Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Niceboy ION SmartKettle okos vízforraló (TESZT)

Kipróbáltuk a Niceboy ION SmartKettle okos vízforralót, amely az okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Milyen érdekes funkciókat kínál? Érdemes beszerezni egy ilyen vízforralót? Olvasd el a cikkünket és megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ)

Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás különböző típusú felületein? Hogyan boldogult a háziállatok szőrének feltakarításával? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-AF-P250B-Vita-Fry-recenze.jpeg

Siguro AF-P250B Vita Fry forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ)

Ha pont egy forrólevegős fritőz beszerzését fontolgatod, akkor ne is keress tovább. Bemutatjuk a Siguro AF-P250B Vita Fry fritőzt. A forrólevegős sütők kompromisszumot kínálnak az egészséges táplálkozás és a ízletes ételek között. Segítségükkel a sült ételeket felesleges szagok és olaj nélkül tudjuk elkészíteni. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen funkciókat kínál a Siguro AF-P250B Vita Fry és hogy megtalálná-e a helyét az otthonodban? Cikkünkből megtudhatod.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ)

A Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőzt közel egy hónapon át teszteltük. A minimális mennyiségű zsiradékkal vagy anélkül történő sütés mellett a grillezés lehetőségét is magában hordozza. Akár kétszer gyorsabb energiatakarékos sütési idővel és 8 előre beállított, nagyszerű eredményekkel kecsegtető programmal büszkélkedhet. Hogyan teljesített a fritőz a teszt során? És tényleg tud olaj nélkül is sütni? Bemutatónkból megtudhatod.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban újrahasznosítható. Italok széles választékát képes elkészíteni, amelyek intenzitását és űrtartalmát is tetszés szerint beállíthatod. Vajon megfelel-e ez a kávéfőző az igényesebb kávéfogyasztóknak?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Ne maradj le az otthoni takarítás legújabb trendjeiről! Ismerkedj meg a Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW rúdporszívóval. A Rowenta portfóliójának egyik legújabb tagja, amely az automatikus szívóteljesítmény-beállítás mellett praktikus dokkolóállomást és számos tartozékot, többek között egy állatszőrkefét is kínál. Hogyan birkózott meg a háztartás különböző felületeivel és a háziállatok után való takarítással? Bemutatónkból megtudhatod.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli porszívó (REVIEW)

Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli rúdporszívó vélemény felülvizsgálását. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, valamint dupla szívóteljesítményt és széles tartozékkészletet vonz az átfogó tisztítás elérése érdekében. Kíváncsi vagy, hogyan teljesített a porszívó a háztartásban való tesztelésen? Hogyan kezelte a különböző felületeket vagy háziállatokat? Akkor olvasd el ezt az értékelésünket.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él. Hogyan kezelte a robotporszívó a mindenütt jelen lévő állatszőrt vagy más csapdákat? Recenziónkból ezt is megtudhatod.

Read more »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info