AlzaBoxy Q1 Shop roku

AKAI MPD232

Termékkatalógus
AKAI MPD232
MIDI kontroller - MIDI 3,5 mm-es csatlakozó, Midi In, Midi Out, MIDI USB, USB to Host, Ableton Live Lite szoftver mellékelve
Kód:  AKI008k Termékszám:  MPD232

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKAI MPD232

Az AKAI MPD232 Midi Controller nagyszerű módja a virtuális dobok és más hangszerek vezérlésének. Kompatibilis az iOS rendszerrel, és 16 sebesség- és nyomásérzékeny párnát, valamint egyéb, teljes mértékben leképezhető funkciókat kínál. Ez a DJ-knek, programozóknak, producereknek és más zenészeknek szánt MIDI/USB pad kontroller az Akai Professional ipari szabványú MPC padjain és kontrollerein alapul.

Az AKAI MPD232 MIDI vezérlő legfontosabb jellemzői

  • USB/MIDI pad kontroller dobok és más hangszerek lejátszásához és programozásához
  • 16 sebesség és nyomásérzékeny RGB háttérvilágítású padok
  • 8× hozzárendelhető fader, 8× hozzárendelhető Q-link gombok, 8× hozzárendelhető Q-link gombok
  • MPC Note Repeat, MPC Swing, 16 Level, Full Level és Tap Tempo funkciók
  • Az AKAI MPD232 30 konfigurálható előbeállítással rendelkezik az összes DAW-hez
  • 4 hangbank, azaz akár 64 hozzárendelhető hang a padshez
  • iOS kompatibilis (a Came Connection Kit használatával - nem tartozék)
  • MIDI be/kimenet, monokróm kijelző
  • Tápellátás USB-n vagy adapteren keresztül
  • Tartalmazza az Ableton Live Lite-ot, Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion, Big Bang Universal Drums

Kifejező és intuitív eszköz a stúdióban és a színpadon való használatra.

Az AKAI MPD232 az MPC padokra épül, és ugyanazokat a kiválasztott technológiákat tartalmazza, amelyek összetéveszthetetlenül emberi MPC dimenziót kölcsönöznek a zeneszámaidnak. Kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető bármilyen berendezésbe. Gyakorlatilag bármilyen MIDI szoftverrel kombinálva az MPD232 mindent biztosít, amire szüksége van a nagyszerű hangzású zeneszámok létrehozásához. Az AKAI MPD232 középpontjában egy 16 sebesség- és nyomásérzékeny MPC-pad készlet áll, amely kizárólag az Akai Pro számára készült. Három különböző bankot lehet hozzárendelni az egyes MPC-padokhoz, így összesen 64 pad-hangot használhatsz. Az MPD232 az MPC-sorozatból kölcsönzi a hozzárendelhető Q-Link vezérlőket is, így majdnem minden szoftverparamétert valós időben vezérelhet. Hozzárendelhető Q-Link fadereket kap a leggyakrabban használt paraméterek természetes vezérléséhez. Az MPC Note Repeat lehetővé teszi, hogy gyorsan beilleszthessünk mint party hi-hats vagy dobpergések.

Az AKAI MPD232 segítségével szinte bármilyen hardvert és szoftvert vezérelhet.

Az MPD232 emellett még 30 konfigurálható előbeállítással is rendelkezik, így saját programot készíthet a különböző hardver- és szoftvereszközökkel való munkavégzéshez. A MIDI-információkat USB-interfészen keresztül küldi, így Mac vagy PC számítógépen is használhatja anélkül, hogy bármilyen illesztőprogramot telepítenie kellene. A tápellátás szintén közvetlenül USB-n keresztül történik. Az AKAI MPD232 szinte bármilyen MIDI-szoftvert képes vezérelni, valamint MIDI hardver, mint a szintetizátorok, hangmodulok, mintavevők, szekvencerek, dobgépek, és mások. Az MPD232 lehetővé teszi, hogy az MPC-sorozat érzésével vezessen egy rendkívül hordozható, kompakt alapterületű eszközben, amely könnyen illeszkedik bármilyen righez.

Paraméterek

MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!
Szélesség
423 mm Kész!
Mélység
253 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
423 mm Kész!
Mélység
253 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Tömeg
1,6 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI MPD232 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI MPD232. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI MPD232.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ