30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

32" Sony Bravia KDL-32WD755

Termékkatalógus
32" Sony Bravia KDL-32WD755
4,7 31 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 80cm, Full HD, Motionflow XR 200 Motionflow XR (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, DLNA, gamer mód, Netflix, Linux operációs rendszer, 300×200 VESA, 10 W hangszóró, Dolby Digital Plus, energiaosztály G
Kód:  WS1025f5 Termékszám:  KDL32WD755BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" Sony Bravia KDL-32WD755

Kiváló képminőség a nappalinkban is

Egy elegáns okostelevízió akár nappalink kiegészítője is lehet - lenyűgöző audiovizuális élmény, nagy felbontás és tökéletes képminőség vár ránk. A Sony Bravia KDL-32WD755 ráltal nyújtott képeken minden tartalom megelevenedik. A képfeldolgozó motorja elemzi, megtisztítja és finomítja a képeket. Jelentősen csökkenti a zajszintet, és káprázatos Full HD-képminőségben ölt testet.


Egyszerű hozzáférés a filmek, tv-műsorok és alkalmazások világához

A népszerű Smart TV-khez hasonlóan, a Sony Bravia KDL-32WD755 böngészési funkciókat is kínál, felfedezheti az online szórakoztató tartalmak világát. A TV könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz vezetékes LAN vagy WLAN kapcsolattal. Lejátszhat filmeket, több millió zeneszámot, használhatja a kedvenc alkalmazásait, mint például a Twitter, Facebook, YouTube és így tovább. WiFi-vel igénybe vehető a Screen Mirroring funkció is, amellyel kivetítheti okostelefonja kijelzőjét a TV képernyőjére. Az elkészített fotóit ezáltal mindenféle bonyolult adatátviteli eszköz igénybe vétele nélkül láthatja nagy képernyőn.


Változtassa televízióját digitális felvevővé

Természetesen csatlakoztathat külső adattárolókat is a TV-hez, például egy USB-meghajtót. Az MHL interface-nek köszönhetően a telefonok és a táblagépek is kompatibilisek lesznek televíziójával. Amint a csatlakozó észleli a készüléket, azonnal elkezdi tölteni annak akkumulátorát. Természetesen van egy beépített HD tuner is a digitális földi, kábeles és műholdas adások fogadására. A HDMI Pairs bemenetként szolgálnak egy másik nagyfelbontású eszközhöz.


Tisztább, kifinomultabb kép 

Az X-Reality PRO-nak köszönhetően élvezze a kiemelkedő tisztaságot, élességet és képminőséget mindenben, amit megtekint. A zajcsökkentési technológiák kombinációja élesebbé teszi a hangot és eltávolítja a zajt minden jelenetből, így a kép tiszta részletekkel ragyog.

le
Élesebb kép részletei

le
Eddig ismeretlen tapasztalat a Blu-ray

Eddig ismeretlen Blu-ray élmény

Csak vegyen magához valamilyen ropogtatnivalót és élvezze kedvenc filmjeit Blu-ray Disc lemezekről Full HD 1080p felbontásban.


Elmosódás-mentes akciójelenetek

A Motionflow XR segítségével élvezze a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Ez megakadályozza a kép elmosódását, és igazi moziélményt nyújt.

le
Az akciójelenetek csíkmentes

le
Screen Mirroring

Okostelefon nagy képernyőn

A Screen Mirroring révén az okostelefonján található tartalmat és alkalmazásokat is élvezheti televízióján. A szórakoztató videók vagy ünnepi fényképek mostantól bearanyozhatják a családtagokkal és barátokkal töltött estéket.


Internetes videók a nagy képernyőn

Indítsa el a YouTube alkalmazást és nézze meg a legújabb zenei videókat és népszerű klipeket a televízió nagy képernyőjén. Bejelentkezve hozzáférhet a lejátszási listákhoz és láthatja a feliratkozásait is.

le
YouTube

le
Legfontosabb jellemzők

Legfőbb jellemzők

  • Karcsú,elegáns formatervezés, 108 cm-es átlós képernyőméret
  • Full HD 1920 × 1080
  • Tisztaságjavítás az X-Reality PRO egyedi képfeldolgozóval
  • Könnyű hozzáférés a filmek, TV-műsorok és alkalmazások világához
  • Vezeték nélküli hálózati kapcsolat (WiFi)
  • Képernyőtükrözés
  • HDD felvétel
  • A kábelek esztétikusan elvezethetők az állványba

Megjegyzés: Ha külső billentyűzetet vásárol, fontos megjegyezni, hogy a TV nem támogatja a touchpad funkcióit és a hangerőszabályozót


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    40 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    40 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, SCART, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, Komponens Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    71,7 cm Kész!
    Magasság
    47,4 cm Kész!
    Mélység
    21,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    42,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    47 cm Kész!
    Tömeg
    6,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Milyen operációs rendszer fut a készüléken?

    Kérdések és válaszok: 32" Sony Bravia KDL-32WD755
    Kiegészítők: 32" Sony Bravia KDL-32WD755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sony Bravia KDL-32WD755. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Sony Bravia KDL-32WD755. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD755.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ