AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alzaeco-praci-prostredky-nahledovy.jpg

Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek

Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos tulajdonságaik? Erre a véleményezők tapasztalatai adnak választ. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/JAKU-gilette-styler-nahled.png

Kipróbáltuk: a Gillette Fusion ProGlide Styler borotva

A régi borotvám már a túl volt a fénykorán. Nem a legjobb munkáját végezte, és a borotválkozás egyre hosszabb lett. Szóval elkezdtem valami újat keresni. Egy Gillette Fusion ProGlide Styler borotva ragadta meg a figyelmemet. Mennyire voltam elégedett vele, és használni fogom-e a jövőben is? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/perwoll-care-and-condition-thumb.png

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Condition mosógél teszt

A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver. Azonban tesztünk során fény derült egy másik felhasználási területre is, ahol a Perwoll Care & Condition kimagaslót nyújt. Kíváncsi vagy, mi lehet az? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/renew-blossom-perwoll-mososzer - thumb.jpg

Kipróbáltuk: Perwoll Renew & Blossom mosógél teszt

A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll folyékony mosószerek által garantált szálmegújítás, második a hatékony tisztítás, a harmadik pedig a hosszantartó kellemes virágillat. Tesztünkben megnéztük, mennyire képes ezt teljesíteni a Perwoll Renew & Blossom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/perwoll-nahled.jpg

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Refresh mosógél teszt

A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat szeretnénk egyszerre mosni. Ezért nyúltam én is a Perwoll Care & Refresh mosógél után, esélyt adva neki, hogy megcsillogtassa azon erényeit, amelyek a Perwoll finommosószereket a kezdetektől jellemzik. Read more »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info