AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

40" TCL 40S5401A

Termékkatalógus
40" TCL 40S5401A
4,8 5 értékelés
Televízió - SMART, ANDROID, LED, 102 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, hangvezérlés, Telly, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Kód:  WK690b131a Termékszám:  40S5401A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

40" TCL 40S5401A


Éles, részletgazdag képek HD Ready felbontásban

A TCL S52 sorozat 40"-es méretben készült, és HD Ready felbontást kínál, amely a standard HDTV-szabványnál magasabb részletességgel büszkélkedhet.


HDR: Élénk színek, erősebb kontraszt és nagyobb részletgazdagság

A HDR nagy kontraszt-, fényerő- és színtartományban működik. Mind a világos, mind a sötét jelenetek jobban jelennek meg, a kép nem veszít a részletességéből, és igazán élénk lesz a TCL 40S5200 televízió képernyőjén.


Micro Dimming a kontraszt pontos szabályozásához

A Micro Dimming elemzi a képet, és több különálló zónára osztja azt, ahol optimalizálja a kontrasztszinteket, hogy fantasztikus képmélységet és részletességet hozzon létre sötét és világos jelenetekben egyaránt. A TCL 40S5200 televízió Direct LED háttérvilágítású VA panellel is rendelkezik - a feketék így igazán mélyek, a kontraszt pedig magas lesz.



TCL 40S5200 Dolby Audio hangzással

A Dolby Audio nagyszerű térhatású, minőségi és dinamikus hangzást biztosít. A Dolby Audio-nak köszönhetően a TCL 40S5200 televízión a filmeket, sorozatokat, online videókat és tévéműsorokat remek hangzásban élvezheted.


Android TV: Valódi okos TV a funkciók és alkalmazások széles választékával

A TCL 40S5200 Android TV hatalmas lehetőségeket tartogat. A mobileszközökről történő megosztáshoz és tükrözéshez beépített Chromecast funkció áll rendelkezésre. Javasoljuk, hogy a széles körű megosztás, a vezérléstükrözés és az okosotthoni TV-kapcsolat érdekében töltsd le a TCL Home és a MagiConnect alkalmazásokat a mobilodra. Az integrált Google Assistant is adott. A Play Áruházban számtalan alkalmazás található a tartalomnézéshez, játékokhoz, médialejátszókhoz és sok más alkalmazáshoz, vagy telepíthetsz alkalmazásokat az apk fájlokból.



A TCL 40S5200 készülékkel az intelligens Google Assistant* is a rendelkezésedre áll

Kérdéseket tehetsz fel, és különböző feladatokat is adhatsz neki. Információt kérhetsz tőle az időjárásra vagy sporteredményekre vonatkozóan, és még a kedvenc videóid keresésében is segít. Kedvenc YouTube-videóidat akár angol nyelven is keresheted, amely nemcsak nagyon egyszerűvé és gyorssá teszi a keresését, hanem kényelmessé is. A TCL 40S5200 televízión még a legfiatalabb nézők is megtalálhatják kedvenc történeteiket anélkül, hogy ismerniük kellene az ábécét. Mindössze annyit kell tenniük, hogy kimondják a mese nevét, és a tévé megjeleníti a keresési eredményeket. A hangvezérlést használhatod a MagiConnect alkalmazásban a mobileszközödön vagy az RC802V Bluetooth okos távirányítóval, amelynek beszerzését is javasoljuk.

* A Google Assistant bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Assistant internetkapcsolatot igényel. Az adatforgalom díja felszámításra kerülhet. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatás-, eszköz- és hálózatfüggő, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.



Google Play áruház. Kedvenc alkalmazásaid most a televíziódon!

Akár a Netflix, a YouTube vagy a legújabb játékok iránt érdeklődsz, az Android TV-hez készült Google Play áruházban biztosan találsz olyan alkalmazást, amely elnyeri a tetszésed. A Google Play áruházból a filmekhez, sportokhoz és videókhoz szükséges összes alkalmazást letöltheted a TCL 40S5200 készülékre.


A TCL 40S5200 televízión HDR minőségben élvezheted a YouTube-ot

A YouTube-on hatalmas mennyiségű tartalom található, így bárki találhat magának valami érdekeset. A TCL 40S5200 Android TV segítségével hanggal is keresgélhetsz a YouTube-on. A YouTube támogatja a HDR-t is, így még jobb képminőségben élvezheted a tartalmakat.

NETFLIX: Rengeteg tartalom HDR minőségben

A Netflix korunk kiemelkedő szolgáltatójává vált. Mindenki talál rajta érdekes tartalmat, legyen szó filmről, sorozatról vagy dokumentumfilmekről. Mivel a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektet, a Netflixen sok HDR-tartalom található, amely mindenféle jelenetben elképesztő részletgazdagságot biztosít. A TCL 40S5200 televízióval ezt a szolgáltatást is kihasználhatod.

TCL 40S5200 elegáns és keskeny kialakítással

A TCL 40S5200 Android TV széleskörű lehetőségeket kínál egy vékony keretben. Funkcionális és elegáns. Ez a TCL S52 széria.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    40 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    60 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    40 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    60 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    90,5 cm Kész!
    Magasság
    57,5 cm Kész!
    Mélység
    18,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    52,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,5 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    77 cm Kész!
    Tömeg
    5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    100×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 40" TCL 40S5401A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" TCL 40S5401A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" TCL 40S5401A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S5401A.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ