virág LEGO

Szerinted melyik LEGO® virág fogja feldobni az otthonodat?

Hiányzik egy kis zöld szín az otthonodból? Akkor egy LEGO® virág a megfelelő dekoráció, amely minden sarkot feldob. Mindenki számára elérhető, aki nem jártas az élő növények világában, aki egy fakulásmentes csokorra vagy egy atipikus dekorációra vágyik, illetve minden téglaépítésért rajongónak bármilyen formában. A LEGO® Botanical Collection mindenesetre egy darab természetet hoz otthonodba, amely mindig tökéletesen friss virágdekoráció lesz, bárhol is helyezed el. Egyszóval a LEGO® virágok mindig szépek maradnak, mindenféle gondozás nélkül.

Ki örülne egy LEGO® virágnak?

A LEGO® virág minden építőkocka rajongónak kedveskedik. Már 8 éves kortól a gyerekek is megépíthetik saját növényeiket, és gyönyörködhetnek szépségükben. A kevésbé igényes építőkockák közé tartozik az Isabella of Encanto növénycserép, az öntözőkannában vagy cipőben lévő virágok a kis kertészek számára, vagy az olyan egyszerű építőkockák, mint a LEGO® cseresznyevirág, nárcisz és napraforgó. A nagyobb gyerekek és felnőttek aztán nagyobb kihívást jelentő virágokat és összeállításokat építhetnek - bonsait, rózsákat, orchideákat, miniatűr cserepes növényeket vagy LEGO® réti virágcsokrokat.

virágos LEGO
LEGO virág

A LEGO® virág modelleknek nem kell, hogy tipikusak legyenek

A LEGO® virág készletek között találsz klasszikus vágott virágokat és csokrokat, de bonsait, japánkerteket és cserepes szobanövényeket is. Vannak más sorozatok is, amelyek stilizált növényeket tartalmaznak. A Super Mario rajongói örülni fognak a Piranha növénynek, a Disney hercegnőt kedvelő kis hölgyek pedig egy Isabella cserepet építhetnek. A LEGO® Creator virágok között van olyan készlet, amelyből egy növényekkel teli teáskannát építhetsz. Végül pedig a LEGO® Art segítségével olyan műalkotást készíthetsz, amelyet aztán a falra akaszthatsz.

LEGO virágok

LEGO® virágok minden zugot feldíszítenek

Akár vázában, akár cserépben kapunk LEGO® virágokat, mindig szépek és frissek lesznek, még akkor is, ha véletlenül megfeledkezünk róluk.

LEGO virág

Kicsi és nagy rajongóknak tervezve

Minden LEGO® virág különböző számú darabból áll. Közel 3000 darab is lehet belőlük. Ezért egy ilyen készlet a haladóbb építők számára is alkalmas.

virág LEGO

Személyre szabhatod LEGO® virágaidat

Szeretnél egy eredeti csokrot? A LEGO® virágok pont erre valók - hiszen a kockákat kombinálhatod, és a virágok hosszát is könnyedén az igényeidhez igazíthatod.