Apple Watch Ultra 1

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(3)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(3)
Bluetooth
(3)
LTE
(3)
WiFi
(3)
GPS
(3)
Sporttevékenységek
Futás
(3)
Kerékpározás
(3)
Fitnesz
(3)
Séta
(3)
Jóga
(3)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(3)
Pulzusfrekvencia
(3)
Tevékenység észlelése
(3)
Távolság
(3)
Útvonalrögzítés
(3)
Strap colour
Fehér
(1)
Narancssárga
(1)
Zöld
(1)
Szűrés

Az Apple Watch Ultra egy olyan okosóra, amelyet a legigényesebb kalandorok, sportolók és felfedezők számára terveztek. Kompromisszumok nélküli jellemzői közé tartozik a titántok, a kétfrekvenciás GPS, a speciális szíjak és sok más olyan funkció, amelyet a dzsungelben, a sivatagban vagy a hegycsúcsokon is értékelni fogsz.

Tovább

Apple Watch Ultra - a tökéletes óra az igényes felhasználók számára

Az Apple Watch Ultra okosóra a legszélsőségesebb körülmények között is lépést tart veled. Éles sziklák, hó, sós víz, fagypont alatti hőmérséklet - az Apple Watch Ultra nem hagy cserben, és mindig biztonságban elvisz a célállomásodra. Fedezd fel a Watch Ultra egyedülálló funkcióit.


Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra felépítése - titánium és zafír

A 49 mm-es Apple Watch Ultra tok könnyű, de rendkívül tartós titánból készült. Így nem kell aggódnod a karcolások, repedések vagy korrózió miatt. Az óra eddigi legnagyobb Retina kijelzőjét pedig tartós zafírkristályüveg védi. Az óra testén a Digital Crown-t és két oldalsó gombot találunk.

i

Első osztályú ellenállóképesség

Az Apple Watch Ultra rendkívül tartós, amit az IP6X, WR100 és MIL-STD 810H szabványok is bizonyítanak.

  • Az IP6X garantálja a teljes porállóságot.
  • A WR100 azt jelzi, hogy az óra 100 méteres mélységig vízálló.
  • A MIL-STD 810H egy katonai szabvány, amelynek csak a legmagasabb minőségű termékek felelnek meg.

A nagy és fényes kijelző hasznos lehet számodra

Az óra kijelzője a szélsőséges körülményekhez is alkalmazkodik. A Watch Ultra esetében egy Retina kijelzőről van szó, amely lenyűgöző, akár 2000 nit fényerővel és exkluzív Wayfinder számlappal rendelkezik. Ezen található az idő kijelzése, de egy részletes iránytű is, amely extra jól olvasható éjszakai üzemmódba is kapcsolható.

Az Apple Watch Ultra kijelzője magától értetődően tartalmazza az Always-On kijelzőt.

Mire szolgál az új Művelet gomb?

A Digital Crown és az oldalsó gomb mellett az Apple Watch Ultra még egy vezérlőelemmel rendelkezik - egy egyedi programozható Művelet gombbal. Ez a narancssárga színéről felismerhető gomb pontosan az igényeidhez igazítható. Megjelölheted vele az úticélokat, elindíthatsz vele egy gyakorlatot, vagy akár hangos szirénát is bekapcsolhatsz vele.

i

Az óra kialakítása egy 86 decibel hangerejű szirénát rejt. Hangja közel 200 méteres távolságig hallható.

A kétfrekvenciás GPS rendszernek hála nem fogsz eltévedni

Az Apple Watch Ultra nagy teljesítményű L1 és L5 GPS-rendszerrel rendelkezik, amely tömegekben, erdőkben és felhőkarcolókban is képes pontosan meghatározni a pontos helyzetedet. Az óra fejlett navigációs funkciói lehetővé teszik saját úticélok rögzítését is. Így ha mégis eltévednél, egyszerűen visszakövetheted a lépteidet.

A pontos navigációt az újratervezett Compass alkalmazás segíti, amely számos funkcióval és opcióval rendelkezik.

Apple Watch Ultra és az Oceanic+ alkalmazás

Az Apple Watch Ultra egyedi Oceanic+ alkalmazással rendelkezik, amely teljes értékű búvárkomputerré teszi. Tervezd meg és rögzítsd a merüléseket, kövesd az aktuális mélységet, a vízhőmérsékletet, a dekompressziós határértékeket, figyeld a felemelkedési sebességet - mindezt az Oceanic+ alkalmazással és a Watch Ultra segítségével.

i

Az okosóra a búvárfelszerelésekre vonatkozó EN13319 nemzetközi tanúsítással büszkélkedhet.

A fejlett egészségügyi és biztonsági funkciók az alapfelszereltség részét képezik

Az Apple Watch Ultra a Watch 8 vagy a Watch SE 2022 összes funkcióját és alkalmazását felkínálja, beleértve a testhőmérséklet mérését, az alvásfigyelést, az EKG-t és a vér oxigénszintjének mérését. A biztonsági funkciók tekintetében számíthatsz az autóbaleset-érzékelésre, az esésérzékelésre vagy a gyors segélyhívásra.

Minden Apple Watch Ultra támogatja az eSIM-et

Az Apple Watch Ultra csak Cellular változatban érhető el. Ez azt jelenti, hogy a termékcsalád összes modellje támogatja az eSIM-et. Ez lehetővé teszi, hogy telefon nélkül telefonálhass, üzeneteket küldhess vagy használd a mobil adathálózatot az órádról.

Több napra elegendő akkumulátor üzemidő

A Watch 8-as sorozathoz képest az Apple Watch Ultra sokkal hosszabb akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. Normál használat mellett akár 36 órát, alacsony energiafelhasználású üzemmódban pedig akár 60 órát is kibír az akkumulátor.

Válogass a speciális szíjak közül

Az Apple a Watch Ultra extrém órához is készített megfelelő szíjakat. A rendkívül tartós, varrás nélküli Alpesi pántot, a tökéletes rögzítésre hangsúlyt fektető Óceán gumiszíjat, vagy inkább a rugalmas, tépőzárral záródó Terep pántot választod? A választás a Tiéd.

Az Apple Watch Ultra okosóra nem riad vissza a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól sem. A csuklóra szíjazott okosóra üzemi hőmérséklet-tartománya -20 és 55°C között mozog.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, csillagfény alpesi szíj, M - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, csillagfény alpesi szíj, M
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), esés érzékelő és SOS gomb, titán tok
398 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA049ult13
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, narancssárga alpesi szíj, M - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 17×
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, narancssárga alpesi szíj, M
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), esés érzékelő és SOS gomb, titán tok
339 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JA049ult8
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, zöld alpesi szíj, S - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Apple Watch Ultra 49mm - titán tok, zöld alpesi szíj, S
Okosóra magyar nyelvű menüvel, GPS, telefonhívás: eSIM kártyával (a telefonéval azonos szám), Apple Pay, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), esés érzékelő és SOS gomb, titán tok
419 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: JA049ult4
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb,...

Apple Watch Ultra 1

A Apple Watch Ultra 1 kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple Watch Ultra 1 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple Watch Ultra 1 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple Watch Ultra 1 vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ