Rapture 30 dnů na vrácení

NEC PD P801 80"

Termékkatalógus
NEC PD P801 80"
Nagyformátumú kijelző Public display, UV2A, LED-es háttérvilágítás, 16:9, Full HD 1920x1080, 5000:1, 500cd/m2, 4 ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, OPS nyílás, 2x10W-os hangszórók, a nap 24 órájában működtethető, állvány nélküli
Kód:  WN360b Termékszám:  60003481 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NEC PD P801 80"

A NEC PD P801 referencia monitor lett az új zászlóshajó a P sorozatban, működtethető a nap 24 órájában. 80" átlós méretű monitor, ez tökéletes jelöltté teszi arra, hogy vonzza a látogatók figyelmét egy boltban, előadásokon, vezérlő helyiségben és még sok más nyilvános helyen. Az újdonság könnyen konfigurálható még a telepítés előtt egy speciális innovatív Android alkalmazás segítségével. Nagyon kényelmes az NFC chip jelenléte is, ami csökkenti a panel telepítéséhez szükséges időt és költséget azáltal, hogy könnyen konfigurálható a NEC mobil alkalmazás beállításával, majd vezeték nélkül átvinni a beállítást a monitorba csupán a mobilnak a NEC PD P801-hez közelítésével. A monitor felszereléséhez tartoznak a beépített programozható érzékelők is, például az emberi szenzor és a hőmérsékleti szenzor. 

A mátrix kijelző Full HD felbontású, így az 1920x1080 pixeles finom kijelző megmutatja a legapróbb részleteket is. A háttérmegvilágítást takarékos LED technológia végzi, melynek köszönhetően a P801 eléri az 500 cd/m2 tipikus fényerőt. Fel van szerelve környező fényérzékelővel, ez aztán tovább is szabályozza a fényerőt, hogy indokolatlanul ne terhelje az Ön szemét a nagy fényerejű egy kivilágítatlan szobában, és a nagyon megvilágított szobában a monitor majd úgy világítson, hogy a tartalom mindig nehézség nélkül látható legyen. Örömteli a nagy kontraszt is, amely kiemeli a különbséget a sötét és világos jelenetek között. Az úgynevezett DICOM profil támogatásával együtt nagyon jól használható az orvosi képalkotásban, például Röntgen felvételeknél. Ezzel szemben, akció előadásoknál a gyors átmenetekhez villámgyors reakció szükséges, ami itt a nagyszerű 4 ms.

A vizuális élmény mellett ez a top modell még 2x10 Watt teljesítményű beépített sztereó hangszóróival is lenyűgöz. Azonban nagyobb helyiségek behangosításához ezek a hangszórók nem elegek, és ezért a gyártó nagy figyelmet szentelt a csatlakozó felszerelésnek, ami hangszóró konektorokból és audio kimenetből áll. Természetesen van még két audio kimenet 3,5 mm-es jack csatlakozó formájában. Továbbá, használhatja a HDMI csatlakozókat is, mint be- és kimeneteket, ezek segítségével egyszerre lehet továbbítani az audió és videó jeleket egyszerre. Mint minden modern megjelenítő eszköz, digitális DisplayPortot is tartalmaz, de képes kommunikálni akár DVI-D berendezéssel vagy D-Sub analóg interfésszel is. Bármikor az is lehetséges, hogy vezeték nélkül fokozza a megjelenítési teljesítményt az OPS támogatás révén.

Paraméterek

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
24 óra/nap Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
24 óra/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NEC PD P801 80" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 80" NEC PD P801. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 80" NEC PD P801.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ