LEGO Animal Crossing

A LEGO® Animal Crossing™ kreatív világai

A LEGO® Animal Crossing™ sorozat a népszerű Animal Crossing videojáték fizikai világába varázsolja a mágiát és a varázslatot. A készlettel a gyerekek újra eljátszhatják kedvenc jeleneteiket a játékból, vagy kitalálhatnak egy teljesen új kalandot olyan ikonikus karakterek által inspirált LEGO® figurákkal, mint Tom Nook, Isabelle és még sokan mások. Minden készlet a játék környezetének jellegzetes elemeit tartalmazza, így a rajongók kiélhetik kreativitásukat és fantáziájukat.

Tapasztald meg az interaktív játékot és a kedvenc videojátékod történeteit a LEGO® Animal Crossing™ segítségével

A LEGO® Animal Crossing™ lehetővé teszi a játékvilág jeleneteinek és karaktereinek megépítését, de interaktív játékot és történetalkotást is kínál. A rajongók megalkothatják saját történeteiket az általuk ismert és szeretett karakterekkel, és felfedezhetik falujukat, boltjaikat és más ikonikus helyszíneket. A LEGO® Animal Crossing™ segítségével a játékosok három dimenzióban is átélhetik kedvenc videojátékukat, és megoszthatják kalandjaikat barátaikkal és családtagjaikkal.

LEGO Animal Crossing
LEGO Animal Crossing

Vzdělávací a rozvojové přínosy řady LEGO® Animal Crossing™ pro malé i velké fanoušky

A LEGO® Animal Crossing™ nemcsak szórakoztató építőelemeket tartalmaz, hanem oktatási és fejlesztési előnyöket is kínál minden korosztály számára. A gyerekek a jelenetek és történetek építése közben stratégiát, kreativitást és problémamegoldást tanulnak. A karakterekkel való interakció elősegíti a szociális készségeket és a képzelőerőt. Ezáltal a LEGO® Animal Crossing™ építőszett remekül összeköti az Animal Crossing™ digitális világát a LEGO® fizikai világával.

LEGO Animal Crossing

A LEGO® Animal Crossing™ sorozat a játékosoknak és a kockák szerelmeseinek egyaránt örömet okoz majd

A LEGO® Animal Crossing™ a videojáték-rajongók és az építőkockák szerelmesei gyűjteményének alapdarabjává válik. Minden új készlet újabb és újabb lehetőségekkel bővíti a játékvilágot, és összekapcsolódik más népszerű LEGO® sorozatokkal.

LEGO Animal Crossing

A LEGO® készletek együttes építése garantálja a minőségi időtöltést

A LEGO® Animal Crossing™ építése tökéletes elfoglaltság a családi szórakozáshoz vagy az iskolások közös alkotásához. A családok minőségi időt tölthetnek együtt építkezéssel és az Animal Crossing világának LEGO® formában történő felfedezésével.

LEGO Animal Crossing

A LEGO® Animal Crossing™ 6 éves kortól alkalmas

A LEGO® Animal Crossing™ ideális építőkészlet azoknak az iskoláskorú gyerekeknek, akik szeretik Animal Crossing világát, és szívesen alkotnak saját történeteket. Az egyszerű és könnyen érthető útmutatóval az építés a fiatalabb építők számára is elérhető.