A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

75" Sony Bravia KD-75ZH8

Termékkatalógus
75" Sony Bravia KD-75ZH8
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 191cm, 8K Ultra HD, 100 / 120 Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Android operációs rendszer, 400×400 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
Kód:  WS1020b4g Termékszám:  KD75ZH8BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Sony Bravia KD-75ZH8

A Sony Bravia KD-75ZH8 8K Full Array LED TV lenyűgöző felbontással, valósághű képpel és páratlan hangzással repít a történések közepébe

A Sony Bravia KD-75ZH8 televízió 189 cm-es képátlóval büszkélkedhet, lenyűgöző 8K felbontással jeleníti meg a különféle tartalmakat. A HDR10 szabvány és a kifinomult TRILUMINOS kijelző gondoskodnak az eltérő színárnyalatok valósághű megjelenítéséről. A televízió számos okos funkcióval érkezik, amelynek hála a tévénézés illetve a televízió vezérlése teljesen természetes és nagyszerű élmény egyben. A Sony Bravia KD-75ZH8 VESA kompatibilis, tehát biztonságosan felszerelhető a falra. Elhelyezheted a talpán vagy felszerelheted a falra, a letisztult formatervezésnek és a minimalista kereteknek hála ízlésesen egészít ki minden belső teret. A Sony Bravia KD-75ZH8 beépített 60 wattos hangszórókkal biztosít tiszta, maximálisan teljes hangzást. Az Android rendszerrel számos hasznos alkalmazás áll a rendelkezésedre. A Sony Bravia KD-75ZH8 TV ideális készülék a PlayStation rendszer számára.

A Sony Bravia KD-75ZH8 SMART LED Android TV főbb jellemzői

  • Lenyűgöző 8K felbontás
  • 189 cm-es képátló
  • Modern és elegáns kialakítás vékony keretekkel
  • 60 W-os hangszóró rendszer
  • Támogatja a különféle videoformátumokat
  • Könnyen csatlakoztathatod az okostelefont vagy USB-t a tévéhez
  • HDR10 nagy dinamikatartomány
  • 4 hangmód (Normál, Zene, Mozi, Sport)
  • DTS térhatású hangzás (digitális térhatású hangzás)
  • Dolby Atmos támogatás
  • Dolby Video, HLG
  • Dinamikus kontraszt és színjavítás
  • Csatlakozik az internethez Wi-Fi vagy kábel segítségével
  • VESA kompatibilitás
  • Bluetooth 4.2
  • Beépített 16 GB-os tárhely

A Sony Bravia KD-75ZH8 Android TV előnyei

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Élénk kép nagy kontraszttal

A nagy felbontás, a modern processzor és a fejlett kijelző kombinációja gondoskodik a maximális nézői élményről. A HDR panel megmutatja, milyen is az intenzív kontraszt.

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Első osztályú hangteljesítmény

Maga a képernyő hangszóróként is funkcionál, így pontos és finomhangolt audió érkezik a jelenet megfelelő részéről.

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Kifinomult One Slate kivitel

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV igazán minimális kerete egyáltalán nem lesz zavaró, így koncentrálhatsz kizárólag csak a lejátszott tartalomra.

Egyetlen részletet sem tévesztesz szem elől

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV a 8K televíziókban is található modern processzorral rendelkezik. Ez a processzor elemzi az adatokat a kontraszt növeléséhez minden jelenetben, így megannyi részletet tekinthetsz meg.

Élvezd a legapróbb részleteket is a 8K felbontással

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV modern X1™ Ultimate processzort alkalmaz, amely elemzi és feldolgozza az adatokat, ezután pedig részletekkel és textúrával egészíti ki a 8K képet. Amennyiben 2K vagy 4K felbontású filmet tekintesz meg, a televízió automatikusan, a 8K X-Reality™ PRO technológia segítségével felskálázza azt szinte 8K minőségre. A Sony Bravia KD-75ZH8 Object-based Super Resolution technológiával gondoskodik az objektum textúrájának pontos és precíz megjelenítéséről.

A Sony Bravia KD-75ZH8 tisztább színeket, nagyobb kontrasztot és mélységet biztosít

A Sony Bravia KD-75ZH8 okos televízió a Pixel Contrast Booster funkcióval büszkélkedhet, amely intenzívebbé teszi a színeket és növeli a kontrasztot a világos területeken. Ennek köszönhetően a képernyőn különböző színekben és színárnyalatokban tekintheted meg a világot.

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Szélekig érő csúcsminőségű LCD panel

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Hagyományos Full Array LED háttérvilágítás

Kikapcsolt
Sony Bravia KD-75ZH8

Full Array LED és 8K X-tended Dynamic Range PRO a Sony-tól

Az objektumok javítása HDR-rel

Az Object-based HDR remaster technológia elemzi a Sony Bravia KD-75ZH8 képernyőjén megjelenő objektumok színét és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot. Az egyesével feljavított tárgyaknak köszönhetően a televízió nagyobb mélységet és részletgazdagabb textúrát képes elérni.

Fedezd fel a színek világát a Sony Bravia KD-75ZH8 TV-vel

A Sony televíziók különleges TRILUMINOS kijelzővel büszkélkedhetnek, sokkal szélesebb színskálát kínálnak, mint amihez már hozzászokhattál. Ennek hála a Sony Bravia KD-75ZH8 TV televízión a különféle színárnyalatok és a világ is valósággal életre kel a nappaliban.

Még a gyors jelenetek is tiszták és élesek lehetnek

A Sony Bravia KD-75ZH8 televízió az X-Motion Clarity™ technológiával kölcsönöz tiszta, éles és sima képet. Ez a technológia minden egyes képkockát önállóan szabályoz és állítja a fényerőt, így egyetlen részletről sem maradsz le.

A Dolby Vision és a HDR együttműködése

A Sony Bravia KD-75ZH8 a Dolby Vision technológiával és nagy felbontású szabvánnyal (HDR) dolgozik, így filmek vagy sorozatok megtekintése közben magával ragadó élményben lehet részed. Az egyes jelenetek valósággal életre kelnek az élénkebb színekkel, a sötétebb feketével és a világosabb fényekkel.

Netflix Calibrated Mode

Ezt a módot az eredeti Netflix streaming szolgáltatásnak fejlesztették ki. Lehetővé teszi a képi világ olyan szintű élményét a Bravia KD-75ZH8 képernyőjén, ahogyan az alkotók megálmodták.

Vedd körül magadat minőségi hangzással

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV 60 W-os hangszórókkal minden irányból érkező tiszta hangzást garantál, amelynek hála mindig az események kellős közepén találhatod magadat.

Acoustic Surface Audio

A Sony Bravia KD-75ZH8 az Acoustic Surface Audio technológiát használja, amely hangszóróvá alakítja a kijelzőt. Egy speciális, a kijelző mögött található átalakító finoman rázza a képernyőt, így a hang a megfelelő helyről érkezik. A Sony Bravia KD-75ZH8 intelligens 8K televízió összesen 6 darab hangszórót alkalmaz a következő konfigurációval: 12,5 W + 12,5 W + 12,5 W + 12,5 W + 5 W + 5 W.

Mindenütt elérhető hangzás a Dolby Atmos-szal

A Sony Bravia KD-75ZH8 bármilyen tartalom megtekintése esetén átfogó élményt nyújt. Nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletes hangzást biztosít. A Dolby Atmos technológiának hála a hangzás nemcsak a tévékészülék elejéről, hanem a tetejéről is érkezik.

Az S-Force Front Surround többdimenziós hangzást nyújt

Ez a technológia olyan térhatású hangzást generál, amely vetekszik több különálló hangszóróból érkező hangzással. Ennek köszönhető, hogy még inkább elmerülhetsz a filmnézés élményében.

Voice Zoom technológia

A Voice Zoom funkcióval tisztán hallhatod az emberi párbeszédeket a Sony Bravia KD-75ZH8 televízión anélkül, hogy fel kellene hangosítanod a tévét a távirányítóval. Használd ezt a funkciót a dokumentumfilmek és a hírek megtekintéséhez.

Környezeti optimalizálás

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV valóban a tökéletes nézői élményt biztosítja. A televízió olyan technológiát alkalmaz, amely a környezetnek megfelelően optimalizálja a képet és a hangzást. Dőlj hátra és élvezd a nagyszerű látványt.

Állítsd be a szoba fényerejét

A Sony Bravia KD-75ZH8 beépített fényérzékelője meghatározza a fényviszonyokat a helyiségben. A mért értékek alapján a Sony Bravia KD-75ZH8 televízió automatikusan szabályozza a képernyő fényerejét, ezáltal a képvilág mindig kifogástalan.

A Sony Bravia KD-75ZH8 a környezethez igazítja a hangzást

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV olyan intelligens, hogy képes szabályozni a hangkimenetet a minőségi hangzás érdekében. A televízió felismeri azokat a tárgyakat, amelyek elnyelik a hangokat és a szobának megfelelően, optimalizálva reprodukálja az egyes hangokat.

Az elegáns dizájn minden belső teret kiegészít

A Sony Bravia KD-75ZH8 remekel a megjelenés terén is. A televízió One Slate formatervezéssel érkezik, ennek hála a TV képernyő a készülék széléig ér.

Sony Bravia ZH8

Keskeny alumínium keret

A minimális alumínium kerettel kizárólag arra fókuszálhatsz, ami a képernyőn történik, és nem a TV készülékre.

Sony Bravia ZH8

Szolid állvány

A Sony Bravia KD-75ZH8 televízió állványa forgatható, így semmi, még a soundbar sem lesz zavaró.

Sony Bravia ZH8

Szinte láthatatlan kábelek

A Sony Bravia KD-75ZH8 különleges kábelrendezője mindig rejtve marad, így tehát a TV minden szögből jól mutat.

Beszélhetsz is hozzá

A Sony Bravia KD-75ZH8 fejlett hangvezérléssel érkezik, ez lehetővé teszi számos alkalmazás, film vagy más program azonnali indítását. Neked csak ki kell adnod az utasítást.

Az Android TV különféle alkalmazásokat kínál

Fedezd fel a Sony Bravia KD-75ZH8 TV által kínált hihetetlenül széleskörű alkalmazásokat. Legyen részed több szórakozásban és élményben a sokkal több alkalmazással.

Nem kell többé várnod

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV minden eddiginél gyorsabban indítja el az alkalmazásokat - a Netflixet például akár 3× gyorsabban, mint ezelőtt.

A Sony Bravia KD-75ZH8 támogatja az Apple AirPlay és az Apple HomeKit funkciókat

Az Apple Airplay segítségével megoszthatod az iPhone, iPad vagy Mac készülékek audió és videófájljait közvetlenül a Sony Bravia KD-75ZH8 TV képernyővel. Emellett lehetőséged van a televíziók és műsorok megtekintésére az Apple TV alkalmazásból is.

Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod kedvenc műsorodat a Netflix-en

A maximálisan kényelmes műsorválogatás érdekében a Sony Bravia KD-75ZH8 TV távirányítója rendelkezik egy különleges Netflix gombbal, amelynek megnyomása után az alkalmazás azonnal elindul.

Hozd ki a legtöbbet okostelefonodból a Chromecast segítségével

A Sony Bravia KD-75ZH8 Android TV beépített Chromecast szolgáltatással rendelkezik, ennek hála teljes minőségben továbbíthatod az összes videót, fotót, alkalmazást vagy játékot a telefon kijelzőjéről a televízió képernyőre. Csupán egyetlen kattintás és az Android vagy iOS okos készülék kívánt tartalmát megjeleníti a Sony Bravia KD-75ZH8 TV képernyője.

Intelligens távirányító

A Sony Bravia KD-75ZH8 TV-hez HDMI kábel segítségével csatlakoztathatsz set top boxot vagy más készüléket, úgy hogy lehetőséged lesz mindent irányítani egyetlen távirányítóval. Ez az intelligens távirányító új lekerekített formatervezéssel rendelkezik és a gombok sokkal jobb elosztásával, ezáltal a Sony Bravia KD-75ZH8 TV és más eszközök vezérlése teljesen könnyű és intuitív.

Automata kalibráló szoftver

A Sony Bravia KD-75ZH8 Full Array TV a Calman automata kalibráló szoftvert használja, egy olyan eszköz, amely precízen kalibrálja és finomhangolja a televízió kijelzőjét és a színek megjelenítését. Ez a kalibrálás teszi lehetővé a valósághű színek megtekintését.

Dizájnos távirányító

A Sony Bravia KD75ZH8 vékony formatervezéssel és stílusos szálcsiszolt alumínium felülettel rendelkező praktikus táviránytóval érkezik. A Bluetooth kapcsolattal és a távirányító több gombjával vezérelheted a Sony Bravia KD-75ZH8 TV legfontosabb funkcióit.

Háttérvilágítású távirányító

A Sony Bravia KD-75ZH8 8K televíziót még a sötétben is kényelmesen vezérelheted a háttérvilágítású gombokkal.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    361 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    305 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    361 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    305 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix, HBO Max, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    169,6 cm Kész!
    Magasság
    98,6 cm Kész!
    Mélység
    35,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    97,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,4 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    169,6 cm Kész!
    Tömeg
    49,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Sony Bravia KD-75ZH8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75'' Sony Bravia KD-75ZH8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75'' Sony Bravia KD-75ZH8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75'' Sony Bravia KD-75ZH8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75'' Sony Bravia KD-75ZH8.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ