AlzaBoxy Q1 Rapture

55" NEC MultiSync V552

Termékkatalógus
55" NEC MultiSync V552
Nagyformátumú kijelző - Public display, AMVA3, LED-es háttérvilágítás, 16:9, FullHD 1920x1080, 4000:1, 320cd/m2, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, hangszórók 2x10W, üzemidő 16 óra naponta, állvány nélkül
Kód:  WN356b Termékszám:  60003396 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" NEC MultiSync V552

Referencia kijelző NEC V552 PD lett az új zászlóshajója a sorozatban lehet működtetni napi 16 órán át. Átlós méret 55 "monitor, így ez teszi a tökéletes jelölt, hogy vonzza a látogatók figyelmét a bolt előadások, a kontroll szobában, és még sok más nyilvános helyeken. Újdonság könnyen konfigurálható telepítés előtt egy speciális innovatív alkalmazás az Android. Nagyon kényelmes a jelenléte egy NFC chip, ami csökkenti a szükséges idő és költség telepíteni a panel, amely könnyen konfigurálható beállítások a mobil alkalmazás NEC majd vezeték nélkül átvinni a beállítást, hogy csak egy közelítés mobil NEC V552 PD.

Matrix kijelző Full HD felbontás, azaz. 1920x1080 pixel finom kijelző a legapróbb részleteket is. K podsvícení slouží úsporná LED technologie, díky které V552 dosahuje typického jasu 320 cd/m2. Felszerelt fényérzékelővel aztán tovább lehet állítja be a fényerőt, hogy indokolatlan terhet a szemét nagy fényerejű egy kivilágítatlan szobában, és nagyon megvilágított szobában, majd a kijelző megvilágítására igényeit, úgy, hogy mindig nézni tartalmat nehézség nélkül. Örömmel és nagy kontraszt, amely kiemeli a különbség a sötét és világos jelenetek. Együtt az úgynevezett támogatást. DICOM profil nagyon jól használható az orvosi képalkotásban például. Röntgen képek. Ezzel szemben, az előadás az akció gyors váltást kell egy gyors válasz, ami jó 6,5 ms GTG.

Amellett, hogy a vizuális élmény a top modell lenyűgöz még beépített sztereó hangszórók teljesítménye 2x10 watt. Gyártó nagy figyelmet szentelt a csatlakozó berendezés, amely egy digitális video bemenet HDMI, DVI-D és DisplayPort és analóg D-Sub és komponens / kompozit bemenet. HDMI küldheti a hozzávalókat, kivéve a kép és a hang nincs szükség további kábelekre. Van is egy 3,5 mm-es jack bemeneti az audio jelet is.Amikor az is lehetséges, hogy vezeték nélkül fokozza megjelenítési teljesítményt nyújtott támogatás révén OPS.

A kijelző széles körű vezetői ellenőrzés. Lehet választani a soros bemenet, távirányító, hanem Ethernet kábelen keresztül egy RJ-45 csatlakozó. NEC V552 is kapott sebességbe riasztási kommunikációt automatikus e-mailt, vagy állítható hurok játszott.

Paraméterek

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 55" NEC MultiSync V552 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" NEC MultiSync V552. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" NEC MultiSync V552. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" NEC MultiSync V552. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" NEC MultiSync V552.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ