A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

AKAI Pro LPD 8 Wireless

Termékkatalógus
AKAI Pro LPD 8 Wireless
5 1 értékelés
MIDI kontroller - 8 eredeti AKAI PRO pad, Bluetooth-MIDI támogatás az iOS és a Mac OS X operációs rendszerekre, Az USB MIDI minden alkalmazással és szoftverrel kompatibilis, 8 darab programozható potméter a tetszőleges funkciók irányításához, Plug & Play támogatás: MAC és PC (illesztőprogram telepítése nélkül), 4 programozható memória bank, szerkesztő szoftver PC / MAC kompatibilis, töltés: USB vagy 3 x AA elem
Kód:  AKI002a Termékszám:  LPD 8 Wireless

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro LPD 8 Wireless

Az LPD8 Wireless MIDI kontroller zenészek, producerek, DJ-k és egyéb zenei alkotók megbízható eszköze. Hossza csak 32 cm, tömege csupán fél kiló, így könnyen belefér a hátizsákba vagy a laptoptáskába. Az eszköz ennek köszönhetően rendkívül mobilis. Az Akai Professional MPC széria a kultikus zenekészítő állomások egy gyöngyszeme. Bizonyára örülni fognak azok az alkotók, akik szívesen dolgoznak az MPC-vel és a saját szoftverükkel a saját számítógépükön, hiszen az LPD8 modellel együtt a vezérléshez szükséges eszközöket is azonnal kézhez kapják: az LPD8 jelentősen visszaszorítja az egér és a billentyűzet használatát.

Az LPD8 Wireless vezeték nélküli kontroller legfőbb tulajdonságai

  • MIDI Bluetooth-támogatás az iOS és a Mac OS X operációs rendszereken
  • Az USB MIDI minden alkalmazással és szoftverrel kompatibilis
  • 8 darab programozható potméter a tetszőleges funkciók irányításához
  • Plug & Play támogatás a MAC és a PC részére - külön illesztőprogram telepítése nem szükséges
  • 4 programozható memória bank
  • Az ingyenes szerkesztő szoftver a csomag része, PC/MAC kompatibilis
  • Töltés: USB-n keresztül, vagy 3 x AA elem

Hasznos funkciók a MAC és a PC támogatásával

Az LPD8 Wireless-en nyolc darab, eredeti AKA PRO pad található, melyek a tapintás gyorsaságára is érzékenyek. Ezen padok segítségével gyerekjáték lesz ritmusokat, dallamokat alkotni. A padok képesek a MIDI információkat a Program Change szoftvernek továbbítani. Ezen felül az LPD8 Wireless nyolc darab programozható, forgatógombos potméterrel rendelkezik, melyekhez praktikusan módon hozzárendelhető a szoftver bármelyik paramétere, funkciója. Mac OS és Windows operációs rendszerhez az eszköz nem igényli illesztőprogram telepítését, elég USB-n keresztül csatlakoztatnia. Négy memória bankkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik a különböző alkalmazásokhoz tartozó beállítások beágyazását.

Paraméterek

Billentyűk száma
8 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
81,3 mm Kész!
Mélység
302,3 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
81,3 mm Kész!
Mélység
302,3 mm Kész!
Magasság
25,4 mm Kész!
Tömeg
0,45 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI Pro LPD 8 Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro LPD 8 Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI Pro LPD 8 Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro LPD 8 Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro LPD 8 Wireless.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ