AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Ariete 4133

Termékkatalógus
Ariete 4133
Gőztisztító - kézi, 900 W, alumínium bojler, 3,5 bar nyomás, 250 ml térfogat, 3 m kábel
Kód:  ARIPC002 Termékszám:  ART 4133 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4133

Az Ariete Vapori Gőztisztító nagy segítség minden háztartásban. Kompkat mérete mellette használatát könnyíti, hogy számos kiegészítővel használható, amelyek minden felület típus tisztítására alkalmasak. Ezzel a multifunkcionális eszközzel és hozzá a megfelelő kiegészítővel garantáltan ragyogni fog otthona. Egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és vegyszerek nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Kézi gőztisztító
  • Nagy teljesítmény
  • Sokféle kiegészítők
  • Vegyszer használata nélkül
  • Minden felület típusra

Teljesítmény és kiegészítők

A sokoldalú gőztisztító 900 Wattos teljesítménnyel működik, 3,5 baros nyomáson ereszti ki a gőzt. A készülék 2-3 perc alatt képes aktív gőz kibocsájtására. A csomag számos kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel lehetőség van ablak és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására is. A szükséges gőz mennyisége szabályozható. A készülék kapcsolóit LED-ek jelzik. A készülék biztonságos használatáért a biztonsági kapcsoló a gőz gomb mellett és a biztonsági retesz, amely megelőzi a gőzzel való közvetlen érintkezést, felel.

Tartozékok:
Szövet tisztító fej, hajlított fúvóka, lapos fúvóka, rugalmas anyag, körkefe, gumibetét ablaktisztításhoz, tölcsér, mérőpohár, rongy

Kábel hossza:
3 m

Kapacitás:
250 ml-es

Különböző felületekre

A gőz természetes erejével az Ariete tisztító a háztartás minden felületén maximális higiéniát biztosít vegyszerek nélkül. Mindewn felület típuson használható: csempe, redőny, radiátor, zuhanyzó.

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Tartály térfogata
0,25 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Tartály térfogata
0,25 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4133 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4133. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4133. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4133. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4133.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ