AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Wifi hangfalak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(88)
5.1.2
(19)
3.1
(17)
3.1.2
(15)
3.0
(10)
Csatlakozó típus
HDMI
(99)
Digitális optikai
(92)
LAN (RJ-45)
(59)
3,5 mm Jack
(58)
USB
(31)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(198)
Wi-Fi
(237)
Multiroom
(95)
AirPlay
(142)
Chromecast
(98)
NFC
(7)
Szín
Bézs
(3)
Fehér
(45)
Fekete
(156)
Barna
(5)
Ezüst
(12)
Szürke
(16)
Arany
(4)
Sárga
(2)
Szűrés

A Wi-Fi hangszórókat házi vagy üzleti használatra tervezték. Választhatsz különálló egységet, valamint együttműködő hangszórókat, amelyekkel az egész háztartást (multiroom rendszer) ki tudod hangosítani. Egyes modellek tartalmazhatnak Bluetooth funkciót is, ezekhez a mobiltelefont vagy tabletet közvetlenül is csatlakoztathatod, például ha megérkeznek a barátok egy ünnepségre.

Tovább

A Wi-Fi hangszóró teljesítménye

A hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a teljesítmény értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

  • 10 W-ig – nagyon kompakt méretű vezeték nélküli hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatóak. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.
  • 11 és 40 W között – azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.
  • Nagyobb, mint 40 W – nagyobb, nehezebb hangszórók amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

TIP: Szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

Streaming a Wi-Fi hangszóróval

  • Online zenei szolgáltatások (Spotify, Deezer, Tidal, stb.) – minden zenei műfaj hallgatása kiterjedt zenei könyvtárakból anélkül, hogy fájlokat kellene tárolnod a helyi tárhelyen.
  • AirPlay – zenét hallgathatsz az otthoni hálózaton és az Apple Music készülékeken Apple eszközök segítségével (Wi-Fi-n, vagy akár Bluetooth-on keresztül).
  • Google Cast – Zenelejátszás otthoni hálózaton (telefonon / táblagépen / számítógépeken stb.) és az interneten bonyolult beállítás nélkül (Wi-Fi-n keresztül).
  • DLNA – lejátszás az otthoni hálózatból (Windows és NAS tároló) Wi-Fi vagy kábel segítségével.
  • Android alkalmazás – Tartalom lejátszása Android okostelefonokon és táblagépeken.

Rádióállomások hallgatása

  • AM és FM RDS – klasszikus analóg rádió. Az RDS gazdagítja az FM rádió vételét a sávok, állomások nevével...
  • DAB / DAB+ – egy modern digitális műsorszórás egyszerű programválasztással, multimédiás adatok kíséretében és továbbfejlesztett programajánlással.
  • Internet Rádió (vTuner) – a több ezer rádió meghallgatásához, maximális kényelem és minőség mellett, a DAB / DAB+ -on sugárzott műsorokon.

Lejátszható formátumok hálózaton / USB-n keresztül

  • Veszteséges tömörítés - Kis fájlméret, rosszabb hangminőséggel. Ezek közé tartozik az MP3, WMA, OGG Vorbis vagy AAC.
  • Veszteségmentes tömörítés - nagyobb fájlméret a forrásminőség fenntartása mellett. Ezek közé tartozik a FLAC, az ALAC (Apple Lossless), az APE vagy a WMA Lossless.
  • Moduláció (LPCM / DSD) – digitális hangkódolás. Mindkét formátum támogatása biztosítja az összes rendelkezésre álló erőforrás lejátszását.

A Wi-FI hangszóró csatlakoztathatósága

  • WiFi/LAN (RJ-45) – tartalom lejátszása az internetről, otthoni vagy vállalati hálózatról (NAS tárolóból, számítógépekből és mobil / táblagép intelligens eszközökből).
  • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel  (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
  • Vonal bemenet/AUX (2x RCA/Cinch) – hasonló funkciók ellátására mint a  3,5mm jack bemenet. A sztereó hatás eléréséhez mindkét csatlakozó használatára van szükség az egy 3,5 mm jack helyett.
  • USB – – Némely hangszóró az USB  csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így a Power Bank funkcióját is ellátja. Az USB porton keresztül a hangszóró digitális tartalom lejátszását is biztosíthatja pl. az iPhon/iPad készülékekről vagy képes lehet hangfájlok lejátszására a csatlakoztatott pendrive-ról.
  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a hangszóró hangjának továbbítására egy másik hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik hangszórónak is támogatnia kell).
  • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a  WMA formátum támogatott.

Fejlett WiFi hangszóró funkciók

  • Okostelefon/táblagép vezérlés – a hangszóró összes funkcióját közvetlenül a telefon vagy a tablet képernyőjén vezérelheted.
  • Kijelző – egyszerűsíti a vezérlést és a funkcióválasztást. A kijelző jelenléte főleg akkor indokolt, ha a vezeték nélküli hangszóró WiFi csatlakozást használ a zenei fájlok lejátszására az otthoni/irodai hálózatból vagy az internetről.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
237 termék
5,0
Bose Portable Home Speaker - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify, Deezer, 12 óra akkumulátor üzemidő
157 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOS913a1a1
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver
SoundBar - 3.0, 550 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, HDR, hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
706 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO026
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak
Bluetooth hangszóró - aktív, 380W teljesítmény, 37 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
1 170 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO025b1
4,9
DENON Home SB550 Black
SoundBar - 3.0, 150 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, USB, ARC, HDCP 2.2, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, Tidal, Deezer, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
249 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD232l5
4,4 21×
Sonos Move - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
148 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON002w2
Sonos Ray fehér - SoundBar Típusok
4,6 17×
Sonos Ray fehér
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SON005b1
DENON Home 150 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6 14×
DENON Home 150 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 54 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
86 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150a1a1
4,0
Samsung HW-S801B
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, távirányító
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR623o
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 240W teljesítmény, 35 Hz - 28000 Hz frekvenciatartomány, LAN, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC, aptX HD és SBC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
399 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BW010u1
Sonos FIVE - fehér - Hangszóró Típusok
5,0
Sonos FIVE - fehér
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, vezérlés iOS vagy Android segítségével,
231 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003e1
Devialet Phantom II 98db Iconic fehér - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Devialet Phantom II 98db Iconic fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 18 Hz - 21000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, 6,3mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, USB tápellátás, AAC, FLAC és MP3 kodekek támogatása, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
545 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DVLT03a2d
5,0
JBL Authentics 300
Bluetooth hangszóró - aktív, 100W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, AirPlay, hangsegéd, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 8 óra akkumulátor üzemidő
178 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ122ath2
3,0
Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív vezeték nélküli mélynyomó, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Chromecast, NFC, hangsegéd, mikrofon, AAC és SBC kodekek támogatása, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
249 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW910a05
DENON Home 350 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,9
DENON Home 350 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 140W teljesítmény, 32 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
199 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150c1a1
Samsung HW-Q930D - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
Samsung HW-Q930D
SoundBar - 9.1.4, 540 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, eARC, hangsegéd, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR625e
Polk Audio MagniFi Max AX SR - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Polk Audio MagniFi Max AX SR
SoundBar - 7.1.2, 120 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, eARC, Hi-Res audio, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Spotify, Google Play Music, távirányító
299 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: POL30c1e2
4,7
Samsung HW-S800
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, távirányító
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR623n
Harman Kardon Citation Oasis fekete - Hangszóró Típusok
4,0
Harman Kardon Citation Oasis fekete
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, AAC támogatása, rádió, Spotify, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12W teljesítmény
103 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HKD041a1
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 - fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
4,7 12×
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Deezer
114 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YM614m1
Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey - Hangszóró Típusok
5,0
Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey
Hangszóró - aktív, 35 Hz - 24000 Hz frekvenciatartomány, 3 sávos, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, hangsegéd, AAC, aptX HD és SBC támogatása, Spotify, Tidal, Deezer, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 240W teljesítmény
228 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BW010v2
DENON Home 250 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6
DENON Home 250 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0, 47 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
171 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150b1a1
4,5
Philips TAB8507B/10
SoundBar - 3.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
127 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WC510b07b
5,0
EDIFIER MS50A
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 52 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, TuneIn, Pandora, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
57 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EDFg15
Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 240W teljesítmény, 35 Hz - 28000 Hz frekvenciatartomány, LAN, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC, aptX HD és SBC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
363 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BW010u2

Wifi hangfalak

A Wifi hangfalak kategóriában összesen 237 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó wifi hangfalak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb wifi hangfalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: wifi hangfalak vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ