Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

50" Samsung UE50BU8572

Termékkatalógus
50" Samsung UE50BU8572
4,0 1 értékelés
Televízió - SMART LED, 127cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR177c51 Termékszám:  UE50BU8572UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung UE50BU8572

Modern Crystal UHD TV a színek milliárdnyi árnyalatával


A Samsung UE50BU8572 SMART LED TV fantasztikusan dinamikus színteljesítménye

A minimalista Samsung TV formatervezése a legújabb trendeket követi - rendkívül vékony, elegáns profil, ragyogó színvisszaadás, lenyűgöző 4K felbontás és számos innovatív funkció, amelyek nemcsak a népszerű streaming szolgáltatásokhoz biztosítanak hozzáférést, hanem a munkában vagy a tanulásban is segítenek. A Samsung legmodernebb Crystal UHD TV-je egymilliárd színt és a multimédiás szórakozás új dimenzióját hozza el az életedbe.


A 4K nagy felbontás titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K upscalinggel, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes 4K csúcsfelbontásra hozni, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K ezután biztosítja a Samsung készüléked legsimább és legzökkenőmentesebb működését a megszakítás nélküli, szórakozással teli filmestékhez.


Javított érzékenység az intenzívebb színek és mélység érdekében

Hiteles képek, még nagyobb figyelmet fordítva a részletekre az egyes felvételeknél. Az innovatív képkontraszt-javító technológia megvizsgálja az egyes jelenetek egyes szegmenseit, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.

Pontos részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

A Samsung UE50BU8572 SMART LED TV-vel még a legsötétebb jelenetekben is felfedezheted a rejtett részleteket. A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített kontúrokat láthatsz, akárcsak a valóságban. A HDR képes nagyobb kontrasztú jelenetek kezelésére, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Gyönyörű tiszta és egyenletes kép a Samsung UE50BU8572 SMART LED TV-n

Nem számít, hogy kedvenc játékodban küzdesz vagy a legújabb akciófilmet nézed - a Motion Xceleratorral kristálytiszta, részletgazdag képeknek adhatod át magad. A funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja az egyes képkockákat a tartalomforrásnak megfelelően, és javítja azok minőségét. Az alacsony késleltetési mód (ALLM) a gyönyörűen sima, könnyezés és elmosódás nélküli jelenetek mellett sokkal nagyobbkontrollt biztosít a képernyőn zajló események felett, alacsony bemeneti késleltetés mellett.

Okosotthon a kényelmesebb életért

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings funkció segítségével végső áttekintést kaphatsz okos készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung Crystal UHD TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető felületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

Dolgozz kényelmesen otthonról a Samsung TV-n keresztül

Adj magadnak egy szélesebb perspektívát! Kapcsold be munkahelyi számítógépedet, laptopodat vagy telefonodat, és nézd meg tartalmaidat a Samsung UE50BU8572 SMART LED TV nagyméretű képernyőjén. Mindezt otthonról, kényelmesen, világosan, gyorsan és hatékonyan.

A legjobb streaming szolgáltatások

Szórakozz reggeltől estig a legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles választékával, mint például Netflix, HBO Max, Skylink, Apple TV+, O2 TV, T-Mobile TV Go, Voyo, DRAMOX, és próbáld ki az új sport-, játék-, oktatási és életmód-alkalmazásokat.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    78 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    110 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    78 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    110 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,83 cm Kész!
    Magasság
    70,9 cm Kész!
    Mélység
    19,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Tömeg
    12,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Samsung UE50BU8572 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50BU8572. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Samsung UE50BU8572. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8572. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8572.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ