Fogköztisztító kefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
ISO méret
0 (0 - 0,6 mm)
(41)
1 (0,7 - 0,8 mm)
(27)
2 (0,9 - 1 mm)
(10)
3 (1,1 - 1,2 mm)
(9)
4 (1,3 - 1,5 mm)
(6)
Típus
Hosszított
(23)
Kompakt
(80)
Cserefej
(27)
Darabszám
1 db
100 db
-
Szűrés

A fogak között van egy tér, ahol az ételmaradék és a lepedék megtelepedik, de a hagyományos fogkefe nem éri el, ezért célszerű fogköztisztító kefék használatával kiegészíteni a foghigiéniát. Ezekkel megelőzheted a fogszuvasodást és a fogkő felhalmozódását, amely ínygyulladást eredményez. A fogköztisztító kefe kiválasztásakor fontos figyelembe venni a fogközök méretét és a kefe anyagának minőségét. Hogyan válasszunk és használjuk helyesen fogköztisztító fogkefék bármelyikét? Olvass tovább, és tudj meg többet a témában.

Tovább

Mire való a fogköztisztító kefe?

A fogköztiszító kefe a foghigiénia fontos eszköze, mert a hagyományos fogkefe nem távolítja el a fogak közötti résekben felhalmozódott lepedéket. A fogköztisztító kefék rendszeres használata segíthet tisztán tartani a szád, és megelőzheted a fogszuvasodást, a fogkő felhalmozódását és a későbbi ínygyulladást. A különböző méretek és formák révén az ilyen kefék alkalmazkodnak az egyes felhasználók egyéni igényeihez.

A fogköztisztító kefék kiválasztásakor a méret nagyon fontos szempont

Ha valóban a megfelelő interdentalis fogkefe változatokat szeretnéd beszerezni, a méretek döntő fontosságúak a választásnál. A túl nagy fogköztisztító kefe károsíthatja az ínyt, a túl kicsi pedig nem lesz képes hatékonyan lefedni a teljes fogközöket. Az az optimális méretű interdentalis fogkefe, amelyet határozottan, de nem erőszakosan kell benyomni a fogközökbe. A fogak közötti teret szorosan ki kell tölteni. A fogközök méretei egyéniek, ezért a választáskor konzultálj a fogorvosoddal vagy foghigiénikusoddal. A fogközök szélessége nem azonos, ezért előfordulhat, hogy egynél több méretre lesz szükséged. Általában az elülső fogakhoz a vékonyabb fogköztisztító kefék, míg a hátsó őrlőfogakhoz szélesebb változatok használatosak.

milyen méretű fogköztisztító kefe változatot válasszunk?

Ha nincs lehetőséged konzultálni a fogorvossal, akkor egy csomagot is vásárolhatsz minden mérettel. Próbáld ki egyenként a különböző átmérőket, amíg meg nem találod a számodra megfelelőt.

i

Mi van, ha még a legkisebb méret sem jó? Cseréld ki az interdentalis fogkeféd fogselyemre

Néha a fogak közötti rések (különösen az elülső fogak esetében) nagyon keskenyek lehetnek, és még a legkeskenyebb fogköztisztító kefe (0,4 mm) sem fér át rajtuk. Ha tehát még a legkisebb méret sem jó, akkor a fogköztisztító kefék fogselyemmel helyettesíthetőek, amelynek segítségével rendszeresen tisztíthatod a fogak közötti réseket.

A fogköztisztító kefék kaphatóak klasszikus vagy gumisörtékkel is

A fogköztisztító kefék kaphatóak hagyományos vagy gumisörtékkel is. A hagyományos nejlon sörték ideálisak az alapos mechanikus tisztításhoz és a lepedék eltávolításához. A gumi sörtés fogköztisztító kefék ezzel szemben kíméletesebbek az ínyhez és alkalmasak az érzékeny fogak kezelésére is. Gyengéden masszírozzák az ínyt, és kényelmesebb a használatuk. A megfelelő fogköztisztító kefe kiválasztása az egyéni igényektől függ. Milyen előnyei és hátrányai vannak a különféle típusoknak?

  • A klasszikus sörtékkel ellátott fogköztisztító kefe kíméletesebb és jobban kitölti a fogközöket, így pontosabb használatot biztosít. Sajnos viszonylag gyorsan elhasználódik.
  • A gumisörtékkel ellátott fogköztisztító kefe nagyon keskeny, így nagyon kis helyeken is használható. Használata nagyon gyors, azonban nem olyan precíz.

A meghosszabbított vagy a kompakt interdentalis fogkefe a jobb választás?

A fogköztisztító kefék kompakt vagy hosszabbított változatban is kaphatók. A választás csak attól függ, hogy melyik típust találod könnyebben kezelhetőnek. A meghosszabbított fogköztisztító kefe könnyebb hozzáférést biztosít a hátsó fogakhoz. A kompaktak kisebbek és könnyen kezelhetők, így alkalmasak a kisebb fogközök precíz tisztítására. Milyen egyéb előnyei és hátrányai vannak a két típusnak?

  • A kompakt nyelű fogköztisztító kefék a leggyakrabban használtak. Könnyedén megtisztíthatod velük az összes fogközödet, és ráadásul költséghatékonyak is. A hátsó fogak tisztítására azonban nem annyira praktikusak.
  • A meghosszabbított nyelű fogköztisztító kefék annyiban előnyösek, hogy jobban elérhetők velük a hátsó fogak közötti rések, különösen belülről. Azonban nem hajlítható nyakkal rendelkeznek, ami viszonylag rugalmatlanná teszi őket.
  • A fogantyúval ellátott cserélhető fogköztisztító kefék elsősorban azok számára tökéletesek, akik különböző méretű, azaz cserefejeket használnak. Így az aktuális igényeknek megfelelően különböző fejeket cserélhetsz egy nyélen. Hátrányuk azonban, hogy kicsivel drágábbak.

hosszú fogköztisztító kefe Curaprox
Meghosszabbított fogköztisztító kefe

kompakt fogköztisztító kefe Tepe
Kompakt fogköztisztító kefe

cserélhető fogköztisztító kefék Curaprox
Cserélhető fejű fogköztisztító kefe

A hengeres vagy a kúpos fogköztisztító kefe a jobb?

Választhatsz hengeres interdentalis fogkefe változatot is, amelynek teljes hosszában azonos az átmérője - jobban tisztít, de nehezebb bevezetni a szűkebb helyekre. A másik típus a kúp alakú kefe, amelynek átmérője a hosszával csökken. A szálak rövid hossza miatt nem tisztít tökéletesen, de könnyebben bevezethető a szűk helyekre. Egyes típusok úgynevezett háromszög alakúak, amelyek kiváló tisztítási képességekkel rendelkeznek. A kefe szálai klórhexidinnel vannak impregnálva, amely antibakteriális védelmet biztosít.

Tekintsd meg a legkelendőbb és legjobb interdentalis fogkefe kínálatunkat, amelyben a Curaprox, TePe vagy a Spokar márkákat is megtalálod.

Te is szereted a technológiát? Akkor szerezz be egy elektromos fogköztisztító kefe készüléket

Ha szereted a technológiát, akkor egy elektromos interdentalis fogkefe a megfelelő a számodra. Gyors rezgéseivel lehetővé teszi az összes fogköz egyszerű, kíméletes és tökéletes tisztítását, beleértve a lepedéket és a baktériumokat is. Az elektromos fogköztisztító kefék LED-es lámpával és tükörrel is rendelkeznek, amellyel a megtisztított területet könnyen ellenőrizheted. Az ilyen fogkefék alkalmasak a korlátozott kézügyességgel rendelkezők, vagy azok számára, akik maximális hatékonyságot keresnek a fog- és ínyápolásban.

A gyermek fogköztisztító kefék könnyen megbirkóznak a tejfogakkal is

A gyermekeknek szánt fogköztisztító kefék nagyon fontosak az egészséges fogak szempontjából, mert segítenek megelőzni a fogszuvasodást. A fogmosást attól kezdve kell végezni, hogy a gyermekeknél kifejlődnek az első átmeneti őrlőfogak. Ebben az esetben még inkább figyeljünk a megfelelő méretre, hogy ne sérüljön a gyerekek ínye. A gyermek fogköztisztító kefék speciálisan állat- vagy figura formájúak is lehetnek, ami sokkal kellemesebbé teszi a használatukat.

4 lépés az interdentalis fogkefe használatához

Hogyan használjuk az interdentalis fogkefe változatokat a legjobb eredmény érdekében? Az összes fogköz tökéletes és biztonságos tisztításához kövesd ezt a 4 alapvető lépést:

  1. Tedd a fogköztisztító kefe hegyét átlósan az ínyhez a fogközöknél, és óvatosan helyezd a fogközbe.
  2. A fogköztisztító kefét igazítsd a fogra merőlegesen, és óvatosan vezesd be és húzd ki ebben a szögben.
  3. A fogkefét semmiképpen ne mozgasd többször előre-hátra, egyetlen mozdulat is elegendő.
  4. Minden egyes fogköz után tisztítsd meg a sörtéket, hogy ne juttasd vissza a szennyeződéseket.

i

Milyen gyakran használjuk? Az interdentalis fogkefe használata napi egyszer is elegendő

A fogköztisztító kefe használata naponta egyszer is elegendő, lehetőleg este, fogmosás után. A fogak közét akkor is tisztíthatod, ha egy ételdarabka a fogaid közé ragadt. Kezdetben az interdentalis fogkefe ínyvérzést okozhat, mivel az ínygyulladást okozó szennyeződések kijutnak a fogközökből. A vérzés körülbelül egy hét múlva megszűnik.

Milyen gyakran ajánlott fogköztisztító kefe cseréje?

Ha fogköztisztító kefe gyakran törik és hajlik, akkor vagy rosszabb minőségű, vagy nem megfelelően használod, esetleg túl régóta van meg. Milyen gyakran kell cserélni a fogköztisztító kefét? Ideális esetben legalább hetente egyszer, de legfeljebb kéthetes használat után - egyszóval, amikor a kopás jelei mutatkoznak rajta (nem tartják a formájukat, és a szálak meghajlanak). A fogköztisztító kefék általában készletekben kaphatóak. Egy szabványos csomag 5-10 kefét tartalmaz. Némely csomagok azonban többfélét is kínálnak a hosszú távú használathoz.

A fogköztisztító kefék kéz a kézben járnak a fogkefékkel - ha nem használod őket, a szájhigiénia minősége csak 50 %-os, és fogaid hajlamosabbak lesznek a fogszuvasodásra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,6 - 2,2 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,6 mm, cserélhető fej, kék kivitel, 8 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 366,82 Ft/kefe
több darab vásárlása esetén 2 930 Ft-tól

2.
Fogköztisztító kefe - ISO méret 4 (1,3 - 1,5 mm), 5 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 559,19 Ft/kefe
több darab vásárlása esetén 2 800 Ft-tól

3.
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,8 - 3 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,8 mm, cserélhető fej, rózsaszín kivitel, 8 db darabos csomag - 386,25 Ft/kefe
3 090 Ft

Még több
144 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 173×
CURAPROX CPS 06 Prime Start, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,6 - 2,2 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,6 mm, cserélhető fej, kék kivitel, 5 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 480,76 Ft/kefe
2 400 Ft -tól
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB788
Arany középút Kiváló ár/érték arány
CURAPROX CPS 06 Prime Refill türkiz színű 0,6 mm, 8 darab - Fogköztisztító kefe
Típusok
4,9 265×
CURAPROX CPS 06 Prime Refill türkiz színű 0,6 mm, 8 darab
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,6 - 2,2 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,6 mm, cserélhető fej, kék kivitel, 8 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 366,82 Ft/kefe
2 930 Ft -tól
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB720
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 173×
CURAPROX CPS 08 Prime Refill, 8 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,8 - 3 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,8 mm, cserélhető fej, rózsaszín kivitel, 8 db darabos csomag - 386,25 Ft/kefe
3 090 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB785
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 60×
CURAPROX Travel set, kék
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1503
4,9 60×
CURAPROX Travel set, narancsszín
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1505
CURAPROX Regular Refill CPS 14 - narancssárga, 5 db - Fogköztisztító kefe
Típusok
4,9 17×
CURAPROX Regular Refill CPS 14 - narancssárga, 5 db
Fogköztisztító kefe - ISO méret 4 (1,3 - 1,5 mm), 5 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 559,19 Ft/kefe
2 800 Ft -tól
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB319
4,8 278×
TEPE Angle 0,7 mm sárga 6 db
Fogköztisztító kefe - hosszított, ISO méret 1 (0,7 - 0,8 mm), alkalmas 0,7 - 2,5 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,7 mm, sörték átmérője 0,7 mm, hagyományos szálak, sárga kivitel, 6 db darabos csomag - 319,45 Ft/kefe
1 920 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB250
4,7 30×
CURAPROX Perio Refill CPS 408, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, ISO méret 6 (1,9 - 2,3 mm), alkalmas 2,5 mm felett méretű fogközökhöz, drót átmérője 1,5 mm feletti, sörték átmérője 8 mm, hagyományos szálak,, 5 db darabos csomag - 578 Ft/kartáček
2 890 Ft
1 csomag
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB292b
4,9 60×
CURAPROX Travel set, zöld
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1507
4,9 173×
CURAPROX CPS 09 Prime Start, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, cserélhető fej, sárga kivitel, 5 db darabos csomag - 558 Ft/kefe
2 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB791
4,9 173×
CURAPROX CPS 07 Prime Start, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,7 - 2,5 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,7 mm, cserélhető fej, piros kivitel, 5 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 574,20 Ft/kefe
2 870 Ft -tól
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB789
4,8
CURAPROX Regular Refill CPS 11 - zöld, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,7 - 2,5 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,6 mm, sörték átmérője 2,5, zöld kivitel, 5 db darabos csomag
2 690 Ft -tól
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB317
4,8 52×
TEPE MK Original 0,8 mm zöld 6 db
Fogköztisztító kefe - kompakt, ISO méret 5 (1,6 - 1,8 mm), alkalmas 0,8 - 3 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,8 mm, sörték átmérője 1,1 mm, hagyományos szálak, zöld kivitel, 6 db darabos csomag - 298,33 Ft/kartáček
1 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2025
4,9 173×
CURAPROX CPS 011 Prime Start, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 1,1 - 5 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 1,1 mm, cserélhető fej, zöld kivitel, 5 db darabos csomag - 558 Ft/kefe
2 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB792
4,8 278×
TEPE Angle 0,8 mm zöld 6 db
Fogköztisztító kefe - hosszított, ISO méret 1 (0,7 - 0,8 mm), alkalmas 0,8 - 3 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,8 mm, sörték átmérője 0,8 mm, hagyományos szálak, zöld kivitel, 6 db darabos csomag - 319,45 Ft/kefe
1 920 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB251
4,9 60×
CURAPROX Travel set, rózsaszín
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 190 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1504
4,9 173×
CURAPROX CPS 08 Prime Start, 5 db
Fogköztisztító kefe - cserefej, alkalmas 0,8 - 3 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,8 mm, cserélhető fej, rózsaszín kivitel, 5 db darabos csomag - 558 Ft/kefe
2 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB790
4,8 52×
TEPE MK Original 0,5 mm vörös 6 db
Fogköztisztító kefe - kompakt, ISO méret 2 (0,9 - 1 mm), alkalmas 0,6 - 2,2 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,5 mm, sörték átmérője 0,8 mm, hagyományos szálak, piros kivitel, 6 db darabos csomag - 298,33 Ft/kartáček
1 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2022
4,8 278×
TEPE ANGLE 0.45 mm narancs 6 db
Fogköztisztító kefe - hosszított, ISO méret 0 (0 - 0,6 mm), drót átmérője 0,45 mm, hagyományos szálak, narancssárga kivitel, 6 db darabos csomag - 319,45 Ft/kefe
1 920 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB246
4,8 278×
TEPE Angle 0,6 mm kék 6 db
Fogköztisztító kefe - kompakt, ISO méret 0 (0 - 0,6 mm), alkalmas 0,6 - 2,2 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 0,6 mm, sörték átmérője 0,6 mm, hagyományos szálak, kék kivitel, 6 db darabos csomag - 319,45 Ft/kefe
1 920 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB249
4,9 60×
CURAPROX Travel set, sárga
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1502
4,9 60×
CURAPROX Travel set, piros
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1506
4,8 56×
SPOKAR Fogvájó fogselyemmel, 50 db
Fogköztisztító kefe - kompakt, ISO méret 0 (0 - 0,6 mm), hagyományos szálak, 50 db darabos csomag - Ár több darab vásárlása esetén 28,62 Ft/kefe
1 430 Ft -tól
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB519
4,8 278×
TEPE ANGLE 0,4 mm rózsaszín 6 db
Fogköztisztító kefe - hosszított, ISO méret 0 (0 - 0,6 mm), drót átmérője 0,4 mm, hagyományos szálak, rózsaszín kivitel, 6 db darabos csomag - 319,45 Ft/kefe
1 920 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB247

Fogköztisztító kefék

Fogköztisztító kefék

A Fogköztisztító kefék kategóriában összesen 144 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogköztisztító kefék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogköztisztító kefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogköztisztító kefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogköztisztító kefék vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ