Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

75 "Sony Bravia KD-75ZF9

Termékkatalógus
75 "Sony Bravia KD-75ZF9
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 189cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, Direct LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, Android operációs rendszer, 400×300 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus és DTS Digital Surround,
Kód:  WS1020b6a Termékszám:  KD75ZF9BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75 "Sony Bravia KD-75ZF9


A ZF sorozat a legújabb X1 Ultimate képfeldolgozó processzort kombinálja a 4K Ultra HD felbontással és az Android okos operációs rendszerrel. Élvezd a lenyűgöző képvilágot mély színárnyalatokkal és éles részletekkel illetve a páratlan hangzást az egy pár 10 wattos hangszóróból. Továbbá a Triluminos és a X-Wide-Angel technológiák érdeme, hogy vibráló színárnyalatok várnak rád, bármilyen szögből is tekinted meg a televíziót.



A legerősebb hardver a csúcsminőségű képért

Az X1 Ultimate processzor páratlan teljesítménnyel bír. Egyszerre több száz különböző objektumot dolgoz fel a képernyőn és használja azokat a színek, a fényerő, a kontraszt és a legapróbb részletek kiigazításához. A Sony Bravia KD-75ZF9 televízióval és az X-tended Dynamic Range Pro technológiával számíthatsz a fekete árnyalatokra illetve a természetes színekre. Az X-Motion Clarity gondoskodik a kép sima és zavartalan mozgásáról illetve a precíz és fényes képvilágról még a gyors jelenetek esetében is. A televízió támogatja a HDR formátumokat, amely magában foglalja a HDR10 szabványt is.



Sony Bravia KD-75ZF9

Dolby Vision

Tartalmazza azt a HDR funkciót, amely még inkább hasonlít a mozi élményéhez. A Dolby Vision fényesebb színeket és sötétebb fekete árnyalatokat kölcsönöz.

Sony Bravia KD-75ZF9

Hangvezérlés

Többé már nem szükséges időt töltened a fárasztó manuális kereséssel. Csak mondd ki, amit meg szeretnél találni, a televízió pedig máris elvégzi a munkát helyetted. Az Android televízió elérhető hangalapú keresése lehetővé teszi a Google keresés használatát gépelés nélkül.

Sony Bravia KD-75ZF9

Bluetooth

Csatlakoztass BLUETOOTH® kompatibilis eszközt a televízióhoz és élvezd a könnyű vezeték nélküli szórakozást. A készülékhez Bluetooth kapcsolatra képes fejhallgatót is párosíthatsz, így pedig élvezheted a kedvenc műsoraidat vagy zenéidet zavartalanul és megszakítás nélkül.




Sony Bravia KD-75ZF9

Chromecast

A BRAVIA® modern beépített Chromecast funkcióval érkezik, így kényelmesen tekintheted meg az olyan szolgáltatók szórakoztató tartalmait, mint például a YouTube™ vagy a Netflix, mindezt pedig akár a saját készülékedről a BRAVIA® televízió képernyőjén. Használhatod az Android vagy iOS™ operációs rendszeren futó készülékeket vagy a laptopot is.

Sony Bravia KD-75ZF9

CLEAR PHASE

A nagy teljesítményű számítógépes modell elemzi, majd pedig kompenzálja a hangszóró pontatlanságait. A mért adatokat arra használja, hogy kiküszöbölje a zavaró elemeket (a hangszóró szintjének emelkedése és csökkenése). Az így kapott hangzás pedig teljes mértékben tökéletes.

Sony Bravia KD-75ZF9

S-FORCE

Az S-Force Front Surround technológia olyan hangszínteret kölcsönöz, amely magával ragad az akció kellős közepébe. Az agy által harmonizált hangforrásokat imitálja, hogy létrehozza a megfelelő hangerőt, időbeli eltolódást és hanghullámspektrumot - ehhez pedig csupán a bal és a jobb oldali hangszórócsatornákra van szüksége.


Az okostévé mint középső hangszóró

A Sony Bravia KD-75ZF9 okostelevízió 3 aktiváló rendszerrel illetve az Acoustic Surface Audio+ technológiával ellátott egy pár beépített mélynyomóval rendelkezik. Ezáltal ideális középső hangszóróként is a párbeszédek illetve a vokál meghallgatására. A hangzása teljesen lenyűgöz és magával ragad egyenesen a cselekmények közepébe.



NETFLIX szolgáltatás

Az Android operációs rendszerrel és az új 4K televízióval kényelmesen tekintheted meg az összes kedvenc műsorodat a NETFLIX-en. Ez a szolgáltatás egy olyan különleges alkalmazást biztosít, amely megkönnyíti az új műsorok megtekintését.


Izgalmas szórakozás 4K HDR-ben

A 4K televízió és a HDR együttese a filmnézés illetve a játékok egy teljesen új érzését hozza el. Képes kezelni a legtöbb HDR formátumot, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma.


Játék HDR-ben

A Sony 4K HDR televíziók remek kiegészítőként szolgálnak a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzolokhoz.


Élénk, teljes színek bárhonnan

Nem számít, hogy hol ülsz, biztos lehetsz abban, hogy a kedvenc tartalmaidat első osztályú minőségben tekintheted meg. Az X-Wide Angle technológiának hála problémamentes, élénk és valósághű színek és realisztikus árnyékok várnak rád a Triluminos kijelzőn



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,6 cm Kész!
    Magasság
    103,9 cm Kész!
    Mélység
    39,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,7 cm Kész!
    Tömeg
    40,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75 "Sony Bravia KD-75ZF9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75'' Sony Bravia KD-75ZF9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Sony Bravia KD-75ZF9.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ