Shop roku Shop roku

Akció- és lövöldözős játékok PC-re

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(648)
DLC tartalom
(153)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(804)
Xbox Series X
(25)
Xbox Series S
(24)
Xbox One
(17)
Nintendo Switch
(1)
Play Anywhere
(3)
Mac
(1)
Licenc
Doboz
(47)
Letölthető
(777)
Kulcs
Steam
(691)
Xbox Live
(23)
Origin
(17)
Uplay
(17)
Battle.net
(1)
Műfaj
Akció
(827)
RPG
(216)
Lövöldözős
(98)
Árkád
(84)
Stratégiai
(78)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(46)
SK
(2)
EN
(809)
DE
(565)
HU
(17)
RU
(308)
UK
(2)
PL
(195)
FR
(440)
ES
(419)
IT
(401)
RO
(1)
Zh
(87)
KR
(6)
JP
(6)
Szinkron
CS
(2)
EN
(727)
DE
(234)
HU
(1)
RU
(49)
PL
(26)
FR
(166)
ES
(143)
IT
(142)
Zh
(15)
KR
(2)
JP
(3)

Szereted az akciókat, csatajeleneteket, lövöldözéseket vagy a zombik pusztítását? Akkor próbáld ki a lövöldözős játékok PC-re írt különféle változatait, amelyek meglehetősen intenzív élményt nyújtanak. Olvasd el, mi jellemzi az akció játékok PC-re kiadott részeit.

Tovább

A lövöldözős játékok PC-re garantálják az adrenalinban gazdag élményt

Ha valóban intenzív élményre vágysz, próbáld ki a lövöldözős, FPS és akciójátékokat, amelyek már a játékok készítésének hajnalától a legnépszerűbbek közé tartoznak. Minden bizonnyal izgalmas csatajelenetekben, harcokban vagy történelmi és modern fegyverek használatában lesz részed. Ehhez azonban szükséged lesz a megfelelő képességekre – képes vagy irányítani, kezelni a karaktered vagy a megfelelő pillanatban a legjobb harci kombinációkat bevetni?

i

Miben különböznek egymástól az akció játékok PC-re kiadott változatai?

A profi akciójátékot a szintrendszer (szintek) jellemzi, amely során az egyiket befejezve a következőre, általában nehezebbre lépsz tovább – a haladáshoz általában ki kell használnod a pálya nyújtotta taktikai lehetőségeket, képességeidet és koncentráció készségedet. A rendszer játékonként változik.

Milyen szellemben készülnek a játékok? A lövöldözős játékok PC-re nagyon változatosak

A lövöldözős játékok PC-re a legnépszerűbbek és a legváltozatosabbak. Előfordulhat, hogy a 2. világháborúban találod magad, ahol irányíthatsz egy amerikai bandát, harcolhatsz a legádázabb ellenfelekkel, visszaverheted az alternatív világok támadásait, de átmehetsz az akadályok, csapdák és ellenségek során az adott szint végéig, vagy próbálhatod túlélni az ellenségekkel teli horror világot.

Az akció játékok PC-re különböző nézőpontból játszhatóak

Az akció játékok PC-re kiadott változataiban jellemző, hogy különböző nézőpontokból játszhatók. Leggyakrabban a harmadik személy nézetet használják a fejlesztők, amikor a kamera közvetlenül a főhőst követi, azonban, ha igazán bele akarsz merülni a lövöldözésbe és szinte a saját szemeddel akarsz látni mindent, próbáld ki az FPS lövöldözős játékokat, azaz az első személy nézetű játékokat, ami teljesen magával ragad majd.

A legismertebb FPS címek közé tartozik például a Counter-Strike, a Far Cry vagy akár a Half-Life.

Akciójátékok és lövöldözős játékok PC-re: A multiplayer egy új szórakozást kínál

Ha nem szeretnél a számítógép ellen játszani, hanem inkább valódi emberekkel küzdenél meg, próbáld ki az offline vagy online többjátékos módot. A lövöldözős játékokat az egész világ ellen játszhatod, csak csatlakoznod kell egy szerverhez. Más esetben az offline játékokat játszhatjátok ketten a haveroddal (akár megosztott képernyőn is).

Dobozos vs. elektronikus licenc – azonnal játszanál?

A lövöldözős és akciójátékokat PC-n két módon lehet telepíteni.

  • Dobozos licenc: fizikai változat, amit CD-vel, esetleg telepítési kóddal és útmutatóval együtt kapsz meg.
  • Elektronikus licenc: tartalmaz egy kulcsot, amelyet a fizetés után azonnal megkapsz az online boltban.

Melyek a legjobb lövöldözős játékok PC-re?

A legjobb új és régi akció játékok PC-re például a legendás GTA, Halo, a halhatatlan Call of Duty, Mafia, Battlefield, Counter-Strike, Half-Life, Resident Evil, Silent Hill, Far Cry, Assassin's Creed, The Witcher vagy Rust és DayZ.

i

Ha gyerekeknek szánt PC-s lövöldözős játékokat keresel, figyelj a PEGI besorolásra, ami jelzi, hogy a játék tartalmilag milyen életkornak felel meg (nem tartalmaz durvaságokat, szexet, erőszakot vagy szerencsejátékot).

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
28 610 Ft

2.
Outcast: A New Beginning Szállításra kész > 5 db
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha pazar földön kívüli világába. Miután feltámasztották a mindenható yodok, rájön, hogy a talan népet rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották a gazdag természetes erőforrásaitól, a saját múltja pedig összefonódott a hódítók robotseregével. A feladata, hogy küldetésre induljon és ismét megmentse a bolygót.
22 390 Ft

3.
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
7 400 Ft

Még több
827 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Teljes játékot tartalmaz, beleértve a Frozen Wilds DLC-t - A növényzettel teli, nyílt világban óriási mechanikus lények járják a tájat, elvéve emberiség alfa ragadozójának státuszát. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Lenyűgöző erdőkkel, csodálatos hegyekkel és egy elfeledett civilizáció lenyűgöző romjaival teli tájon élik túl a napokat.
6 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005518
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,4
Battlefield 2042
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-re a szélsőséges klímatikus jelenségek és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen megváltoztatják a globális erőviszonyokat. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén állnak, miközben a mindenféle hátterű háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket a Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért egy eddig nem látott hadszíntéren.
Szuper ár
10 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1323
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
God of War - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Egy szörnyekkel, sárkányokkal és istenekkel teli világban minden felelősség rád hárul, és amikor az életed tele van vérrel és káosszal, hogyan tudod helyrehozni a múlt hibáit és megóvni a jövődet?
11 020 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005639
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 24×
Red Dead Redemption 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak lezárult és elkezdődött a vadászat az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra is. Azok, akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
20 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004816
4,5
Dead Space
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Aalapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék magával ragadó látásmódjához.
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1333
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1435hu
4,7 17×
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
28 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005833
4,5 10×
Star Wars Jedi Survivor
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkozunk az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1365
3,8
Age of Empires IV: Anniversary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2025
4,7 12×
Hogwarts Legacy - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
24 530 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005832
4,8 18×
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó, törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption készítőinek új alkotása, a Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
29 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004818
4,7
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
4 820 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002807
3,8
Cyberpunk 2077 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, GOG,com kulcs, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Nyitott világ a jövő legélénkebb és legveszélyesebb metropoliszába ültetve - Night City-be. Johnny Silverhand - a legendás rockerboy szerepében Keanu Reeves, a hollywoodi színész jelenik meg!
14 350 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005580
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
30 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2036
5,0
Tekken 8: Launch Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyosabbá és hangulatosabbá tesznek minden egyes csatát. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427
5,0
Detroit: Become Human - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
7 010 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005642
5,0
Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
16 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003771
5,0
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció és stratégiai
6 470 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003581
3,9
Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős
37 810 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003549
Outcast: A New Beginning
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha pazar földön kívüli világába. Miután feltámasztották a mindenható yodok, rájön, hogy a talan népet rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották a gazdag természetes erőforrásaitól, a saját múltja pedig összefonódott a hódítók robotseregével. A feladata, hogy küldetésre induljon és ismét megmentse a bolygót.
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1345
4,7 127×
Mafia Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Az eredeti játék teljes remestere, továbbfejlesztett játékmechanikával, fejlettebb történet-háttérrel, új filmekkel és még sok minden mással.
13 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004824
3,1
Grand Theft Auto V (GTA 5) + Criminal Enterprise Starter Pack - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció
10 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002917
5,0
Days Gone Steam - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
5 230 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005652
3,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party - Az alaptrilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a megjelenés előtt álló kilencedik epizódot is, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
18 520 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005636
Minden, amit tudunk (speciális)Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A...
Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon...
Elsőre valószínűleg kevesen gondolták volna a svéd Iron Gate stúdió Valheim című túlélőjátékának traileréről, hogy milyen váratlan slágerként fog befutni. A játék, amely első ránézésre sem grafikájával, sem szuper eredeti ötlettel nem nyűgöz le, mégis nagy...
Jakub NěmecDiablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.
További cikkek Összes cikk

Akció- és lövöldözős játékok PC-re

A Akció- és lövöldözős játékok PC-re kategóriában összesen 827 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akció- és lövöldözős játékok PC-re A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akció- és lövöldözős játékok PC-re A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akció- és lövöldözős játékok PC-re vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ