A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

49" Samsung UE49MU6502

Termékkatalógus
49" Samsung UE49MU6502
5 3 értékelés
Televízió - ívelt SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, HDR, PQI 1600 (50 Hz), Active Crystal Color, 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, web böngésző, BLE okostelefon csatlakoztatás, játék üzemmód, Steam Link, Music Shazam, USB felvétel, Smart vezérlés, Tizen, VESA 400x400, 20 W-os hangszóró, ezüst, A
Kód:  WR184k5 Termékszám:  UE49MU6502UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49MU6502

A természet gyönyörű színei

Az UHD Crystal Colour technológia segítségével végre megtapasztalhatod a televízió kijelzője színeinek a sokféleségét, amelyeket ezidáig csupán a természetben láthattál. A rendkívül gazdag színvilágnak köszönhetően minden egyes televíziózás egy igazi élmény lesz.

le
HDR
 

Mint egy puccos moziban

Végre megtapasztalhatod az elsőosztályú moziélményt az egyedülálló színvilágnak és a hihetetlen képminőségnek köszönhetően, amelyet még a HDR technológia is fokoz. Úgy fogod magad érezni, mintha csak a legjobb moziban ülnél.

Még részletgazdagabb kép

Hála az UHD felbontásnak, eddig soha nem látott minőségben tudod majd kiélvezni a filmeket. A kedvenc műsoraid is nagyfelbontásban nézheted, így nem fogsz lemaradni még a legkisebb részletről sem.

le
4K
 
le
Funkce Auto Depth Enhancer
 

Hihetetlen mélység

Ezzel a televízióval minden egyes jelenet egy igazi vizuális orgia lesz számodra. Az Auto Depth Enhancer funkció eddig soha nem látott mélységgel gazdagítja még a kép kényes részeit is, így a szemeid olyan élményben részesülnek, amelyet nehéz lesz egyhamar elfelejteni.

Külsejében is gyönyörű

Nemcsak az éppen futó műsor a lényeg. Ezen az elegánsan megtervezett televízión is legeltetheted ám a szemed, hiszen ezen műremekre csupán rátekinteni is több, mint kellemes.

le
Zakřivený design
 

Kecsesen ívelt alak

A televízió ívelt designja nemcsak hogy még a lélegzeted is visszafojtja, de még a helyiséget is ízlésesen feldobja majd. A maga gyönyörűsége minden helyiséget szebbé varázsol, amelybe csak elhelyezed, a természetes görbülete pedig mindenki figyelmét felkelti majd.

Szórakozás karnyújtásnyira

Végre megtapasztalhatod a maximális kényelmet a televíziózás során. Nincs többé szükség a temérdek távirányítóra, még akkor sem, ha számos egyéb készüléket is csatlakoztatsz a televíziódhoz. Ráadásul a One Depth felhasználói felületnek köszönhetően mindig egyszerűen el tudod majd érni a szórakozásod forrását.

Hagyd az okostelefond is érvényesülni

Mostantól az okostelefonod tartalmában is gyönyörködhetsz ezen luxus televízió kijelzőjén. A Smart View alkalmazás lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül is vezérelhesd a televíziód, ráadásul mindenféle bonyolult beállítgatás nélkül.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    109,5 cm Kész!
    Magasság
    70,8 cm Kész!
    Mélység
    33,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    63,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    10,4 cm Kész!
    Tömeg
    16,1 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Samsung UE49MU6502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49MU6502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Samsung UE49MU6502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49MU6502.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ