A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

65" Sony Bravia KD-65XE9005

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65XE9005
4,7 3 értékelés
Televízió XRO-SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000Hz (100Hz), HDR Premium, 4K HDR PROCESSOR X1, 4K X-Reality PRO, Triluminos, Közvetlen LED, X tendencia dinamikus tartomány PRO, 2x DVB-T2 / C, H.265 / HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB merevlemezes merevlemez, webáruház, hangszóró erősítő, VESA, repro Bass Reflex 10W + 10W, A
Kód:  WS1019t2 Termékszám:  KD65XE9005BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia KD-65XE9005

A hihetetlen kontraszttechnikával ellátott X-tendencia dinamikus tartománya egy 4K Ultra HD panelen hoz létre egy képet, amely megváltoztatja a szórakozás élvezetét. Akár 5-ször nagyobb kontraszt, mint a hagyományos LED-TV, amitől sötét még sötétebb, a világos pedig még világosabb lesz. Minden jelenet finoman vált pillanatokat, így minden jelenet hihetetlenül reális. A karcsú alumínium keret és az aljzat állványaiba beültetett kábelei miatt semmi sem zavarja meg a nézetet, és teljesen belemerülhet a szórakozásba.

Legfontosabb jellemzők

  • Részletesebb és élesebb, mint az Ultra HD
  • Széles kontraszt (X-hajlamos Dynamic Range PRO)
  • Természetes, valós kép (HDR 4K X1 processzor)
  • Ulimate színes sávozás (Super Bit Mapping 4K HDR)
  • Nagy dinamikus tartományú (HDR) kép
  • Vezeték nélküli WiFi interfész 802nd11a / b / g / n / ac
  • Surround hangzás az S-Force Front Surround készülékkel
  • Teljesítsd a DVB-T2 / S2 / C modult a H.265 / HEVC támogatásához
  • Rendkívüli Triluminos színek
  • Tartalom-gazdag platform Android TV

HDR fényerő és színes Triluminos

A háttérvilágítás fényerejét sokkal nagyobb intenzitással jeleníti meg, mint a hagyományos LED-TV-k, és egy egyedi algoritmus szabályozza azt úgy, hogy a fény és a sötét közötti tartomány szélesebb legyen. A fényes színek fényesebbek és mélyebb fekete árnyalatok, különösen HDR videók lejátszásakor. A Triluminos technológia ezután szelektíven ábrázolja a színek szélesebb palettájának színét túltelített és természetellenes. Hűséges kép élénkíti az egyes jeleneteket.

A fejlett képfeldolgozó processzor

A kép több mélységgel, részletességgel és világosan megfogalmazott struktúrával jött létre, mind a HDR feldolgozása, mind a 4K processzor X1 és a Super Bit Mapping 4K HDR miatt. Minden pixel javul, és a jelenet különböző részeit elemezzük, és összehasonlítjuk egy speciális képadatbázissal, amely külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színnel és élekkel. Ez minimálisra csökkenti a színes sávot, és gyengéden megjeleníti az árnyék alakját.

World Google Android és a Google Play

Az intelligens TV csak okosabb lett. Fedezzen fel filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat a Google Playen. Várakozás az Ön számára egy hatalmas, egyre növekvő választékban az alkalmazások élvezni. Az unalmas szövegbevitel megszüntetése hangalapú kereséssel. Mondja csak meg, amit akar, vagy hagyja ajánlani a filmet, például műfaj szerint. A Chromecast segítségével a tartalmat átviszi a személyi eszközökről a lenyűgöző TV-képernyő-re.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,7 cm Kész!
    Magasság
    89,5 cm Kész!
    Mélység
    25,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6 cm Kész!
    Tömeg
    23,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia KD-65XE9005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XE9005. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD-65XE9005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XE9005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XE9005.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ