Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

27" LG 27UD68P-B

Termékkatalógus
27" LG 27UD68P-B
4,9 11 értékelés
LCD monitor
Kód:  WK060a1h9e Termékszám:  27UD68P-B.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" LG 27UD68P-B

Modern ívelt alakú ArcLine talapzat olyan professzionális képű monitort tart, amelyet a legigényesebb grafikusok is nagyra értékelnek. Rendkívül finom felbontás, rövid válaszidő és kalibrált színek. A kijelző  minimális színeltolódást (color shift) tartalmaz és ennek köszönhetően színhelyes megjelenítéssel rendelkezik. Az ilyen megjelenítésnek örülnek mozirajongó és játékosok, de a fejlesztők, grafikusok és videó szerkesztők is, akik az óriási kijelző felületen minden részletet látni fognak.

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus színtérlefedettség (99% feletti sRGB)
  • Élesség a legapróbb részletekig (Ultra HD 4K kijelző  3840 × 2160)
  • Oldalról nézve is egyenletes minőségű kép (IPS)
  • Számos játékosoknak szánt funkció  (FPS, RTS)
  • A fekete színstabilizátor a legsötétebb részeket világosabbá teszi
  • Screen Split (képernyőfelosztás) több részre osztja fel a képernyőt
  • Használja 2 eszközröl egyidejűleg (HDMI + DisplayPort)
  • AMD FreeSync támogatás
  • Gyári színkalibráció

Soha nem látott kép

A kijelző színtérlefedettsége eléri az sRGB szabvány 99% -át, így a megjelenített kép csaknem tökéletesen egyezni fog az eredeti forrással. A kép olyan lesz, amilyet a szerző elképzelt. IPS panel éles szögben nézve is csak minimálisan változtatja meg a színhőmérsékletet. A gyönyörű képet így minden helyzetben élvezheted. Emellett a széles betekintési szög meleltt egy antireflexiós réteg minimalizálja a csillogást, így tényleg nem fog semmi zavarni.

Hatékonyságnövelés osztott képernyővel

A Screen Split (képernyőfelosztás) több részre osztja fel a képernyőt a különböző feladatok elvégzéséhez, azáltal, hogy a képernyőn átméretezi az ablakokat. Kiterjesztett opciói már 4 típusú kép-a-képben (PIP) módot is tartalmaznak a lehetséges 14 opció között. Screen Split lehetővé teszi, hogy a kijelzőt 2-4 részre oszthassuk, amely 8 különböző arányban jelenhet meg a képernyőn. A nagy felületen akár több elektronika is osztozhat egyszerre. Ha a HDMI és DisplayPort bemenetet is használod, a monitor két készülékre csatlakoztatható.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" LG 27UD68P-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27UD68P-B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" LG 27UD68P-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD68P-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD68P-B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ