30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

43" TCL 43P638

Termékkatalógus
43" TCL 43P638
4,5 24 értékelés
Televízió - Google TV, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2400 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK690b7c5 Termékszám:  43P638 Gyártó honlapja:
43" TCL 43P638 131 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

181 480 Ft
Szett megvásárlása

43" TCL 43P638

TCL P638 4K HDR modern Google TV és Dolby technológiákkal a nagyszerű képminőség és remek hangzás érdekében

A TCL P638 sorozat készülékei 4K HDR képminőséget biztosítanak, valamint támogatják a legfejlettebb Dolby Vision HDR képformátumot a nagyszerű részletgazdagság és a jelenetek kiváló megjelenítése érdekében. Így a Netflix, az HBO Max, az Apple TV, az Amazon Prime Video vagy a Disney+ tartalmakat maximális minőségben élvezheted. A VA panel és a Direct LED háttérvilágítás mély fekete színt és nagy kontrasztot biztosít. A HDMI 2.1és a Game Master garantálja a játékok optimalizálását a lehető legjobb grafikus megjelenítésért és a kiemelkedő válaszidőért. A TCL P638 TV támogatja a fejlett Dolby Atmos és DTS-HD térhangzás hangformátumokat. A Google TV operációs rendszeren fut: gazdag alkalmazásmenüvel és olyan beépített funkciókkal rendelkezik, mint a Chromecast és a Google Assistant. A P638 modern kialakítású, fémszínű designt kapott és keret nélküli kialakítása stílusos, tartós, valamint elegáns.

TCL 43P638

A TCL P638 készüléken a 4K HDR képekkel nagyszerű kontrasztot, színeket és részletgazdag megjelenítést kapsz

A 4K HDR biztosítja a TCL P638 televízión a képek élénkségét és természetességét nagy kontraszt és széles színskála segítségével, hogy a jelenetekben a legapróbb részletek is kiemelkedjenek. A Dolby Vision HDR magasra teszi a lécet a részletesség és a képminőség tekintetében, mivel minden egyes jelenetet egyedileg optimalizál, ami nemcsak nagyszerű színgazdagságot, hanem a sötét részeken és a világos jelenetekben is több részletet mutat meg.

TCL 43P638

A Motion Clarity-vel a mozgást tartalmazó jelenet simán és élesen látható 

A TCL P638 Smart TV rendelkezik Motion Clarity (más néven MEMC) funkcióval, amely még akkor is sima és éles képet biztosít, ha maga a képforrás nem rendelkezik magasabb képkockasebességgel. A TCL okos MEMC mozgásalgoritmusa kiszámítja a képkockákat, hogy növelje a képkockasebességet (FPS), így a TCL TV képe még a leggyorsabb jelenetekben sem lesz elmosódott vagy vibráló. Ennek a funkciónak a tényleges hatása és intenzitása a felhasználó ízlésének megfelelően beállítható a képmenüben.

Dinamikus színjavítás - a színgazdagság és a HDR konverzió érdekében

A Dynamic Color Enhancement a TCL által kifejlesztett funkció, amely optimalizálja a színek élénkségét, és hagyományos forrásokkal is közel HDR színvisszaadás érhető el. A TCL P638 okostelevízión még a hétköznapi források is jobban mutatnak színek tekintetében.

Game Master - funkciók a játékélmény optimalizálásához

A játékosok számára ez a funkció nemcsak a játékhoz kiválóan optimalizált grafikai megjelenést, hanem a gyors reakciókhoz szükséges, alacsony válaszidőt is biztosítja. A HDMI 2.1 és az ALLM funkció automatikusan gondoskodik ezekről a beállításokról a TCL P638 készüléken. Kiváló játékfunkciói miatt a TCL a Call of Duty hivatalos televíziója is.

Dolby Atmos - filmek, tévéműsorok és játékok egy nagyszerű ATMOSzférában

A TCL P638 okos TV Dolby Atmos technológiával rendelkezik, amely mozgásba hozza a hangot körülötted. Élvezd ki igazán a mindent elsöprő térhangzást!


A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Google TV - egyszerű, korlátlan szórakozás a TCL P638 készülékkel

Google TV a könnyen elérhető, korlátlan szórakozásért! Minden tartalom, amit szeretsz, úgy, ahogyan szeretnéd. 
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak vagy funkciók nem minden régióban érhetők el. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátvitel díjköteles lehet. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatásoktól, eszközöktől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el. 

Google Assistant - Üdvözöld Google asszisztensedet!

A TCL Google TV-k beépített Google Assistant-tel rendelkeznek. Adj parancsokat, tegyél fel kérdéseket, és az asszisztenstől megkapod a számodra fontos segítséget. Még a preferenciáidat is megtanulja, és segít ajánlani a következő kedvenc műsorodat. Az asszisztens a legfrissebb kiadványoktól kezdve az otthoni világítás vezérléséig mindenre képes. Különösen praktikus lehet a TCL TV esetében a videók keresése Youtube-on, amit nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is értékelni fognak, hiszen így könnyen megtalálhatják kedvenc rajzfilmjeiket. Egyszerűen csak mondd ki, hogy "Moha és páfrány"!


* A Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Adattovábbítási díjak kerülhetnek felszámolásra. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el. 

Google Duo - kapcsolódj szeretteiddel a TCL P638 TV-n keresztül

A Google Duo* egy kommunikációs alkalmazás. Megtalálható mobilokon, számítógépeken és okostévékben, például Google TV-n és Android TV-n. Lehetőséget biztosít arra, hogy hanghívások és videohívások segítségével közvetlenül a TCL P638 készülékről csatlakozhass szeretteidhez. Hanghívásokhoz elegendő a beépített mikrofon, ha pedig videohívásokat szeretnél, akkor csatlakoztass egy UVC-támogatással rendelkező USB-kamerát.


*Google-fiókkal történő bejelentkezést igényel

A TCL Smart TV végtelen szórakozást kínál a legmagasabb HDR minőségben

A TCL Android TV és a Google TV egyaránt kínál streaming alkalmazásokat a világ összes óriáscégétől. Egyes szolgáltatások már léteznek a területünkön, mások pedig újak. Mindegyikük minőségi és széles körű film- és sorozatkínálattal várja, hogy felfedezd műsoraikat!

Számos HDR formátum támogatása: HDR MULTIFORMAT

A legjobb HDR kép bármilyen forrásból! A P638 a következő formátumokat támogatja: HDR10, HLG és DOLBY VISION. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, így olyan szolgáltatásokat is maradéktalanul élvezhetsz, mint a Netflix, az HBO Max, az Apple TV, az Amazon Prime Video és a Disney+.

A TCL TV lenyűgöz ultravékony, keret nélküli fémes designjával

A P638 eleganciát sugall! A keret nélküli, fém kialakítás elegánsan néz ki, a fém használata pedig növeli az egész termék tartósságát. A keret hiánya igazán kiemeli a képet! A TCL P638 TV egyszerűen beilleszthető bármilyen belső térbe.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    95,7 cm Kész!
    Magasság
    61,1 cm Kész!
    Mélység
    24,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    55,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    84,4 cm Kész!
    Tömeg
    8,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    48 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    74 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 43" TCL 43P638 termékhez:

    55" TCL 55P638

    Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2400 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, E energiaosztály
    Kosárba
    142 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" TCL 65P638

    Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2400 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
    Kosárba
    213 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" TCL 50P638

    Televízió - Google TV, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2400 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
    Kosárba
    150 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" TCL 43P638 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" TCL 43P638. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" TCL 43P638. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P638. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P638.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ