4 személyes, fekete
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,8 m × 1,8 m × 0,66 (H×Sz×Ma)
155 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BENEO004
Whirlpool MARIMEX AQUAMAR 6003
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, szezonális, térfogata 1000 l, előre programozott vízmelegítés, anyaga PVC, 130 fúvócső, nyolcszög alakú, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, állítható vízhőmérséklet 20 - 40 °C, papírszűrős vízforgató, mérete 1,85 × 0,65 m (átmérő × magasság)
Előrendelési ár
180 190 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MRMV18167
5,0
BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1.80m x 66cm
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, szezonális, térfogata 800 l, 120 fúvócső, kör alakú, ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,05 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 1,8 × 0,66 m (átmérő × magasság)
204 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BEWAY01h8
MSPA Masszázsmedence MSPA Carlton M-CA061 - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
MSPA Masszázsmedence MSPA Carlton M-CA061
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 930 l, fagy elleni védelem, vízmélység 0,7 m, 118 fúvócső, kör alakú, cső és ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 2,04 × 0,7 m (átmérő × magasság)
376 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MRMV18095
MSPA Tekapo C-TE062 6 személyes jakuzzi
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 930 l, anyaga PVC, vízmélység 0,68 m, 132 fúvócső, négyzet alakú, cső és ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,68 × 1,45 × 1,45 m (Ma×Sz×H)
188 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSPvir006
MSPA Portland
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, egész éves, térfogata 930 l, anyaga PVC, vízmélység 0,68 m, 132 fúvócső, négyzet alakú, ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,68 × 1,45 × 1,45 m (Ma×Sz×H)
278 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSPvir003
5,0
Belatrix Faro 130
Masszázsmedence 4 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 800 l, anyaga PVC, vízmélység 0,65 m, 130 fúvócső, kör alakú, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,8 kW, papírszűrős vízforgató, mérete 1,75 × 0,68 m (átmérő × magasság)
217 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOA0077
MSPA Duet - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSPA Duet
Masszázsmedence 6 személyes - kültéri, föld feletti, térfogata 930 l, anyaga PVC, vízmélység 0,65 m, 138 fúvócső, kör alakú, ponyva a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 2,2 kW, szűrőszivattyú, mérete 1,73 × 0,65 m (átmérő × magasság)
393 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSPvir001
MSPA Otium M-OT062 - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSPA Otium M-OT062
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 930 l, anyaga PVC, vízmélység 0,68 m, 125 fúvócső, négyzet alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 2 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, vízmelegítési teljesítmény 1,5 kW, szűrőszivattyú, mérete 0,68 × 1,45 × 1,45 m (Ma×Sz×H)
409 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSPvir002
BeneoSpa 6 személyes, barna-fehér
Masszázsmedence 6 személyes - felfújható, kültéri, föld feletti, térfogata 1000 l, anyaga PVC, vízmélység 0,65 m, 130 fúvócső, kör alakú, cső, ponyva és alátét a felszerelés része, vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h, max. állítható vízhőmérséklet 40 °C, papírszűrős vízforgató, mérete 2,08 × 0,65 m (átmérő × magasság)
180 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BENEO009

Masszázsmedencék

Masszázsmedencék

A Masszázsmedencék kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszázsmedencék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszázsmedencék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb masszázsmedencék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: masszázsmedencék vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ