Shop roku Akvizice ApF HU
Termékkatalógus

Apple AirTag, bevezetes

Apple AirTag (TESZT): egy kis kütyü, amellyel könnyen megtalálhatod, amit keresel

Teszt

• Szerző: Ondřej Chabr

Az okos helymeghatározók piaca nem olyan nagy, mint például a mobiltelefonoké. De ez nem jelenti azt, hogy ne kellene nagy hangsúlyt fektetnünk a megfelelő modell kiválasztására. Ebben a felülvizsgálatban megnézzük a következőket: az okos Apple AirTag működése, az AirTag használata, valamint annak képességei és hogy mire is jó tulajdonképpen az AirTag. Érdemes beszerezni egyet neked is az otthonodba?

Apple AirTag (TESZT) – TARTALOM

 1. Az AirTag kezdeti üzembe helyezése nagyon intuitív
 2. Hová csatolhatom az AirTag helymeghatározómat, és hogyan keressek tárgyakat a közelemben?
 3. Távoli objektum keresése
 4. Egy másik AirTag készüléket találtál? Vedd fel a kapcsolatot a tulajdonosával
 5. Az AirTag az iOS/iPadOS és a macOS rendszereken a Find My alkalmazásban állítható be
 6. Milyen konkurenciái vannak az Apple AirTag helymeghatározónak?
 7. Az Apple AirTag megbízhatóan teljesíti mindazt, amit elvárunk tőle

Az AirTag kezdeti üzembe helyezése nagyon intuitív

A chip valóban nagyon kompakt. Átmérője mindössze 3,2 cm, súlya pedig 11 gramm. A 8 mm-es vastagság azonban elég feltűnő. A fehér domború oldalt a hátoldalától a műanyag használata különbözteti meg, a rozsdamentes acél hátoldal sajnos elég könnyen karcolódik. A gyártó a víz és a por behatolásának lehetőségére is gondolt. Az IP67-es vízállósági besorolás biztosítja, hogy az AirTag akár 1 méter mélyen víz alatt is kibírja 30 percig, és mindemellett teljesen porálló.

i

Az Air Tag részletesebb útmutatója közvetlenül az iPhone kézikönyvében található ezen a linken: Tartalomjegyzék – Appok – Lokátor – Eszközök keresése menüpont alatt.

Az Apple AirTag 1 darabos vagy 4 darabos csomagolásban vásárolható meg. Költségvetés szempontjából a nagyobb verzió jobban megéri, így ha több lokátort használsz, jobb választás lesz egyszerre 4 darabot megvásárolnod. A fehér Air Tag csomagolása nem tartalmaz felesleges dolgokat. A kis négyzet alakú dobozban csak néhány információs anyagot és magát a chipet találod. Az csomagolás tartalmazza az elemet, amely már be van helyezve az AirTag belsejébe. Az első használat előtt el kell távolítani a műanyag biztosítékot, amely az akkumulátor érintkezését akadályozza. Ez minden, a helymeghatározó tehát máris készen áll a párosításra.

Apple AirTag értékelés, csomag tartalma Apple AirTag értékelés, lokalizátor
A csomagolás nagyon szerény, még a hagyományos matrica is hiányzik róla. Az acél rozsdamentes, de meglehetősen érzékeny, így valószínűleg nem fogod tudni elkerülni a karcolásokat, miután egy ideig iPhone kulcstartó gyanánt fogod használni.

Az AirTag kizárólag legalább iOS 14.5-öt futtató Apple iPhone mobiltelefonokkal és Apple iPod touch lejátszókkal, illetve iPadOS 14.5 és ennél újabb verziójú iPadekkel használható. Egyszerűen kapcsold be a Bluetooth-t a készülékeden, vidd azt az AirTag közelébe, ezután a kijelzőn megjelenik egy ablak az egyszerű párosításhoz. A folyamat során csupán ki kell választanod azt a tárgyat, amelyhez a chipet igényeid szerint csatlakoztatni szeretnél, továbbá el is nevezheted azt az egyértelműség kedvéért (például lakáskulcs, kocsikulcs stb.), de tetszés szerint akár egy emotikont is hozzáadhatsz.

i

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

Hová csatolhatom az AirTag-et, és hogyan keressek tárgyakat a közelemben?

Az AirTag kívánt céljától függően kell döntened a rögzítéséről. Manapság már léteznek olyan speciális kiegészítők, amelyeknek külön helyük van az Air Tag rögzítésére, mint például a speciális FIXED pénztárcák. A pántok és a kulcstartók valószínűleg a legjobbak az AirTag kulcstartó rögzítéséhez. Továbbá rögzítheted például a hátizsákodhoz, fényképezőgépedhez, táskádhoz, kulcsaidhoz, vagy akár a bőröndödhöz és egyebekhez is egyaránt. Az autódba pedig csak tedd be az AirTag lokátort úgy, ahogy van.

Apple AirTag kulcstartó
Az AirTag kulcstartó úgy van kialakítva, hogy ne csak a kulcsokhoz, hanem számos további helyre is rögzíthessük a AirTag helymeghatározónkat. Rögzítheted például a hátizsákodra, bőröndödre, de még a fényképezőgépednek a szíjára is.

A tárgyak észlelése kétféleképpen történik. Ez lehet vagy vizuális vagy hangalapú. Természetesen mindkét lehetőséget kombinálhatod. Mindegyik más-más célra és helyzetre alkalmas. Az elképzelés céljából:

 • Otthon vagyok, el kell mennem, de nem találom a kulcsaimat. Egy AirTag kulcstartó van a kulcsaimhoz csatlakoztatva, ezért elindítom a Find My alkalmazást, és kiválasztom a Hang lejátszása lehetőséget. Ezután már csak megyek a hang után.
 • Meg kell találnom a kulcsokat a házban, amelyek bárhol lehetnek. A hangjelzéssel azonban könnyedén felébreszthetem a háztartás összes többi tagját. Ellenőrzöm a helyzetet a térképen a Find My alkalmazásban, és megpróbálok minél közelebb kerülni az Apple AirTag lokátorhoz. Amint elég közel vagyok, kiválasztom a helybeni keresés opciót. Az iPhone egy elmosódott képet és egy felismerési kört jelenít meg a hátsó kamerán keresztül. Most már mindössze csak annyit kell tennem, hogy körbeforgatom a telefont a szobában, és amint az a megfelelő irányt észleli, máris egy nyíl és egy tizedméterre pontos távolságjelző segítségével az AirTag helymeghatározóhoz irányít.

A második helyzetben a pontos keresés funkciót használjuk. Ez az UWB technológián keresztül működik. Ez egy nagyon hasznos funkció, amely még pontosabbá teszi a keresést nem csak egy elveszett AirTag esetében. Sajnos nem érhető el minden iPhone készülékhez, az iPhone 11 és későbbi generációkon azonban használható.

Apple AirTag értékelés, helyi keresés az iPhone 13 Pro-n Apple AirTag értékelés, pontos keresési funkció
A keresési pontosság különbsége a régebbi iPhone SE 2020 és iPhone 13 Pro készülékhez képest. Ez utóbbi rendelkezik UWB-chippel, így kiválaszthatod, hogy helyben-e szeretnél keresni vele. Az észlelés így tehát valóban pontos. Az iPhone SE segítségével egy adott helyzetben az AirTag lokátort leginkább egy hangjelzés lejátszásával találhatod meg.

Amikor rosszul megvilágított területen próbáltuk futtatni a helyi keresési funkciót, be kellett kapcsolnunk a zseblámpát. Az iPhone ezt automatikusan felkínálja, mivel a kameraképet is érzékelnie kell. Ha az AirTag mozog, a pontos keresés korlátozva lehet vagy egyáltalán nem használható. Az Apple AirTag nem továbbítja folyamatosan a helyzetét az iPhone felé, hanem csak bizonyos időközönként, amikor áthelyezzük, és a pozíció stabilizálódik.

Apple AirTag értékelés, nem elegendő fény Apple AirTag értékelés, lokátor mozgásban Apple AirTag értékelés, keresés zseblámpával
Sötétben történő kereséskor az iPhone több fényt igényel, és alul megjelenik egy zseblámpa gomb. Ha egyszer bekapcsolt, az észlelés minden probléma nélkül folytatódik. Ha az AirTag még mindig mozog, a pontos lokalizáció nem lehetséges. 1. kép: Nincs elég fény a kereséshez. 2. kép: 1.1 m-re tőled, jobbra. 3. kép: A tárgy mozgásban van, így a pontos helyzetét nem lehet meghatározni.

Távoli objektum keresése

Az AirTag működése, azaz hogyan gondolt az Apple azokra az esetekre, amikor az Air Tag távol van tőled? Akár a bolygó másik oldalán is lehetsz, még akkor is mindig jó esélyed van arra, hogy felfedezd a helyzetét. A chip ugyanis képes csatlakozni bármelyik iPhone-hoz a környezetében, amely Bluetooth-tartományban van, és csatlakoztatva van az internethez. Az Apple AirTag teljesen anonim módon elküldi a helymeghatározási adatait az adott eszközön keresztül a Find My alkalmazásnak.

i

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus jobb kamerát és teljesítményt, valamint új kijelző-kivágást kapott

Az Apple-nek az AirTag kifejlesztésekor gondolnia kellett a lehetséges visszaélésekre is. Ezért, ha az Apple AirTag hosszabb ideig van egy idegen iPhone jelenlétében, ugyanakkor a párosított telefonjával való kapcsolat nélkül, akkor magától riaszt. Ez a funkció arra szolgál, hogy megakadályozza, hogy az AirTag emberek követésére szolgáljon. Bonyolultabb azonban a helyzet azok számára, akik a lokátorral védik a tulajdonukat. Ha például ellopnak egy hátizsákot, a tolvaj egy idő után hangjelzéssel értesülhet arról, hogy az Air Tag a hátizsákban van.

Egy másik AirTag készüléket találtál? Vedd fel a kapcsolatot a tulajdonosával

Előfordulhat, hogy találsz egy elveszett hátizsákot, kulcsot, pénztárcát, amelyhez AirTag van csatolva. Megpróbálhatod, hátha ezáltal többet fogsz megtudni a tulajdonosról. Ha az AirTag lokátort a tulajdonos elveszettnek jelöli, akkor az iPhone-oddal történő helymeghatározással üzenetet küldhetsz neki arról, hogy a keresett tárgyat megtalálták. Azonban jobb, ha közvetlenül vele veszed fel a kapcsolatot.

Apple AirTag értékelés, tárgyak azonosítása Apple AirTag értékelés, információk a tulajdonosról Apple AirTag értékelés, keresés
Ha megtalálod valaki más elveszett AirTag helymeghatározóját, a Find My alkalmazás segítségével megpróbálhatod megtalálni a tulajdonos elérhetőségét.

Kapcsold be tehát a Find My alkalmazást, válaszd ki a Tárgyak lehetőséget és ezután a legalsó részen találod a Talált objektum azonosítása opciót. Most csak tartsd a megtalált AirTag-et az iPhone felső széléhez közel, és egy pillanat múlva egy weboldalnak kell betöltenie az információkat, ha a tulajdonos megadta azokat. A tulajdonos közvetlenül a Find My alkalmazásban beállíthatja az e-mail címét vagy a telefonszámát. Erről bővebben a következő fejezetben írunk.

i

A szeptemberi Apple Event, ahol mindig rengeteg újdonság kerül bemutatásra

Az AirTag az iOS/iPadOS és a macOS rendszereken a Find My alkalmazásban állítható be

Az Apple AirTag teljes kezelése az Apple Find My (Lokátor) alkalmazáson keresztül történik. Könnyen használható, intuitív és számos beállítást kínál.

Az összes AirTag az utolsó ismert tartózkodási helyüknek megfelelően jelenik meg a térképen az alkalmazás Tárgyak fülében. Ha kiválasztasz egy adott készüléket, láthatod annak akkumulátor kapacitását, a sorozatszámát és a firmware-verzióját. Ha a közelben vagy, akkor lejátszhatod rajta a hangot, vagy megkaphatod ezt az utasítást egy másik, a közelben lévő iPhone-ról, ha Bluetooth és az internetkapcsolat egyaránt be van kapcsolva. Hagyhatod magad elvezetni az AirTag lokátorhoz, de egy rövidebb távolság mellet és egy újabb iPhone segítségével akár pontosan meg is lehet találni.

Apple AirTag, Find My alkalmazás
A macOS alkalmazás ugyanazokkal a beállításokkal rendelkezik, mint az iOS/iPadOS alkalmazás. Láthatod az Air Tag akkumulátorának állapotát, a navigáció lehetőségét, és aktiválhatod az Elveszett funkciót.

Bekapcsolhatod a Figyelmeztetés funkciót is. Például ha a munkahelyeden hagyod a kulcsaidat, és elmész. Egy idő után az iPhone értesít Téged arról, hogy elsétáltál a kulcsaidtól. Vannak azonban olyan helyek, ahol nem szeretnénk, ha folyamatosan értesítést kapnánk arról, hogy eltávolodtunk egy adott tárgytól. Ez például otthon fordulhat elő leginkább. Ezért választhatsz olyan helyet, ahol az AirTag figyelmen kívül hagyja a különféle tárgyaktól való eltávolodásokat.

Apple AirTag értékelés, helyi keresés Apple AirTag értékelés, elemek
Az iPhone 11 és újabb készülékek helyben is képesek keresni. A funkció teljesen megbízható. Az Apple AirTag akkumulátorának cseréje nagyon egyszerű és gyors.

Ha elveszíted az Air Tag helymeghatározót, aktiváld az Elveszett funkciót. Az Apple AirTag ezután egy kicsit másképp viselkedik. Ha egy eszköz észreveszi azt, azonnal megjelenik egy értesítés az iPhone, iPod vagy iPad készülékeden. Az Elveszett mód aktiválása előtt be kell állítanod egy telefonszámot vagy e-mail címet és egy szöveges üzenetet, amely megjelenik a potenciális megtalálónak.

i

Az Apple szerint az AirTag akkumulátorának több mint egy évig kell kibírnia bármiféle probléma nélkül. Az üzemeltetés a nagyon gazdaságos Bluetooth LE-n keresztül történik. Az Apple AirTag egy CR2032 gombelemmel működik. Bár a kapacitás még sok hónap után is tele van, megpróbáltuk mégis kicserélni. Ez is valóban nagyon gyors, mindössze néhány másodperc alatt elvégezhető.

 • Nyomd meg az ezüstszínű részt, és fordítsd el az óramutató járásával ellentétes irányba.
 • Az AirTag tok ki fog oldódni.
 • Vedd ki a régi elemet, és helyezd be az újat.
 • Helyezd vissza az Air Tag fedelét, és fordítsd el az óramutató járásával megegyező irányba.

Milyen konkurenciái vannak az Apple AirTag helymeghatározónak?

Azok, akik Apple-termékekkel rendelkeznek, teljes mértékben elégedettek lesznek az AirTag integrációjával az ökoszisztémába. Természetesen nem ez az egyetlen elérhető helymeghatározó. A Samsung például Samsung Galaxy SmartTag+ néven adta ki saját helymeghatározóját. Ugyanúgy, mint az Apple AirTag ez is alacsony fogyasztású Bluetooth LE-vel működik, és támogatja a pontos lokalizációt UWB-n keresztül. Kizárólag az Android mobiltelefonokat támogatja. Pontokat veszít azonban a tartósságban, amely itt továbbra is IP53. Előnye azonban, hogy az otthoni intelligens eszközök vezérlésére is képes. Ilyen például a világítás. A Samsung az eredeti Galaxy SmartTag modellt is árulja a plusz nélkül, de ez a verzió az UWB-n keresztül nem rendelkezik pontos lokalizációval.

   
Apple AirTag a Samsung Galaxy SmartTag+ konkurenciája
A Samsung Galaxy SmartTag+ egy nagyon tisztességes helymeghatározó, amely néhány intelligens otthoni funkciót is képes vezérelni.

Többek között itt megemlíthetjük a népszerű FIXED Smile-t. Ezen a helymeghatározón kívül a vállalatnak más változatok is vannak a portfóliójában, mint például a pénztárcák már beépített helymeghatározóval. Az AirTag-hez képest a FIXED kompatibilis mind az iOS, mind az Android rendszerrel, és nem szükséges, hogy az adott eszköz a legújabb rendszerverzióval rendelkezzen. A chipen van egy gomb is, amely megnyomásakor a telefonod csörögni kezd. A felhasználók szerint azonban a lokalizáció nem mindig működik megbízhatóan.

Apple AirTag a Fixed Smile konkurenciája
A Fixed Smile ugyanezt a célt szolgálja. Az iPhone és az Android mobiltelefonokkal egyaránt működik.

A Chipolo One egy kis lokátor egy lyukkal a rögzítéshez. Az AirTaghez képest még 2 mm-rel vékonyabb, 6 színválaszték közül választhatsz, és az anyaga nem annyira kopásérzékeny. A közeli tárgyak észlelésére ez a chip jó választás. Az elfogadható ár is minden bizonnyal megörvendeztet mindenkit. De az AirTag természetesen ennél többre is képes, különösen a világ összes többi iPhone-jával összekapcsolt lokalizációra. Így nincs szükség a Bluetooth technológiára, mint a Chipolo esetében.

Apple AirTag a Chipolo One konkurenciája
A Chipolo One egy kellemes anyagból készült kis lokátor, amely például a kulcsokra akasztható.

Az Apple AirTag megbízhatóan teljesíti mindazt, amit elvárunk tőle

Apple AirTag; értékelés

Apple AirTag

Mobiltelefonok

Az Apple AirTag helymeghatározójának célja, hogy még okosabb legyen, mint amilyen már most is. Ezt szoftverfrissítésekkel érheti el. Egyik nagy fegyvere, hogy az iPhone-ok hatalmas hálózatának köszönhetően a világ másik felén is megtalálható. Ez teszi az iPhone AirTag helymeghatározót az egyik legmegbízhatóbb helymeghatározóvá. Ezenkívül UWB-vel van felszerelve a térben történő igazán pontos kereséshez. A gyártó kellemesen alacsony árcédulát állított be, így semmi sem akadályozza meg, hogy Te is beszerezz egyet, és kipróbáld.

Előnyök

 • A keresés lehetősége szinte bárhol a világon
 • Az akkumulátor élettartama
 • Alacsony ár
 • Az SW-frissítésekben rejlő lehetőségek

Hátrányok

 • Az acél könnyen megkarcolódik
 • Csak az iOS/iPadOS rendszerrel működik
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A kis Apple AirTag helymeghatározót mindenképpen érdemes kipróbálni, mert a konkurenciához képest a Föld szinte bármely pontjáról van esélyed megtalálni. Ehhez jön még a rengeteg kiegészítő, a lehetséges frissítések ígérete és az igazán szimpatikus ár. Az Apple AirTag nem fog elveszni az okos helymeghatározók között, és mindenképpen ajánljuk megvásárlását az Apple felhasználóknak.

Mit írtunk korábban az AirTag-ről?

• Szerző: Ondřej Chabr

Így végre megérkezett. Hosszú várakozás után ma az Apple bemutatott egy intelligens helymeghatározó címkét a keynote előadásán, és várakozásaink szerint AirTag-nek nevezte el. Mi is ez a vadonatúj termék a cupertino-i óriáscég portfóliójában, mivel hívja fel magára a figyelmet és hogyan kell használni?

iPhone 11

Apple Airtag – TARTALOM

 1. Az Apple AirTag megváltoztatja az intelligens helymeghatározók szegmenséről alkotott nézetünket
 2. A letisztult formatervezés magától értetődő, az AirTag igazán stílusos
 3. Az AirTag-et a földgömb másik oldalán is megtalálhatod
 4. AirTag ár: Mennyibe fog nekünk kerülni az új medál?

Az Apple AirTag megváltoztatja az intelligens helymeghatározók szegmenséről alkotott nézetünket

Az Apple egy játékos és szórakoztató mini-történettel mutatta be az idei első készülékét, amely arról szól, hogy egy férfi a kulcsait keresi a kanapéja szegleteiben. Nem is az Apple lenne, ha nem egy olyan vadonatúj terméket vezetne be, amely nagy hangsúlyt fektet a fontos szempontokra. Az okos AirTag helymeghatározó több ilyen szemponttal is rendelkezik. Bár ez pusztán gyakorlati kérdés, de az Apple termékek esetében mindig nagy hangsúlyt fektetnek a formatervezésre. Ehhez még hozzáadhatunk egy kellemes mobilalkalmazást, az akkumulátor hosszú élettartamát vagy az intelligens távoli helymeghatározás funkcióját is.

A letisztult formatervezés magától értetődő, az AirTag igazán stílusos

Az Apple AirTag valóban egy kompakt eszköz. Ez mindenképpen jó hír, tekintettel a használati módjára. Könnyű elrejteni oda, ahol épp szükségünk van rá. A helymeghatározó kisebb és vékonyabb, mint az Apple Watch, és első pillantásra egy gombra hasonlít. A teljesen fehér színű felső oldalt szöveggel vagy a 31 emojis választékkal könnyedén személyre szabhatod. A vállalat az eszköz alsó, csiszolt oldalán elhelyezte logóját, amely fémből készült.

Apple AirTag, design
Így néz ki az új Apple AirTag. A méretek valóban miniatűrök. Forrás: apple.com

A tartozékok segítségével könnyedén elhelyezheted az Apple AirTag-et a pénztárcádban, hátizsákodban, vagy a kulcsaidnál, fejhallgatódnál stb. Kényelmesen megtekintheted a helymeghatározó aktuális helyzetét, vagyis az adott tárgyak az iPhone készüléked vagy az iPad Keresés (Find My) alkalmazásának segítségével megtalálhatóak. A helymeghatározó akkumulátora több, mint egy évig kitart. A cseréhez csak le kell venni a felső fedelet és kicserélni az akkumulátort, mely egy klasszikus gombelem. Az AirTag beépített hangszóróval is rendelkezik, így hangjelzéssel fedi fel a helyzetét.

Az AirTag az U1 chipet használja a helymeghatározáshoz. Ez valóban nagyon pontos felismerést biztosít. Az iPhone 11 és az újabb modellek kijelzőjén nemcsak az AirTag-től számított hátralévő távolság látható, hanem az irány is. Mindez a gyorsulásmérőnek, a giroszkópnak és a kamerának köszönhetően lehetséges. Természetesen minden helyzetadat védett, és nem kerül rossz kezekbe. Az indító párosítás a készülékek között rendkívül egyszerű. Az AirPod-okhoz hasonlóan csak közelítse az AirTag-et az iPhone felé, és a párosítási folyamat elindul.

Apple AirTag, lokalizace
Az iPhone több érzékelő segítségével keresi meg az AirTag-et a térben. Forrás: apple.com

Az AirTag-et a földgömb másik oldalán is megtalálhatod

És hogy a lokalizáció valójában hogyan működik a felhasználó szemszögéből? A Find My alkalmazáson keresztül láthatod, hogy jelenleg hol található, vagy hol volt utoljára az AirTag. Ha az eszköz Bluetooth hatótávolságán belül van, lejátszhatsz egy hangjelzést, vagy megkérheted Sirit erre az alkalmazáson keresztül. De mi történik, ha kívül esik a hatótávolságon? Bármilyen távolságban, teljesen névtelenül és a háttérben az AirTag egy másik Apple-eszközön keresztül tudatni fog magáról.

Egy AirTag és a hozzákapcsolt adott eszköz elveszettként is bejelenthető. Ha valaki felfedezi az eszközt az iPhone-jával vagy más NFC-eszközén keresztül, a megtalálónak megjelenik egy weboldal az elérhetőségeiddel. Nem kell attól tartanod, hogy bárki nyomon követhet Téged az AirTag-en keresztül. Az Apple gondolt erre is. Az iPhone értesít, ha hosszabb ideig egy ismeretlen AirTag tartózkodik a környékeden. Ha nincs iPhone-od, az AirTag egy hosszabb idő után hangjelzést ad.

Apple AirTag, alkalmazás
Az AirTag-ek megtalálhatóak a Find My alkalmazáson keresztül. Forrás: apple.com

AirTag ár: Mennyibe fog nekünk kerülni az új medál?

Az intelligens Apple AirTag helymeghatározó az IP67 szabványnak köszönhetően teljesen vízálló. Tehát, ha a kulcsok véletlenül beleesnek a medencébe, semmi sem történik. A kapcsolat az iPhone SE vagy 6s és újabb vagy iPad Pro, iPad Air 2 és újabb készülékekkel működik. Ezen készülékekkel ellentétben a pontos helymeghatározást csak az iPhone 11 és iPhone 12 modellekkel élvezheted.

i Hogyan működnek a GPS helymeghatározók.

A beállított 29 dolláros árcímke - nálunk ez egy 12 990 Ft-tól induló összeg - egy nagyon szép ár. Lehetőség van négydarabos AirTag helymeghatározó készlet megvásárlására is 43 690 Ft-ért. A készlet megvásárlása után könnyedén felcímkézheted az összes fontos eszközödet, a saját igényeidnek megfelelően. Az eszköz jellemzői és az "almás" termékportfólióba való nagyszerű integráció csábítónak tűnik. Az Apple AirTag április 30-án kerül forgalomba, és az értéktárgyaiddal való könnyebb kapcsolódás érdekében az Apple egy szép kiegészítőt is kínál. Például egy bőr kulcstartót és pántot.

Apple AirTag, tartozekok
A hasznos kiegészítőknek, például ennek a kulcstartónak köszönhetően, az AirTag-et könnyen felrögzítheted például egy hátizsákra. Forrás: apple.com
i Érdekelhet még

Hosszú hónapnyi várakozás után az Apple AirTag végre szót kapott, és mint egy ilyen alapvetően fontos gyártó portfóliójában található új termék, itt is először felhasználókat kell megnyernie. Különösen azért, mivel annyira vártuk. A sikerhez azonban minden szükséges előfeltétele megvan.

       
4,8 683×
Apple Airtag
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés és hangjelzés,jeltartomány: , cserélhető CR2032 elemek 12 hónap működési idővel, fehér és fekete színű, mérete mindössze: 31,9 mm × 8 mm × 31,9 mm, súlya: 11 g, a lefedettség mértéke IP67
13 940 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA065b1
4,8 683×
Apple Airtag 4 db
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére és hangjelzés,jeltartomány: , cserélhető CR2032 elemek 12 hónap működési idővel, színű, mérete mindössze: 31,9 mm × 8 mm × 31,9 mm, súlya: 11 g, a lefedettség mértéke IP67
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA065b2
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 268×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 268×
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c2
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 268×
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI047d3
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 268×
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e4
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
368 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
359 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c3
iPhone 15 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c4
iPhone 15 512GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: RI045d5
iPhone 15 Plus 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
408 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b1
iPhone 15 Plus 128GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
408 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b2
iPhone 15 Plus 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c3
iPhone 15 Plus 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c4
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 207×
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: RI044b1
4,8 363×
iPhone 14 128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
297 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b2
4,8 363×
iPhone 14 128 GB - kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b3
4,8 363×
iPhone 14 128 GB piros
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
294 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b4
4,8 363×
iPhone 14 128 GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
296 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b5
iPhone 14 256 GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c1
iPhone 14 256 GB fehér - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c2
iPhone 14 256 GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
346 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI041c3
iPhone 14 256 GB PRODUCT (RED) - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB PRODUCT (RED)
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
346 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c4
iPhone 14 256 GB lila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c5
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ